• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۵۵۰۷۸
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۵
اقتصادی » صنعت

افزایش دو برابری تولید خودروسازان خصوصی

مدیر کل دفتر صنایع خودرویی وزارت صمت گفت: سال گذشته خودروسازان با کمک قطعه سازان، تولید را به یک میلیون و ۳۵۰ هزار دستگاه خودرو رساندند که این رشد تولید را امسال هم خواهیم داشت.

آقای عبدالله توکلی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه صنعت خبرگزاری صدا و سیما‏‌ با اشاره به افزایش تولید خودرو گفت: بعد از سال ۹۷ تولید خودرو روند کاهشی داشت، اما توانستیم در سال ۱۴۰۱ جریان تولید خودرو را پایدار کنیم و اکنون به یک شرایط ثابت رسیده ایم. 
 
وی با بیان اینکه دیگر خودرو‌های ناقص تولید نمی‌شود افزود: سال گذشته یک میلیون و ۳۵۰ هزار خودرو تولید شد که عملا بعد از ۴ سال افت تولید، افزایش داشتیم و توانستیم سقف تولید را در این ۴ سال بزنیم، اکنون هم به بالای تولید یک میلیون خودرو رسیده ایم. 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
مدیر کل دفتر صنایع خودرویی وزارت صمت با بیان اینکه خودروسازان به کمک قطعه سازان توانستند خودرو‌ها را عبور مستقیم تولید کنند، گفت: در ۴ ماهه نخست امسال ۳۷۰ هزار خودرو سواری در کشور تولید شد که در مقایسه با سال گذشته رشد ۳۰ درصدی در خودروسازان بخشی دولتی و ۹۰ درصد در خودروسازان بخش خصوصی داشته ایم. 
 
توکلی تشریح کرد: خودروسازان بخش خصوصی در ۴ ماه امسال ۷۰ هزار خودرو تولید کردند در حالیکه پارسال ۳۶ هزار خودرو تولید کرده بودند. 
 
وی با بیان اینکه خودروسازان با عمق داخلی سازی بیشتر سهم بیشتری را از بازار خودرو بدست خواهند آورد گفت: مطابق قانون ساماندهی صنعت خودرو و سیاست‌هایی که در وزارت صمت داریم، می‌خواهیم بازار خودرو به سمت رقابت پذیری حرکت کند بنابراین علاوه بر افزایش، کیفیت و رقابت پذیری را داریم.
 
از سال ۹۷ با ممنوعیت واردات، خودروسازان باید نیاز بازار را تامین می‌کردند و بازار خودرو دچار چالش‌ها و التهاباتی شد؛ از جمله مسائل و مشکلاتی که می‌توان در طی سال‌های ۹۷ تا ۱۴۰۰ به آن اشاره کرد کاهش تولید خودروسازان و همچنین تولید خودرو‌های ناقص بود که این امر موجب عرضه کم خودرو به بازار و در نتیجه جهش قیمت خودرو در بازار بود.
 
این تولید ناقص تاجایی پیش رفت که در سال ۱۴۰۰, ۱۷۰ هزار خودرو کف پارکینگ مانده بود، براین اساس سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ دستور هشت ماده‌ای برای «بهبود وضعیت صنعت خودروسازی کشور» ابلاغ کرد. 
 
‌در یکی از بند‌های این دستورالعمل در حوزه تولید خواستار افزایش دست کم ۵۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ شد و دستور داد، سازوکار‌های لازم به منظور تولید و عرضه حداقل یک «خودروی اقتصادی» با ساختار به روز، فراهم شود.
 
بر این اساس با اقدامات وزارت صمت رشد تولید خودرو رقم خودرو و در حالی که تولید خودرو کامل در سال ۹۷ در مجموع ۷۵۶ هزار دستگاه بود، تولید این محصول در سال ۱۴۰۱ به یک میلیون و ۳۴۸ هزار دستگاه رسید؛ ابتدای امسال هم وزارت صمت اعلام کرده بود: با توجه به برنامه‌ریزی وزارت صمت برای افزایش عرضه در سال جاری، برنامه تولید حداقل یک میلیون و ۷۰۰ دستگاه خودرو و بیشتر نیز در دستور کار است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب ۱۵ کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه‌های مجاز اردستان
تاثیرات محیط کاری بر بیماری دیابت
کشف یک کیلوگرم تریاک بلعیده‌ شده در بردسکن
تولید پراکنده در مناطق شهری موجب پایداری شبکه برق می‌شود
لیموچی: از عملکرد بچه‌ها راضی هستم
پیشنهاد ایران برای ایجاد شبکه نوآوری گردشگری مبتنی بر هوش‌مصنوعی
جریمه روزانه ۲ هزار و ۸۰۰ خودروی فاقد معاینه فنی و آلاینده در استان کرمانشاه
تاکید بر لزوم استقلال استان‌ها در خرید و توزیع کالا‌های اساسی
طرح ساماندهی گلزار شهدای شادگان با جدیت در حال اجراست
ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی با راه‌اندازی سامانه هدی
وزارت اقتصاد مامور تدوین الگوی ملی هماهنگی گمرکات شد
راه اندازی و ساماندهی ۲۰۰ پایگاه قرآنی در کانون‌های مساجد استان تهران
کاهش سقف استفاده از کارت‌های آزاد بنزین در جایگاه‌های سوخت
هشدار نارنجی هواشناسی خوزستان برای کاهش دید در محور‌های جنوبی و ساحلی
گسترش همکاری‌های دوجانبه پاکستان و عربستان در حوزه دفاعی و آموزشی
فرماندار جوانرود معرفی شد
بهره‌مندی ۴۷۵ خانوار عشایری از آب شرب سالم با اتمام پروژه آبرسانی قشلاق گوگرد علیا در خوی
آشنایی با شهید قربانعلی موری بازفتی از شهدای لالی
حضور ورزشکاران اردبیلی‌ در کاروان المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵
چهارمحال و بختیاری میزبان جشنواره ملی مشاعره رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)