• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۱۱۵۱
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۸
بین الملل » غرب آسیا

تاکید ریاض منصور بر حفظ آنروا

نماینده فلسطین در سازمان ملل متحد بر ضرورت حفظ آنروا (آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک) تاکید کرد.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از بخش تصویری ”خبرگزاری رویترز“، ”ریاض منصور“ در نشست شورای امنیت از کشور‌های جهان خواست در دام دولت اسرائیل که خواهان نابودی آنرواست، نیفتند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


ریاض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل متحد: در برخورد با اتهام‌های اسرائیل علیه برخی از کارکنان آنروا، هرگز نباید این واقعیت‌ها و هدف اعلام شده اسرائیل که سال هاست به دنبال برچیدن آنرواست، نادیده گرفت. آنها یک بار در زمان دولت (دونالد) ترامپ (رئیس جمهور سابق آمریکا) موفق شدند کمک مالی به آنروا را به مدت بیش از سه سال قطع کنند. اتهام‌های جدی وجود دارد و تحقیق‌های جدی صورت می‌گیرد. اصول انسانیت، بی طرفی و استقلال باید رعایت شود و روشن است که آنروا و دبیرکل سازمان ملل متحد به این اصول پایبند هستند و علتی برای تردید در این تعهد وجود ندارد. هیچ علتی برای جلوگیری از نتیجه تحقیق یا در پیش گرفتن تدابیری وجود ندارد که عملاً به مجازات جمعی ۳۰۰۰۰ کارمند آنروا و میلیون‌ها پناهنده بهره‌مند از خدمات آنروا می‌انجامد. آنروا نمونه کامل موفقیت سازمان ملل متحد است. برای کسانی که امروز آنروا را کشف می‌کنند، در غرب شما آنروا را در سال ۱۹۴۹ تشکیل دادید، زیرا اکثریت اعضای سازمان ملل متحد را در اختیار داشتید. این یک داستان موفقیت چشمگیر چندجانبه گرایی است. همه ما باید افتخار کنیم که سازمانی مانند آنروا در سازمان ملل متحد داریم که به مدت ۷۵ سال در خدمات بشردوستانه به میلیون‌ها پناهنده فلسطینی کار چشمگیری صورت داده است. این وظیفه جمعی ماست که از آن محافظت کنیم، به آن کمک مالی کنیم، به آن اجازه دهیم وظایف بشردوستانه خود را انجام دهد، به ویژه در این روزها. کدام یک از مؤسسه‌های بشردوستانه دیگر در غزه است که می‌تواند آنچه را شما در دو قطعنامه در شورای امنیت وضع کرده اید، اجرا کند؟ اگر ارتشی متشکل از ۱۳۰۰۰ کارمند شجاع آنروا نبود تا آنچه را می‌خواهید انجام دهد، به ویژه در توزیع و رساندن حجم بزرگی از کمک‌های بشردوستانه به هر گوشه از نوار غزه. اما در دام دولت اسرائیل که خواهان نابودی آنرواست نیفتید و آنها در سال‌های گذشته به صراحت این را بیان کرده اند. از این سازمان شجاع، این نمونه افسانه‌ای چندجانبه گرایی و داستان موفقیت سازمان ملل متحد دفاع کنید.


ریاض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل متحد: در زمانی که مردم فلسطین عمداً از نیاز‌های زندگی و آنچه برای بقای خود در غزه نیاز دارند، محروم می‌شوند، تضعیف آنروا غیرانسانی، ظالمانه و غیرمسئولانه خواهد بود. زیرا همه شما اهمیت نقش آنروا و ارزشمند بودن آن را درک می‌کنید، اطمینان دارم آنهایی که تصمیم به تعلیق بودجه خود گرفتند، به سرعت در تصمیم خود بازنگری خواهند کرد. ما دیروز از شما درخواست کردیم و از درخواست دبیرکل برای بازنگری در مورد آنروا حمایت کردیم، زیرا آنروا سزاوار است توسط کسانی که در طول سالیان متمادی کار بزرگی در تامین مالی آن صورت داده اند، تامین مالی شود و ما همیشه به خاطر سخاوت شما در تامین مالی آنروا سپاسگزاریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تاکید دبیرکل سازمان ملل بر مذاکره برای رسیدن به توافق درباره ایران
مروری بر فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
احیای زیست‌بوم‌های خشک با تکیه بر دانش سنتی در مناطق کم‌بارش
بیانیه وزارت امور خارجه در محکومیت مصوبه اتحادیه اروپا
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده و وزش باد در مناطقی از کشور
افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر از محل ضایعات
لزوم استفاده بهینه از سند جامع هیات عالی گزینش و تدوین نظام جامع آموزش
بازدید رئیس رسانه ملی از پشت‌صحنه مجموعه «هتل بسیار بسیار عجیب»
سپاه از قوی‌ترین و موثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
نشست کمیته نظارت بر نرخ کالا و خدمات ستاد نوروزی ۱۴۰۵
منطقه آزاد کیش در چهارمین نمایشگاه تخصصی اقتصاد دریاپایه، خلیج فارس و مکران
تشدید پایش ونمونه‌برداری از پساب واحد‌های صنعتی در ارومیه
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)