• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۴۷۶
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۵
سیاسی » عمومی

وزیر علوم:توجه ویژه به جلوگیری از مهاجرت نخبگان و مغزها

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: موضوع اصلی در سازمان امور دانشجویان این است که به جلوگیری از مهاجرت نخبگان و مغزها توجه ویژه داشته باشیم.

به گزارش واحد مرکزی خبر، دکتر رضا فرجی دانا در مراسم تودیع و معارفه روسای سابق و جدید سازمان امور دانشجویان با بیان این که سازمان امور دانشجویان دروازه تعاملی وزارت علوم با مشتریانی است که ارزشمندترین مشتریان ما هستند؛ افزود: باید ساختارهای کارهای اداری این سازمان آن قدر پیچیده نباشد که مشتریان ما با خاطره بد این جا را ترک کنند. 
وی تاکید کرد: هر شخصی با هر خواهش و درخواستی که به این سازمان مراجعه کرد با کمال فروتنی و در چارچوب قانونی کار آنها انجام شود چرا که آنان سرمایه های این آب و خاک هستند؛ سرمایه های پویایی که باید برای آینده این سرزمین حفظ شوند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در جمع خبرنگاران در حاشیه این مراسم گفت: ‌تغییر معاونان این سازمان برای این بوده است که بتوانیم برنامه های ارائه شده به مجلس را پیش ببریم. 
دکتر فرجی دانا افزود: ستاد وزارت علوم باید زودتر مستقر شود که اگر این کار صورت نگیرد در اجرای برنامه های ارائه شده به مجلس تعلل ایجاد می شود.
وی اضافه کرد: برخی از مدیران مفید زیر مجموعه معاونت ها را نیز خواسته ایم که همکاری داشته باشند ضمن این که فقط تغییر یکی از معاونت ها باقی مانده است و در آینده ای نزدیک برنامه های این معاونت نیز مشخص می شود.
وزیر علوم تصریح کرد: وزارت علوم به عنوان پیشران توسعه علم و فناوری رهنمودهای مقام معظم رهبری را درخصوص توسعه علمی به نحو احسن عملی خواهد کرد.
 دکتر رضا فرجی دانا در مراسم تودیع و معارفه معاونان سابق و جدید آموزشی این وزارتخانه با تاکید بر این که معاونان و مدیران ستادی ارتقای کیفیت را سرلوحه حرکت های خود قرار دهند؛ تصریح کرد: در برنامه های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی به ارتقای کیفی علمی مورد نظر جامعه توجه شده است.
وی افزود: توسعه های کمی بعضا با زیر پا گذاشتن گزاره کیفی و تنزل کیفیت بوده است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: باید تقدم منافع ملی بر منافع بخشی و منافع بخشی را بر منافع فردی مورد توجه قرار داد.
دکتر فرجی دانا گفت: راهکارهای استفاده از پردیس های بین المللی برای جبران کمبود بودجه پیرو فدا کردن کیفیت بوده است، چرا باید بودجه را صرف چرخاندن ساختارهای غیر کلیدی کنیم؟
وی افزود: با استفاده از نیروهای حوزه ستادی و نظرات نخبگان نظام علمی کشور مسایل جدی علمی کشور را که در راس آن تنگناهای مالی است مورد بررسی قرار می دهیم.
وزیر علوم تاکید کرد: با تنوع بخشی و قناعت باید کمبودها را جبران کنیم.
معاون آموزشی وزیر علوم هم در این مراسم گفت: با ارزیابی از وضع موجود، راهکارهای جدید را برای ارتقا کیفی فعالیت های علمی کشور به کار خواهم گرفت.
دکتر جعفر میلی منفرد افزود: با توجه به مسئولیت هایی که در این وزارتخانه داشتم تلاش می کنم برنامه ریزی و نظارت متمرکز را در حوزه وزارتی و فعالیت های اجرایی را در حد امکان به دانشگاه ها محول کنم.
معاون سابق آموزشی وزارت علوم هم با اشاره به حجم فعالیت های گسترده و سنگین این معاونت گفت: موتور توسعه آموزش عالی بخش معاونت آموزشی است.
دکتر نادری منش با اشاره به شرکت هفتاد کمیته آموزشی و هفتصد عضو هیئت علمی در بازنگری مفاد درسی دانشگاه ها گفت: بنابر نقشه جامع علمی کشور سی درصد ظرفیت آموزش عالی باید به تحصیلات تکمیلی و5ر3درصد به دکتری باید اختصاص پیدا کند.
وی افزود: در دوران مسئولیتم تلاش شد عدالت آموزشی در استان ها برقرار شود.
 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلی غربت مادر در نمایش آیینی خیر کثیر
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)