• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۸۸۷۱۰
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۱
ورزشی » فوتبال و فوتسال

چهره‌های ماندگار دربی‌های پایتخت

دربی یک صدو دوم سرخابی‌ها روز پنجشنبه­ هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می‌شود.

 

چهره های ماندگار دربی های پایتخت

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال تهران در یک بازی معوقه از هفته پنجم لیگ برتر فوتبال روز پنجشنبه ۲۳ آذر به مصاف هم می‌روند.

این بازی یکصدو دومین دربی دو تیم در طول تاریخ است و برای هر دو تیم در جدول رده بندی نیز حائز اهمیت است.
­

تیم استقلال در صدر جدول قرار دارد و یک بازی بیشتر از تیم پرسپولیس انجام داده است و پرسپولیس بعد از سپاهان و تراکتور در جایگاه چهارم قرار دارد البته تیم تراکتور ۲ بازی بیشتر از تیم پرسپولیس انجام داده است.
­

تیم فوتبال پرسپولیس به تازگی با شکست در ورزشگاه آزادی از لیگ قهرمانان آسیا حذف شد و بحران بزرگی را پشت سر گذاشت و هواداران این تیم در پایان بازی رفتار تندی با کادر فنی و بازیکنان داشتند، اما بعد از آن در بازی با هوادار با ۱ گل به پیروزی رسید تا حدودی بحران را پشت سر گذاشت.

چهره های ماندگار دربی های پایتخت
­

تیم استقلال تهران هم در بازی قبلی در اهواز مقابل تیم فولاد متوقف شد تا بازی دربی برای دو تیم حساس‌تر شود.

در آخرین دربی پایتخت تیم فوتبال پرسپولیس موفق شد ۲ بر ۱ استقلال را شکست دهد و این موضوع انگیزه آبی‌ها را برای پیروزی در این بازی بیشتر کرده است، اما پرسپولیس باید با پیروزی در دربی مرحمی بر زخم عمیق حذف از آسیا در ورزشگاه آزادی باشد.
­

از مجموع ۱۰۱ بازی برگزار شده بین تیم‌های استقلال و پرسپولیس سهم قرمز‌ها با ۲۷ برد و استقلال با ۲۶ برد به میدان می‌روند.

۴۸ بازی ­دو تیم با نتیجه تساوی به پایان رسیده است.
­

در ۱۵ دربی اخیر استقلال موفق به پیروزی­ در جریان بازی نشده است و آخرین پیروزی استقلال در دربی به لیگ برتر هفدهم بر می‌گردد که استقلال با گل وریا غفوری پیروزی­ رسید.

بهترین پیروزی استقلال ۳ بر صفر و پرسپولیس ۶ بر صفر بوده است.

چهره های ماندگار دربی های پایتخت
­

۳ برد استقلال و یک پیروزی تیم فوتبال­ پرسپولیس با رای فدراسیون فوتبال بوده است و ضربات پنالتی در برد و باخت‌ها محاسبه نشده است.
­

پرسپولیس در تاریخچه دربی‌ها ۱۰۰ بار موفق به گلزنی و ۹۳ بار دروازه اش باز شده است و در سوی مقابل استقلال ۹۳ گل زده و ۱۰۰ گل خورده در کارنامه است به ثبت رسیده است.

در مجموع ۵۹ بازیکن برای پرسپولیس و ۵۳ بازیکن برای استقلال گلزنی کرده اند.

صفر ایرانپاک و حسین کلانی با ۷ و ۶ گل بهترین گلزنان دربی از پرسپولیس و علی جباری با ۵ گل بهترین گلزن آبی‌ها محسوب می‌شود.

۳ بازیکن موفق شدند در ادوار مختلف برای هر دو تیم گلزنی کنند. مهدی هاشمی نسب، شاهرخ بیانی و غلامرضا فتح آبادی در هر دو تیم گلزنی کرده اند.
­

چهره های ماندگار دربی های پایتخت

ایمون زاید از پرسپولیس بهترین گلزن خارجی دربی محسوب می‌شود که در یک بازی هت تریک کرد و پرسپولیس بازی ۲ بر صفر باخته را ۳ بر ۲ به پیروزی رسید در آن زمان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس مصطفی دنیزلی بود و در استقلال پرویز مظلومی هدایت آبی‌ها را بر عهده داشت.
­

۱۶ فروردین ۱۳۴۷ اولین دربی سرخابی‌ها برگزار شد که با نتیجه بدون گل به پایان رسید. نخستین کاپیتان‌های استقلال و پرسپولیس به ترتیب کامبیز جمالی و همایون بهزادی بودند.

نخستین بازیکن خارجی دربی آلن ویتل مهاجم انگلیسی تیم فوتبال پرسپولیس بود و اولین گلزن خارجی دربی عیسی ترائوره در ترکیب قرمز‌های پایتخت بود.
­

ایمون زاید سریعترین هت تریک دربی را به نام خود ثبت کرده است. سید مهدری رحمتی از استقلال با ۹ کلین شیت درون دروازه بهترین عملکرد را داشته است. نیلسون کوره آ دروازه بان برزیلی پرسپولیس هم با ۵ کلین شیت بهترین عملکرد را در دربی‌ها داشته است.
­

همایون بهزادی­ با ۲ اخراج در دربی‌ها رکورد دار است و علی سامره هم سریعترین گل دربی را در ثانیه ۴۸ در دربی سال ۸۱ به ثمر رسانده است.

مهدی هاشمی نسب با ۵ گل (۴ گل برای پرسپولیس و ۱ گل برای استقلال) بهترین گلزن درمیان نفراتی است که برای هر دو تیم بازی کرده اند.

چهره های ماندگار دربی های پایتخت
­

علی پروین با بازی در ۲۰ دربی از این حیث رکورد دار بیشترین حضور در دیدار‌های شهر آورد سرخابی هاست. موفق‌ترین سرمربی مصطفی دنیزلی سرمربی پرسپولیس است که در ۳ بازی ۲ برد بدست آورده است.

حسن روشن با ۱۸ سال و ۳۴۸ روز جوانترین گلزن دربی نام گرفته است و مسن‌ترین گلزن دربی کریم باقری با ۳۵ سال در دربی بهمن ماه سال ۸۸ بود که در این بازی گل هم به ثمر رساند.
­

الهیار صیاد منش با ۱۷ سال­ و ۱۱۷ روز جوان‌ترین بازیکن تاریخ دربی‌ها نام گرفته است و سید جلالی حسینی با ۴۰ سال و ۴۶ روز مسن‌ترین بازیکن دربی لقب دارد.

امید عالیشاه و مهدی ترابی ۲ بازیکنی هستند که کمترنی باخت را در دربی‌ها داشتند و در این بازی هم به احتمال زیاد در ترکیب پرسپولیس حضور دارند.
­

علی پروین و مرحوم پورحیدری از پرسپولیس و استقلال با ۲۵ و ۱۸ بار نشستن روی نیمکت سرمربیگری رکورد دارند.

رایکوف بالاترین تعداد پیروزی را در دربی‌ها به نام خود ثبت کرده است و در ۱۵ بازی ۶ پیروزی کسب کرده است، اما مرحوم پورحیدری با ۶ پیروزی در ۱۸ بازی و علی پروین با ۶ پیروزی در ۲۶ بازی در رتبه‌های بعدی از لحاظ درصد پیروزی در دربی‌ها قرار گرفتند.

­سید جلال حسینی در ۱۵ بازی ۱۱ بار بازوبند کاپیتانی را به دست بسته است.

دربی ۱۰۲ روز پنجشنبه در حالی برگزار می‌شودکه احتمال تغییر آمار فوق وجود دارد و باید دید در پایان نود دقیقه آمار برد و باخت‌ها تغییر می‌کند یا مساوی‌ها افزایش می‌یابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
بررسی مسائل حوزه مسکن لرستان در نشست تصويری شورای عالی مسکن
رامسر میزبان همایش ملی نخبگان شاهد و ایثارگر کشور
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
قبوض گاز بر اساس الگوی مصرف پنج‌ساله محاسبه می‌شود
افتتاح زمین چمن مصنوعی دبستان بانو سَرِه در آران و بیدگل
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ آبان در یک نگاه
قطع گاز در رودسر و املش
رئیس انجمن قهوه ایران خواستار توجه بیشتر به این صنعت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)