• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۴۷۹۳۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۷
علمی و فرهنگی » معارف

برگزاری نشست صهیونیسم یهودی تا نظم نوین جهانی

نشست صد وپنجاه و هفتم فرهنگ مهدوی با موضوع «صهیونیسم یهودی تا نظم نوین جهانی»، این بار با همراهی «جمعیت دفاع از ملت فلسطین» و «جمعیت حامیان آزادی قدس» برگزار شد.

**برگزاری نشست صهیونیسم یهودی تا نظم نوین جهانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما این میزگرد با حضور استاد سیدهادی سیدافقهی، استاد محمدتقی تقی پور و استاد اسماعیل شفیعی سروستانی روز چهارشنبه ۱۷ آبان در سالن حوزه هنری برگزار شد.

در این نشست دکتر سیدافقهی، کارشناس حوزه غرب آسیا حرکت جدّی برخی از کشور‌های حاشیة جنوبی خلیج فارس و کشور‌های عربی، مثل مغرب و سودان برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را یکی از عوامل سبب ساز آغاز جنگ فلسطین و یهود اعلام کرد.
 
سیدافقهی گفت: مسئله سلب حقّ تصمیم گیری درباره آینده فلسطین و همچنین فشار اقتصادی بر مردم «غزّه» از مهم‌ترین عوامل تصمیم حماس برای ورود به جنگ با رژیم صهیونیستی است.

سیدافقهی توضیح داد: بحث دیگری که در بین انگیزه برای مبارزه با رژیم صهیونیستی بسیار مؤثّر است، سرایت آشفتگی سیاسی رژیم به سایر قسمت‌های امنیتی، نظامی و اجتماعی بود. دلیل این آشفتگی طرح نتانیاهو با عنوان «اصلاحات قضایی» بود؛ طرحی که به وسیلة آن نتانیاهو می‌خواست برای خودش در زمینه‌هایی مصونیت قضایی ایجاد کند. این آشفتگی ابتدا سیاسی بود و حالا به صفوف نظامی‌ها هم کشیده شده است.

این کارشناس غرب آسیا پشت پردة عملیات حماس را توطئه رژیم صهیونیستی برای حمله به کرانة باختری و غزّه دانست و گفت: حماس در عملیاتی پیشگیرانه دست به «طوفان الاقصی» زد.
 
سیدافقهی عنوان کرد که در حمله به غزه اسرائیل تنها نبود؛ بلکه با طراحی آمریکا و با همراهی عربستان، اردن، مصر و انگلیس انجام شد. 

این کارشناس حوزه غرب آسیا حمله رژیم صهیونیستی علیه غزه را در چهار جبهه دانست و گفت: جبهة اوّل، دریایی است که در این جبهه، قوّاص‌ها یا مردان قورباغه‌ای از داخل مرز آبی غزّه وارد مرز‌های آبی شهرک‌های صهیونیست‌نشین شدند. جبهة دوم عملیات هوایی بود که حدود هزار چترباز با عبور از دیوار با موانع بسیار پیشرفته، وارد مناطق شهرک‌نشین می‌شوند. جبهة سوم، جبهة زمینی است و خط شکن‌هایی که اصل عملیات را مدیریت می‌کنند؛ و جبهة چهارم، طبق بیان اعضای حماس و دیگر حاضران در عملیات، دیوار سیمانی که روی زمین ۸ متر ارتفاع دارد و ۱۳ متر آن زیر زمین است. ما دو غزّه داریم، یکی غزّة روی زمین است که مردم در آن قتل عام می‌شوند و یک غزّه هم غزّة زیرزمین است. این غزّة اصلی است و با رژیم صهیونیستی درگیر است.
 
سید افقهی در پاسخ به این سوال که چرا رژیم صهیونیستی بر جنگ زمینی تاکید دارد، به آموزه‌های یهود درباره انسان نداستن غیریهود اشاره کرد و توضیح داد که هدف آن‌ها از بین بردن نسل‌ها و باقی گذاشتن نسل برتر یعنی خودشان است.

وی افزود: علاوه بر این خلع سلاح مقاومت، انتقام از مقاومت، آزادی اسرا و به دست آوردن حیثیت از دست رفته اسرائیل در منطقه از اهداف یهود در جنگ زمینی است.

در بخش دوم این نشست، محمدتقی تقی پور، پژوهشگر تاریخ صهیونیسم به باور‌ها و اعتقادات یهود و بنی اسرائیل اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین راه شناخت قوم یهود، تفسیر اعمال آنهاست.
یهوه (منجی) محوری، نخستین اصل اساسی باور یهودی در مجموعه عهد عتیق معرفی شده است.

دکتر تقی پورافزود: قوم یهود از آن جهت که به عنوان قوم برگزیده از سوی یهوه (منجی) و تورات معرفی شده، غیر یهودیان از نظر آنان شبه انسان قلمداد می‌شوند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
سلام
لطفا فیلم یا صوت نشست را در دسترس قرار دهید.
ممنون
سلام و خسته نباشید
لطفا فایل فیلم این نشست را جهت دانلود در دسترس قرار دهید. چون با وجود پخش از شبکه خبر ۲ آرشیو نشده است.
سپاس
سلام
لطفاً فیلم و صوت این را قرار دهید
نظر شما
آخرین اخبار
فردا، قطعی گاز در بخشی از مرکز شهر اهواز
تداوم وزش باد شدید در سمنان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آبان ۱۴۰۴
تاکید نماینده هشترود و چاراویماق بر ساماندهی تخصیص آب پایاب سد سهند
گردشگری پاییزه و زمستانه در کویر ۸۰ هزار کیلومتری لوت
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
بازدید وزیر جهاد کشاورزی از روند ساخت سایت تولید واکسن پرندگان در مرند
درخشش لرستانی ها در مسابقات مُدْهَامَّتَان
ورزشی‌های بیست و سوم آبان ماه در استان سمنان
بازگشت یک گلاده گرگِ تیمارشده به طبیعت در مهاباد
برگزاری رویداد پیوند نوآوری و مدیریت شهری در مشهد
درخشش تیم کامپوند بانوان ایران با مربی گری مربی چهارمحال و بختیاری
روایتی متفاوت از شرق کشور؛ وقتی ایران‌جان به خاوران رسید
جشنواره بادام وبرنج، روایتی از پیوند مردم با خاک حاصلخیز گیلان
ائمه جمعه استان تهران بر صرفه‌جویی در مصرف آب تأکید کردند
بررسی فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی کشاورزی خراسان جنوبی در میز اقتصاد رسانه ملی
خدمات رایگان پزشکی در مروست
برتری چوکای تالش در گام پنجم لیگ دسته دوم فوتبال
فینال لیگ سنگنوردی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
ارزیابی سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)