پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی استان از انهدام دو باند قاچاق مسلح با کشف ۹۲۰ کیلو گرم مواد افیونی از نوع تریاک در ۲۴ ساعت گذشته، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، سردار دوستعلی جلیلیان گفت: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر استان در ۲۴ ساعت گذشته با انجام اقدامات پلیسی به سرنخهایی از حمل محمولههای سنگین مواد مخدر توسط اعضای دو باند مسلح و سازمان یافته که قصد انتقال از شهرستانهای جنوبی و شمالی استان به مرکز کشور را داشتند، به دست آوردند.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان، افزود: تیمهای اطلاعاتی و عملیاتی پلیس با کنترل تحرکات، سرانجام اعضای این باندهای مسلح را که با چهار دستگاه خودرو سواری در حال جابه جایی محموله سنگین مواد مخدر در مرکز استان و محورهای فرعی شهرستانهای "نیک شهر، سراوان، زابل و سیب و سوران بودند، شناسایی و تحت نظر قرار دادند.
سردار جلیلیان تصریح کرد: در چند عملیات جداگانه ماموران پلیس با سوداگران مواد افیونی به صورت مسلحانه درگیر شدند که پس از آنکه قاچاقچیان خود را در محاصره پلیس دیدند با تیراندازی به سمت مأموران قصد فرار داشتند که بر اثر آتش پرحجم تکاوران پلیس، عرصه را برخود تنگ دیدند و با رها کردن خودروها به سمت ارتفاعات منطقه فرارشدند.
این مقام ارشد انتظامی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این عملیات ها، با اقدام ضربتی جان برکفان پلیس مبارزه با مواد مخدر در استان و شهرستانهای مذکور با درگیریهای مسلحانه، چهار سوداگر مرگ از اعضای دو باند دستگیر و چهار دستگاه خودرو سواری پژو و تویوتا نیز توقیف شد.
فرمانده انتظامی استان با اشاره به کشف ۹۲۰ کیلوگرم تریاک در بازرسی از خودروهای توقیفی، از شهروندان خواست هرگونه اخبار و اطلاعات در رابطه با فعالیت باندها و فروشندگان مواد مخدر را سریعاً به مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند تا پلیس در کمترین زمان ممکن با سوداگران مرگ و مخلان نظم و امنیت برخورد قاطع کند.