• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۹۰۶۶۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

استقبال کم نظیر مردم کره جنوبی از کاشت سبزیجات و گیاهان در مناطق شهری

رونق کاشت و نگهداری از گیاهان خانگی و سبزیجات در کره جنوبی و استقبال بسیار خوب مردم از کشاورزی در شهر، علاوه بر ایجاد شغل، ارزش افزوده‌ی چند میلیارد دلاری به ارمغان آورده است.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه‌ی تلویزیونی آریرنگ نیوز، گزارش‌ها نشان می‌دهد بیش از دو میلیون نفر در کره جنوبی با نام به اصطلاح کشاورزان شهرنشین هستند که در باغ پشت بام خود سبزیجات می‌کارند یا از گیاهان و گل‌ها به جای حیوان خانگی استفاده می‌کنند. پس از تحلیل و بررسی مشخص شد ارزش کشاورزی شهری بسیار بزرگتر از آن چیزی است که انتظار می‌رفت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


این جا درمانگاه گیاهان خانگی است و کارشناسان باغبانی هم پزشک هستند. پس از تشخیص این که ریشه‌ی گیاه شکل و شمایل خوبی ندارد کارشناسان، گیاه را از نو می‌کارند و افزودن مواد مغذی به خاک را پیشنهاد می‌کنند. درمانگاه گیاهان خانگی به اتاق‌ها و بخش‌های درمان مجهز است و در موارد خیلی جدی، حتی درمان ویژه‌ی سه ماهه تجویز می‌شود.

کیم یون هی، مشاور درمانگاه گیاهان: در بیشتر موارد، درمان گیاهان به بحث آب دهی و نور رسانی مربوط می‌شود؛ از این رو ما مشکل را تشخیص می‌دهیم و راه حل مناسب تجویز می‌کنیم تا افراد بتوانند گیاهان را به درستی پرورش بدهند.

شرکت بایووال (دیوار‌های زیستی) که با نام گیاهان پالاینده‌ی هوا نیز شناخته می‌شود در این جا شهرت پیدا کرده است. شدت گرفتن استقبال از گیاهان خانگی (آپارتمانی) عمدتا در مدارس و اداره‌ها بیشتر شده چرا که این گیاهان، ذرات گرد و غبار موجود در هوا را کاهش می‌دهند و از موارد ابتلا به سندروم مریضی ساختمان نیز می‌کاهند. اداره توسعه‌ی روستایی برای نخستین بار بایووال را در کره جنوبی در سال ۲۰۱۳ پایه گذاری کرد و از آن پس تاکنون نزدیک به ۹۰ مورد از این فناوری را به شرکت‌های خصوصی انتقال داده است.

کیم چئول مین، نماینده شرکت بایووال: اگر از نقطه نظر افرادی که ۹۰ درصد وقت شان را در فضای بسته می‌گذرانند به این موضوع بنگریم مشاهده می‌کنیم که در خصوص کاهش ذرات گرد و غبار موجود در هوا، میزان رضایت خیلی خوب است.

در سال گذشته میلادی (۲۰۲۲)، یک میلیون و ۹۶۰ هزار کشاورز شهرنشین به ایجاد باغ و فضای سبز در منازل مسکونی شان اقدام کردند و مساحتی به ابعاد یکهزار و ۵۲ هکتار را زیر کشت باغ شهری بردند. هنگامی که ارزش کشاورزی و باغبانی شهری را به پول تبدیل کردیم بررسی‌ها نشان داد ارزش این اقدام تا سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار آمریکا تخمین زده شد. ارزش اقتصادی کشاورزی شهری همچون خرید ابزار و ادوات کشاورزی و ایجاد شغل تا بیش از ۲.۲ میلیارد دلار افزایش یافت. ارزش اجتماعی شامل فعالیت جسمی و احساس سرخوشی و لذت تا نزدیک به یک میلیارد دلار برآورد شد و ارزش زیست محیطی همچون کاهش کربن و ایجاد فضای سبز هم تا نزدیک به ۸۰۰ میلیون دلار رسید.

مون جی وون، پژوهشگر کشاورزی شهری، اداره توسعه روستایی: این اقدامی بسیار مهم است چرا که ما اهمیت کشاورزی شهری را هم از نظر اجتماعی و هم از دیدگاه زیست محیطی نشان دادیم و آن را اثبات کردیم.

همچنان که کشاورزی شهری جای خود را در قالب یک صنعت در جامعه پیدا می‌کند، اداره‌ی توسعه روستایی در نظر دارد نتایج این تجزیه و تحلیل را برای سیاست گذاری در حوزه‌ی کشاورزی شهری و توسعه‌ی متقابل مناطق شهری و روستایی مورد استفاده قرار بدهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور کاج–جونقان
ضرورت واگذاری اختیارات ویژه به استان‌های مرزی برای واردات نهاده های دامی
آغاز طراحی نقاشی دیواری بلند در مسیر ساحلی غربی اهواز
پیش‌بینی کاهش ۳۰ درصدی بارش پاییزی در کردستان
واژگونی و حریق سواری پژو حامل سوخت قاچاق در محور گناباد - قائن
دوری و دوستی قرص آهن و کلسیم
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
گرامی داشت یاد و خاطره ۱۶۷ شهید شهرستان باروق
انتشار کتاب ریحانه سادات به خط بریل
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ۵۶۰۰ مدرسه
افزایش تعرفه خدمات دامپزشکی
امکان استعلام اصالت کالای استاندارد از طریق سامانه پیامکی
کشف بیش از ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان بجستان
برد آبی پوشان گرمسار مقابل تیم شاهین آمل 
امدادرسانی به مصدومان واژگونی خودروی سواری پراید
معرفی فرمانده جدید مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت
هنرنمایی دانش آموزان مدرسه روستای یزدکان خوی درجشنواره غذا‌های سنتی
هفدهمین جشنواره «نخستین واژه آب» در استان اردبیل آغاز شد
راه یابی فیلم «تولد» از مشهد به جشنواره بین المللی نیویورک
انگلیس پشت پرده اجلاس منامه بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)