• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۹۸۹۰۱
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۷
خوزستان » ورزشی

تکمیل ورزشگاه مجدیان دزفول در انتظار اعتبار

رییس اداره ورزش و جوانان دزفول : ۲۷۰ میلیارد ریال طی ۲ سال گذشته برای بازسازی مجموعه ورزشی مجدیان دزفول هزینه شده است که برای تکمیل ۳۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز دارد.

تکمیل ورزشگاه مجدیان دزفول در انتظار اعتبار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، خادمعلی تهذیبی با بیان اینکه تامین اعتبار برای تکمیل ورزشگاه شهید مجدیان بی‌وقفه ادامه دارد، افزود: حفظ و نگهداری از این مجموعه ورزشی پس از بهره برداری از جمله دغدغه‌های مهمی است که تامین نیروی انسانی مورد نیاز برای نگهداری از این مجموعه ورزشی از طریق وزیر ورزش و جوانان دنبال شد.

وی با اشاره به دیدگاه اشتباه مسوولان وقت ورزشگاه شهید مجدیان برای تخریب آن ادامه داد: تصور می‌شد که با تخریب ورزشگاه، دولت برای تامین اعتبار مورد نیاز برای ساخت مجدد اقدام می‌کند که این ساده انگاری موجب تخریب این مجموعه ورزشی شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان دزفول با بیان اینکه راهکار‌های ساده‌تر و موثرتری نیز برای بازسازی ورزشگاه شهید مجدیان وجود داشت، گفت: اعتبارات قطره چکانی موجب شد تا روند بازسازی این ورزشگاه سال‌ها زمان ببرد.

وی با اشاره به اقدام‌های انجام شده برای گره گشایی از این طرح ورزشی افزود: ورزشگاه شهید مجدیان ۸۰ میلیارد ریال بدهی و ۷۰ میلیارد جریمه دیرکرد داشت که این بدهی سنگین طی ۶ ماه نخست انتصاب به عنوان مدیر ورزش و جوانان دزفول پیگیری و با اعتبارات ملی پرداخت شد.

تهذیبی با بیان اینکه مجموعه ورزشی شهید مجدیان دزفول در حال طی کردن مراحل نهایی تکمیل شدن است، اظهارکرد: امیدواریم این مجموعه ورزشی پس از سال‌ها سرانجام تا یک ماه آینده به بهره برداری برسد.

وی با بیان اینکه ورزشگاه شهید مجدیان دزفول ظرفیت برگزاری رویداد‌های ورزشی ملی و استانی را دارد، افزود: برگزاری رویداد‌های ورزشی ملی و استانی می‌تواند علاوه بر ارتقای ورزش در این شهرستان، آورده‌های اقتصادی فراوانی نیز برای دزفول در پی داشته باشد.

رئیس اداره ورزش و جوانان دزفول بیان کرد: راه حل برخی مسایل حوزه ورزش دزفول در تهران و مرکز استان است به همین دلیل طی هفته‌های اخیر نشست‌های متعددی با معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه، وزیر ورزش و جوانان و مسوولان بنیاد علوی برای گره گشایی از مسایل ورزش دزفول برگزار شد.

وی ادامه داد: ۴۱ طرح عمرانی ورزشی با اعتبار یک هزار و ۸۱۰ میلیارد ریال در کل شهرستان در حال اجرا است که پیگیری برای تخصیص اعتبار این طرح‌ها به منظور جلوگیری از وقفه در عملیات احداث این طرح‌ها اهمیت دارد.

تهذیبی مجموعه ورزشی شهید مجدیان و همچنین سالن چند منظوره ۲ هزار و ۵۰۰ نفره دزفول را مهمترین طرح‌های عمرانی ورزشی در این شهرستان دانست و گفت: ورزشگاه شهید مجدیان مراحل نهایی تکمیل را طی می‌کند که امیدواریم این ورزشگاه تا یک ماه آینده به بهره برداری برسد.

وی افزود: تکمیل سالن چند منظوره ۲ هزار و ۵۰۰ نفره دزفول براساس برآورد‌ها رقمی بالغ بر چهار هزار و ۵۰۰ تا پنج هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که تامین اعتبار این طرح به طور مستمر در سطح استانی و ملی دنبال می‌شود.

رئیس اداره ورزش و جوانان دزفول با بیان اینکه اوایل شهریور امسال ساخت این سالن چند منظوره کلنگ زنی شد، گفت: این طرح هم اکنون در مرحله خاکبرداری است.

وی ادامه داد: اجرای مرحله نخست احداث این سالن چند منظوره ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که ۳۰۰ میلیارد ریال در سال مالی ۱۴۰۱ به این طرح تخصیص یافت و در سال مالی ۱۴۰۲ نیز ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب دارد.

تهذیبی اظهارکرد: سوله این سالن چند منظوره با تخصیص اعتبار مورد نیاز در گام نخست تکمیل می‌شود که در دیدار اخیر با رییس سازمان برنامه و بودجه کشور این موضوع به منظور جلوگیری از ایجاد وقفه در روند احداث این طرح مهم ورزشی شهرستان پییگری شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)