• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۶۴۵۰۶
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

توافق معاونت علمی و انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه بازار‌های داخلی و خارجی

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و انجمن ملی شرکت‌های صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان صنعت و معدن در تسهیل فعالیت‌ها، توسعه بازار‌های داخلی و صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان توافق کردند.

برنامه مشترک معاونت علمی و انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه بازار‌های داخلی و خارجی ( ویترین / منبع : معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری)

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، توافق‌نامه همکاری توسعه اقتصاد دانش‌بنیان با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و انجمن ملی شرکت‌های صنایع پیشرفته و دانش بنیان صنعت و معدن به منظور ارتقای تاب آوری توسعه بازار‌های صادراتی ایجاد کنسرسیوم‌های نوآوری و فناوری منعقد شد.
این توافق نامه همکاری مشترک توسط روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و محمدمهدی نایبی، رئیس هیئت مدیره انجمن ملی شرکت‌های صنایع پیشرفته صنعت و معدن امضا شد.
بر اساس این توافق‌نامه، این برنامه مشتمل بر دو مرحله اجرایی خواهد بود که مرحله اول از نیمه دوم سال ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ و مرحله دوم از ۱۴۰۴ تا ۱۴۰۸ اجرا خواهد شد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان با اشاره به ظرفیت بالای شرکت‌های دانش‌بنیان بزرگ و پیشران در فتح بازار‌های داخلی و صادراتی گفت : شرکت‌های دانش بنیان بزرگ و پیشران از ظرفیت بسیار خوبی در کسب سهمی قابل توجه از اشتغال، ارزش افزوده و ارتقای تاب‌آوری صنایع برخوردار هستند و همکاری و تعامل این شرکت‌ها می‌تواند آغازگر و توسعه‌دهنده طرح‌های بزرگ و ارزش آفرین باشد.
 
دهقانی با بیان این‌که امید داریم که امسال و سال بعد تحولاتی در حوزه شرکت‌های دانش بنیان پیشران محقق شود افزود : اعضای این انجمن جزو توانمندترین شرکت‌های بزرگ کشور هستند و می‌توانند چند طرح بزرگ را با ایجاد کنسرسیوم‌های بزرگ دانش‌بنیان به اجرا برسانند. تلاش می‌کنیم تا با این موافقت نامه همکاری، در قالب یک برنامه ملی و مشترک و با محوریت چند شرکت دانش بنیان در قالب یک کنسرسیوم، چند پروژه پیشران و کلیدی، مانند آن‌چه که در همکاری با صنعت نفت به اجرا رسید به مرحله اجرا برسد.
 
از اصلی‌ترین محور‌های این توافق‌نامه می‌توان به شناسایی و احصاء چالش‌ها و نیاز‌های توسعه محصولات دانش بنیان و ارائه راه حل‌های مبتکرانه برای تکمیل زنجیره ارزش، ارتقای تاب آوری و رفع نیاز‌های ملی در تولید و ساخت مواد اولیه، ارتقای توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه جهت حفظ مزیت رقابتی محصولات دانش بنیان در دو سطح داخلی و بین المللی، تقویت ابزار‌های تامین مالی و سرمایه گذاری شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد.
 
مدیریت رقابت شرکت‌های دانش بنیان در زمینه تولید محصولات دانش بنیان مشابه با رویکرد ارتقاء کیفیت در سطح بین المللی، فرهنگ‌سازی افزایش تقاضای محصولات دانش بنیان در داخل کشور، شبکه‌سازی و تقویت همکاری شرکت‌های دانش بنیان با هدف مشارکت در تولید و توسعه محصول، ایجاد همکاری مشترک فی مابین صنایع بزرگ و شرکت‌های دانش بنیان به منظور تولید محصول جدید، توسعه محصول ارتقاء کیفیت و توسعه بازار‌های صادراتی از طریق ایجاد کنسرسیوم‌ها نیز  از دیگر محور‌های این موافقت‌نامه همکاری است.
 
انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان در حال حاضر متشکل از ۳۱ عضو است که شرکت‌های توانمند و دارای سطح فناوری بالا با فروش سالیانه بیش از ۱۰ میلیارد تومان و توسعه محصولات راهبردی کشور هستند.
 
مجموع فروش این ۳۱ شرکت در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان بوده است. کمترین عدد فروش ۲۰ میلیارد تومان و بیش‌ترین عدد فروش هزار و ۶۵۹ میلیارد تومان و متوسط فروش شرکت‌ها، ۳۳۷ میلیارد تومان است؛ مجموع تعداد پرسنل این شرکت‌ها بیش از  هفت هزار و ۵۶۵ نفر و متوسط پرسنل، ۲۴۴ نفر است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حفاظت از گونه‌های جانوری شهرستان خمام با تخریب تله‌های شکار پرندگان
کناره‌گیری کرمی از عضویت در کمیته فنی فدراسیون تکواندو
صادرات نفت ایران به بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ رسید
مردمی‌سازی نهضت عدالت آموزشی اولویت آذربایجان شرقی
آسفالت محلات حاشیه شهر زابل به همت بنیاد مسکن
کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند
اعلام زمان استعفای داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از سمت خود
هشدار به صهیونیست‌ها: به غزه حمله کنید به جنگ بر می‌گردیم
آغاز اجرای طرح ملی «پنجره نو» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
چهارسوی فرهنگ و هنر هجدهم آبان قم
کاهش خسارت جانی و مالی تصادف‌ها در استان
مشاور وزیر صمت: ارز فولادی‌ها به تالار دوم می‌رود
واکسیناسیون دام‌های کردستان علیه بیماری تب‌برفکی
نشست شورای عالی مسکن ملی با حضور ویدئویی معاون رئیس جمهور
روایت یک «چکش» در راهپیمایی ۱۳ آبان گرگان
شناسایی فعالیت غیرقانونی فردی در پوشش پزشک در بندر انزلی
کاشت ۱۲۰ هزار بوته گل فصلی در قشم و درگهان
جوی پایدار همراه با وزش باد در لرستان
صعود مقتدرانه تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران به نیمه نهایی
ضرب‌الاجل‌های جدید برای انتقال آندسازی ایرالکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)