• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۳۲۷۳۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۹
خوزستان » اجتماعی

خوزستان میزبان اولین رویداد ملی سبک زندگی

دبیر رویداد ملی زندگی : مقرر شده تا رویداد سبک زندگی را در خوزستان و با حضور مجموعه‌هایی که در حوزه سبک زندگی و ۳۰ سوال رهبری حرکت و عمل داشته‌اند، برگزار کنیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان ، حجت الاسلام حسین عباسی اصل در مراسم رویداد ملی سبک زندگی که در دارالقرآن تبلیغات اسلامی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری به سال ۱۳۹۱ بیاناتی در حوزه سبک زندگی داشته‌اند و ۳۰ سوال در این زمینه مطرح کرده‌اند، بعد از گذشت ۱۰ سال تصمیم گرفتیم رویداد ملی سبک زندگی را برگزار کنیم تا ببینیم چه تعداد جواب عملی و نظری به این سوالات داده شده است.

خوزستان میزبان اولین رویداد ملی سبک زندگی

وی افزود: سال گذشته مجموعه‌هایی را که در سطح کشور در این زمینه فعالیت کرده بودند، به تهران دعوت کردیم و این رویداد برگزار شد که در نهایت شورای راهبری متشکل از ۱۲ استان و به دبیری خوزستان تشکیل شد تا رویداد ملی سبک زندگی در کشور را مدیریت کنند.

دبیر رویداد ملی سبک زندگی گفت: شورای راهبری جلسات مجازی و حضوری متعددی را در یک سال گذشته برگزار کرد و به یک برنامه ۱۰ ساله منسجم رسید، اما مهم‌تر آن بود که تصمیم گرفتیم یک مجموعه متولی پاسخ به این سوالات باشد. البته در حال حاضر همه نهاد‌ها و ارگان‌ها در این زمینه در حال تلاش هستند.

حجت الاسلام عباسی اصل بیان کرد: در مرحله دوم بنا شده در چهار سطح مبانی، طرح‌ریزی، مدیریت و ارزیابی همه مجموعه‌ها مردمی باشند، در این دولت نهاد‌های حاکمیتی خوب هستند و اشخاصی که رزومه آن‌ها فرهنگی است بر صندلی‌های فرهنگی تکیه زده‌اند، اما هدف ما این است تا گفتمان مردمی و حاکمیتی ایجاد کنیم که هر کدام به کار خود رسیدگی کند.

دبیر رویداد ملی سبک زندگی در خصوص اجرای برنامه یاد شده اظهار کرد: مقرر شده تا رویداد سبک زندگی را در خوزستان و با حضور مجموعه‌هایی که در حوزه سبک زندگی و ۳۰ سوال رهبری حرکت و عمل داشته‌اند، برگزار کنیم، تجربیات انتقال داده شود و آموزشی‌هایی ارائه شود تا توانمند شود که در نهایت از بین این مجموعه‌ها حدود ۱۵ مجموعه در بهمن ماه به مجمع عمومی کنشگران سبک زندگی در کشور برسند.

حجت الاسلام عباسی اصل ادامه داد: خوزستان اولین استانی است که رویداد ملی سبک زندگی در آن اجرا می‌شود، زیرا فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و تبلیغات اسلامی استان از این طرح استقبال کرده و حتی آن را به یک طرح ملی تبدیل کرده‌اند، مقرر شده تا یزد و کرمان استان‌های دوم و سوم باشند و الگو‌های این رویداد را در آن استان برقرار کرده تا افرادی که با این طرح ارتباط می‌گیرند، شبکه شوند و حرکت خود را پیش ببریم.

وی با بیان اینکه برگزاری این رویداد اولین حرکت ما در سال ۱۴۰۲ است، تصریح کرد: قصد داریم تا بهمن ماه به حدود ۱۵ استان سفر کنیم تا در مرحله اول این رویداد را برگزار کنیم و در وهله بعد شبکه سازی و سنت سازی را انجام دهیم.

ارائه رسته‌های سبک زندگی توسط «حسین عباسی اصل» دبیر رویداد ملی زندگی، نقش پذیری در فضای مجازی توسط حجت الاسلام موسوی مدیر مرکز شتاب دهنده صنایع فرهنگی و چرخه ایده تا مصرف توسط «نفیسه نوری» کارگاه‌هایی بود که در این رویداد برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهربان یکی از مناطق پیشرو در جذب اعتبارات عمرانی روستایی در آذربایجان شرقی
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اقتدار پهپاد ایرانی
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)