• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۸۹۴۵۰
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۹
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

رونمایی از دستگاه نیمه صنعتی نمونه‌گیری افقی درون چاه

دستگاه نیمه صنعتی نمونه گیری افقی درون چاه در حضور معاون وزیر نفت و سرپرست دانشگاه صنعتی شریف رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در پایان نشست مشترک امروز(چهارشنبه) معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران و سرپرست دانشگاه صنعتی شریف و برخی از مدیران، استادان و فناوران دانشگاه صنعتی شریف از دستگاه نیمه صنعتی نمونه گیری افقی درون چاه رونمایی شد.

 رونمایی از دستگاه نیمه صنعتی نمونه‌گیری افقی درون چاه *
سرپرست دانشگاه صنعتی شریف در این نشست به اولین دوره جذب دانشجویان رشته نفت در دانشگاه شریف اشاره کرد و افزود: در سال ۷۹ اولین دوره دانشجویان رشته نفت را جذب کردیم و پس از سال‌ها امروز دانشجویان این رشته در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری از این دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند و در حوزه صنعت نفت یا به‌عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه‌ها مشغول فعالیت هستند.
سید عباس موسوی با تاکید بر پیشرو بودن دانشگاه صنعتی شریف در صنعت نفت کشور افزود: در این برهه از زمان باید مسئولین کشور بخش عمده ظرفیت خود را برای صنعت نفت فعال کنند، تا زمینه‌ای فراهم شود که با حمایت دولت از این صنعت، سایر صنایع کشور نیز متنعم شوند و در راستای رفع نیاز‌های کشور فعالیت خود را گسترش دهند.
سرپرست دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به طرح موضوع راهیان پیشرفت در دانشگاه‌ها گفت: به کمک این برنامه و بازدید و آشنایی نزدیک استادان و دانشجویان دانشگاه از صنعت نفت، می‌توان از ظرفیت بالقوه دانشگاه بهره برد و با ایجاد حس امیدواری از مهاجرت نخبگان جلوگیری کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه طی سخنانی در خصوص ورود دانشگاه به عرصه نسل چهارم گفت: طی سال‌های گذشته از دانشگاه مبتنی بر آموزش و پژوهش گذر کردیم و نسل دانشگاه فناور و کارآفرین را پشت سر گذاشتیم و امروز با نسل چهارم دانشگاه و ورود به فضای نوآوری مواجه شده‌ایم.
وی افزود: در حال حاضر ۶۰۰ شرکت دانش بنیان در حوزه‌های مختلف در اکوسیستم نوآوری با محوریت دانشگاه در ناحیه نوآوری در حال فعالیت هستند.
حدادپور از خلاء نیروی انسانی در آینده‌ای نزدیک در کشور خبر داد و آن را تلنگری دانست و افزود: باید از هم اکنون به فکر جذب و نگهداشت سرمایه‌های انسانی خود باشیم و تدبیری برای آن اتخاذ کنیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در ادامه گفت: با کمک استادان پروژه‌هایی که امکان تبدیل به محصول هستند را تعریف کرده‌ایم و تاکنون بیش از ۱۴۰ طرح ارسال شده و پس از صدور احکام برای کمیته داوری و ارزیابی، کار بررسی طرح‌ها آغاز شده است که طرح‌های واجد شرایط، شناسایی می‌شوند. در مجموع ۱۱۷ نفر از استادان در این طرح شرکت کردند که مشارکت ۲۶ درصدی را به همراه داشت و در نهایت ۱۴ طرح منتخب توسعه فناوری و محصولات دانش‌بنیان توسط تیم‌های دانشگاهی تعریف و اجرایی می‌شود.

محسن خجسته مهر معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران طی سخنانی گفت: باید با تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه با عزمی جدی به حل مسائل جامعه اهتمام ورزیم. این الگوی بین‌المللی در تمام دنیا صادق است، کشور‌هایی پیشرفت کرده‌اند که دانشگاهی سرآمد دارند.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: دانشگاه زیرساخت توسعه و پیشرفت کشور را فراهم می‌کند و دانشجویان هم به عنوان سرمایه ملی، مقدرات آینده کشور را رقم می‌زنند.
معاون وزیر نفت در ادامه با تاکید بر اینکه باید چالش‌های موجود در کشور را تبدیل به فرصت‌های فناورانه کنیم افزود: موضوع اقتصاد مقاومتی، یعنی توانمندی کشور برای اداره صنعت و جلوگیری از زمین‌گیر شدن جامعه در مواجهه با تحریم‌ها است.
مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به موفقیت کشور در فاز ۱۵ پارس جنوبی برای اولین بار در دنیا گفت: امروز همه جهان به قدرت انقلاب اسلامی واقف شده‌اند و ما اقتدار علمی‌مان را در عمل به اثبات رساندیم.
خجسته مهر در خصوص کاربرد هوش مصنوعی در اکتشاف نفت و گاز توضیح داد و افزود: سند هوش مصنوعی را در موضوع نفت نهایی کرده‌ایم و قرار است با این اقدام بزرگ ۱۵ میدان نفتی پارس جنوبی را دیجیتال کرده و به کمک هوش مصنوعی به تولید انبوه برسیم.

جمشیدی رئیس دانشکده شیمی و نفت، دکتر عباس‌پور عضو هیئت علمی دانشگاه و دبیر علمی همایش بین‌المللی انرژی و دکتر قائم مقامی عضو هیئت علمی دانشگاه شریف طی سخنانی موضوعات و محور‌های همکاری دانشگاه پیرامون پژوهش‌های نفتی را با معاون وزیر نفت در میان گذاشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش منجر می‌شود
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
حضور تمامی کشور‌های حوزه خزر در اجلاس استانداران قطعی شد
عمارت کلاه فرنگی کاربری فرهنگی خواهد داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
هوای اصفهان برمدار قرمز آلودگی
عاقبت مرغ های تریاکی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)