پخش زنده
امروز: -
رادار مراقبتی «عصر» نخستین رادار سه بعدی ساخت ایران و یکی از مهمترین ابزار و تجهیزات مراقبت هوایی صبح امروز به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، رادار سه بعدی «عصر» که با تلاش بی وقفه و پنج ساله متخصصان و دانشمندان جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ساخته شده است صبح امروز با حضور جانشین فرمانده کل ارتش، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و رییس جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش بهره برداری شد.
امیر دریادار حبیب الله سیاری با بیان این که این رادار، راداری است که با برد متوسط برای کشف و ره گیری اهداف هوایی متحرک با سرعت بالا و سطح مقطع راداری کم طراحی و ساخته شده است گفت: رادار «عصر» از این پس در یگان های شناور نصب خواهد شد.
وی با اشاره به استفاده از فناوری های آرایه فازی در ساخت آنتن، نیمه هادی در تقویت کننده های توان فرستنده، فرستنده و گیرنده گسترده و استفاده از پردازش های پر قدرت «اس پی جی ای» تاکید کرد: این قابلیت ها امکانی را برای این رادار فراهم کرده است که دارای پهنای باند وسیع، قابلیت اطمینان بالا و در نتیجه توان عملیاتی بسیار خوبی دارد.
امیر دریادار علی غلام زاده رییس جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی نیز با بیان این که این رادار می تواند در آن واحد100هدف را ره گیری کند، گفت: در این رادار کاهش توان مصرفی، شناسایی و ره گیری اهداف هوایی در سه محور برد، سمت و ارتفاع و همچنین حرکت در مرز دانش برای طراحی و ساخت این رادار و استفاده از ترانزیستور، رادار پرقدرت بومی با قابلیت های ویژه را برای ایران اسلامی به ارمغان آورده است.
امیر موسوی جانشین فرمانده کل ارتش نیز با اشاره به این که نیروی دریایی مهمترین شعار را برای خود انتخاب کرده است و آن «راه ما راه حسین است» تاکید کرد: تاکنون بیش از500 پروژه تحقیقاتی و عملیاتی در جهاد خودکفایی نیروی دریایی بهره برداری شده که شاید تنها قسمت کوچکی از آن به اطلاع مردم شریف ایران رسیده است.
جانشین فرمانده کل ارتش تاکید کرد: جهان امروز به قدرت ایران اسلامی ایمان آورده است و مردم مطمئن باشند سربازان آنها در ارتش جمهوری اسلامی ایران در زمین، دریا و آسمان بی وقفه در پی ارتقای توانمندی های دفاعی جمهوری اسلامی ایران هستند.
همچنین امروز حاضران این مراسم از ماکت ناو آموزشی جمهوری اسلامی ایران با نام خلیج فارس دیدن کردند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران این ناو را یکی از مهمترین دستاوردهای ایران اسلامی خواند و تاکید کرد: از صفر تا صد طراحی و ساخت این ناو آموزشی و رزمی به دست متخصصان ایران اسلامی خواهد بود.
امیر دریادار سیاری با اشاره به این که حجم، بعد و وسعت این ناو آموزشی و رزمی چند برابر ناو جماران است، گفت: تمام سلاح های دریایی از جمله موشک ها، توپ ها، سامانه های شلیکی، سامانه های راداری در این ناو آموزشی و رزمی به کار گرفته شده است که می تواند دانشجویان زیادی را برای آموزش در خود جای دهد و به تمام نقاط دنیا سفر کند.
امیرعلی غلام زاده رییس جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش هم با بیان این که متخصصان ما شبانه روز برای ساخت این ناو آموزشی و رزمی تلاش می کنند، گفت: در آینده ای نزدیک خبر خوشی را از به ثمر رسیدن و ساخت قسمت هایی از این ناو به مردم خواهیم گفت.
همچنین امیر موسوی جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر این که امروز با قاطعیت اعلام می کنم که جمهوری اسلامی ایران در طراحی و ساخت تجهیزات نظامی ذره ای به بیگانگان محتاج نیست، گفت: ما نمی گوییم همه چیزی را که کشورهای دیگر دارند ما هم داریم اما اعلام می کنم که برای دفاع از ایران اسلامی و هر سلاح و نرم افزار و تجهیزاتی را که بخواهیم می توانیم به صورت بومی بسازیم و از آب و آسمان و خاک این وطن دفاع کنیم.
امیر موسوی همچنین با بیان این که دانشمندان ما در حال آماده سازی زیردریایی استراتژیک فاتح نیز هستند، گفت: این زیردریایی در آینده ای نزدیک به آب انداخته خواهد شد و نشانه دیگری از قدرت و توانمندی جمهوری اسلامی ایران را مردم شریف ایران به چشم خواهند دید.