• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۲۹۱۲۴
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۵
آذربایجان غربی » اقتصادی

توسعه روابط اقتصادی و تجاری آذربایجان غربی با سوریه

استاندار آذربایجان غربی چند روز پیش با سفر به سوریه و در دیدار با استانداران دمشق، حلب و لاذقیه و فعالان اقتصادی و بر گسترش روابط اقتصادی، تجاری، مرزی و گردشگری بین دو کشور تاکید کرد.

توسعه روابط اقتصادی و تجاری آذربایجان غربی با سوریهبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  محمدصادق معتمدیان با بیان اینکه این سفر در راستای اجرای سیاست های دولت سیزدهم در حوزه توسعه دیپلماسی منطقه ای و ادامه توافق کلان بین ایران و سوریه در سال جاری صورت گرفت، افزود: باید توجه داشته باشیم که استان ها نیز می توانند نقش ویژه ای در توسعه و تعمیق روابط بین ۲ کشور داشته باشند که آذربایجان‌غربی در این خصوص، پیشگام بوده است.

وی اضافه کرد: در این سفر هیاتی اقتصادی با حضور فعالان بخش اقتصادی آذربایجان غربی در تشکل های صنفی و اتاق بازرگانی، بخشی از مدیران اقتصادی استان و نماینده سردشت و پیرانشهر حضور داشتند.

وی با بیان اینکه جمهوری عربی سوریه دارای ۱۴ استان است، اظهار کرد: در این سفر سه روزه، هیات اعزامی از آذربایجان غربی به سه استان دمشق، حلب و لاذقیه سفر داشتند و با مسوولان آنها به رایزنی پرداختند.

استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: لاذقیه است به علت بندری بودن و قرار گرفتن در بین پنج استان مهم اقتصادی سوریه ظرفیت های بالایی داشت که در این سفر با استاندار آن و همچنین مسوولان و فعالان اقتصادی این منطقه گفت و گو شد.

 

 معتمدیان با اشاره به اینکه حلب به عنوان پرجمعیت ترین و اقتصادی ترین استان سوریه شناخته شده است، گفت: در این سفر، علاوه بر دیدار با مسوولان این استان، بازدیدی هم از منطقه شیخ نجار این استان و واحدهای صنعتی موجود در آن داشتیم و با توانمندی ها و البته نیازهای این منطقه آشنا شدیم.

وی از حضور مدیران آذربایجان غربی در این سفر سه روزه در استان دمشق نیز خبر داد و افزود: در دیدار با مسوولان این استان نیز توانمندی ها و پتانسیل های استان معرفی شد و تلاش کردیم شناخت خوبی را نسبت به استان، توانمندی ها، ظرفیت ها و موقعیت ژئوپلتیکی ایجاد کنیم که بسیار موثر بود.

استاندار آذربایجان غربی اظهار کرد: توانمندی در تجارت بین الملل، فعالیت پایانه های موثر در استان، قرار گرفتن در مسیر عبور کریدورهای بین المللی، ظرفیت های گردشگری و کشاورزی و همچنین توان ترانزیت کالا به دلیل موقعیت مهم و قرارگرفتن در مسیر ترانزیتی اروپا از جمله قابلیت هایی بود که در این سفر ذکر شد و مورد توجه مسوولان سوری نیز قرار گرفت.

معتمدیان دیدار با فعالان بخش اقتصادی و مسوولان اتاق های بازرگانی، صنعت، گردشگری و کشاورزی سوریه را از دیگر برنامه های صورت گرفته در این سفر عنوان کرد و ادامه داد: در این سفر، بازدیدی از منطقه آزاد سوریه در شرق دمشق داشتیم که ظرفیت خوبی برای سرمایه گذاری محسوب می شود و البته واحدهایی هم در آن توسط شرکت های ایرانی ایجاد شده که با آنان نیز تبادل نظر شد.

وی دیدار با وزیر اقتصاد و رییس کمیسیون مشترک ایران و سوریه را از جمله دیدارهای بسیار مفید در این سفر دانست و اضافه کرد: در این دیدار معاون وزیر اقتصاد سوریه و معاون اقتصادی استاندار آذربایجان غربی به عنوان نمایندگان دوطرف برای تبادل نظر و ایجادکننده زمینه برای توسعه روابط و آغاز فاز جدید همکاری ها معرفی شدند که اقدامات لازم در این خصوص از طرف معاونت استانداری آذربایجان غربی صورت خواهد گرفت.

 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)