• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۶۸۲۲۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۳
خوزستان » اجتماعی

ثبت اختراع دستگاه اندازه‌گیری آهن کل اسفنجی فولاد خوزستان در جهان

مدیر فناوری شرکت فولاد خوزستان : دستگاه منحصر به‌فرد اندازه‌گیری آهن کل اسفنجی برای اولین بار در فولاد خوزستان اختراع و به نام این شرکت ثبت جهانی شده است.

ثبت اختراع دستگاه اندازه‌گیری آهن کل اسفنجی فولاد خوزستان در جهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان ، مهندس مهران خرم‌نیا، با اشاره بر لزوم بروزرسانی تکنولوژی‌ها در صنعت فولادسازی اظهار داشت: به دلیل ماهیت صنعت فولادسازی ممکن است مرگ تکنولوژی در این صنعت چند دهه طول بکشد.

وی افزود: به همین دلیل نیاز است شرکت‌ها و صنایع فولادسازی به صورت مداوم نسبت به بروزرسانی تکنولوژی خود اقدام نمایند تا به افزایش بهره‌وری کمک کند.

مدیر فناوری شرکت فولاد خوزستان خاطرنشان کرد: شرکت فولاد خوزستان به دلیل قدمت بالای خود، نیاز به بروزرسانی تکنولوژی دارد و در این زمینه طرح زمزم۳ یکی از طرحهای تکنیکال در راستای این اقدام خواهد بود.

وی افزود: حجم سرمایه‌‍گذاری داخلی این طرح ۵۰۰ میلیون یورو است که به دلیل جلوگیری از خدشه به روند فعلی تولید، ۸ ساله زمان‌بندی شده که بهره برداری از آن منجر به رقابت پذیری بیشتر بازار فولاد خواهد شد.

مدیر فناوری شرکت فولاد خوزستان گفت: طرح زمزم۳ ظرفیت ظرفیت تولید در فولاد خوزستان را به ۵ میلیون می‌رساند که با وجود ظرفیت ۲ میلیونی در فولاد شادگان، رقم تولید به ۷ میلیون تن خواهد رسید.

خرم نیا با اشاره به سرمایه گذاری‌ها در زمینه تحقیقات، بیان داشت: در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان طرح‌های تحقیقاتی با مشارکت شرکت‌های دانش بنیان و مراکز دانشگاهی کشور در زمینه ارتقا بهره وری، کنترل آلودگی، افزایش کیفیت آب مصرفی و افزایش تولید در حال اجرا می‌باشد.

اختراعی جهانی در فولاد خوزستان

مهران خرم‌نیا در ادامه با اشاره به روند بومی سازی در فولاد خوزستان اظهار داشت: فولاد خوزستان در زمینه بومی سازی قطعات و تکنولوژی از ابتدا پیشگام بوده است و این مسیر با قدرت ادامه خواهد داشت.

مدیر فناوری شرکت فولاد خوزستان تصریح کرد: در این زمینه، بین سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱، ۶۳۴۰ قطعه مورد نیاز فولادسازی در این شرکت بومی سازی شده که باعث صرفه جویی ۳۶ میلیون یورویی شده است.

وی افزود: بومی سازی قطعات و تکنولوژی‌ها یکی از ضرورت هاست که از توقف چرخ تولید در شرایط تحریمی امروز کشور جلوگیری می‌نماید.

خرم نیا گفت: دستگاه منحصر به فرد اندازه گیری آهن کل اسفنجی برای اولین بار در فولاد خوزستان اختراع و به نام این شرکت ثبت جهانی شده است و اکنون نه تنها در کشور بلکه در کشور‌های دیگر نیز درحال معرفی است.

وی افزود: دستگاه تصفیه گاز‌های سولفیدی در محیط بسته از دیگر بومی سازی‌های فولاد خوزستان است که منجر به شکستن انحصار آن از چند کشور محدود شده است.

خرم نیا خاطرنشان کرد: این دستگاه با استفاده همزمان از تکنولوژی پیچیده نانو و پلاسما فضای محیط بسته را برای کارکنان کاملا پاک می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)