• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۰۸۳۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۱
بین الملل » تحلیلی

راهپیمایی ۲۲ بهمن، نشانه پایبندی ملت ایران به اصول انقلاب است

خبرنگار المیادین گفت: حضور گسترده مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن به منزله همه پرسی درباره همبستگی بین ملت و مسئولان و اعتماد به نظام اسلامی و همچنین تاکید بر این موضوع است که ملت ایران به اصول و مبانی انقلاب اسلامی پایبند است.

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما شبکه تلویزیونی المیادین با قطع برنامه‌های عادی خود گزارشی از حضور مردم ایران در میدان آزادی برای راهپیمایی جشن بیست و دوم بهمن پخش کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بیسان طراف خبرنگار این شبکه گفت: راهپیمایی‌های بیست و دوم بهمن آغاز شده است؛ روزی که نزد ایرانیان یوم الله و روز پیروزی حق در برابر باطل و روز پیروزی عدالت در برابر ظلم و فساد محسوب می‌شود.

امروز چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است. ایرانی‌ها امروز مانند هر سال دیگری، در خیابان‌ها و میدان‌های شهر‌ها حضور می‌یابند تا سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن بگیرند.

من اکنون در میدان آزادی حضور دارم که به منزله نمادی برای انقلاب اسلامی است. شاهد میدان آزادی هستید که به منزله نمادی برای تهران است و اهمیت زیادی دارد. در این میدان، در سال پیروزی انقلاب اسلامی معترضان در طول دهه فجر برای اعتراض به دولت (رژیم) پهلوی در این میدان حاضر می‌شدند؛ دولتی که امام خمینی (ره) در پیام به معترضان، این دولت را نه تنها خائن و ظالم خواند، بلکه افزود در میان مردم ایران جایی ندارد. این موضوع به برپایی انقلاب مردم منجر شد و در چنین روزی بود که امام خمینی (ره)، پیروزمندانه به خاک وطن بازگشت.

امروز قرار است ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران سخنرانی کند و پیش بینی می‌شود که در سخنرانی خود، بر مردم‌سالاری و همبستگی بین ملت ایران و جمهوری اسلامی تمرکز کند و این اقدام به منزله ارسال پیامی به دشمنان جمهوری اسلامی ایران است که از مدتی پیش برای بدجلوه دادن انتخابات مجلس شورای اسلامی که در ماه آینده برگزار خواهد شد، تلاش می‌کنند.

به خصوص که آیت الله سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب و مسئولان ایرانی حضور گسترده در راهپیمایی‌های امروز را خواستار شدند که به منزله همه پرسی برای مشارکت در انتخابات مجلس محسوب می‌شود و به منزله پاسخ به دشمنان ایران به خصوص آمریکاست که برای از بین بردن اعتماد ملت ایران به خصوص جوانان و ایجاد یأس و ناامیدی در میان آنها تلاش می‌کند تا آنها پای صندوق‌های رأی حاضر نشوند. پیش بینی می‌شود که راهپیمایی امروز پرشور و گسترده برگزار شود، زیرا به انتخابات مجلس نیز مرتبط است.

وی در ادامه گفت: مسئله فلسطین حتی پیش از برپایی انقلاب اسلامی، اهمیت داشت و امام خمینی (ره) بار‌ها و در مناسبت‌های مختلف بر لزوم جهاد برای فلسطین تاکید کرد. وی در تبعید هم بر لزوم حمایت از مبارزان فلسطینی تاکید کرد و پس از انقلاب اسلامی هم از میدان‌های تهران و پس از آزاد شدن ایران از سیطره آمریکا، گفت امروز تهران را آزاد کردیم و فردا فلسطین را آزاد خواهیم کرد. به همین سبب، همان طور که هر سال مسئله فلسطین در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور دارد، امسال نیز این گونه است و مردم به ساکنان غزه اهمیت می‌دهند و هر نوع عملیات نظامی و اقدامات محور مقاومت در ارائه حمایت از فلسطینیان را گرامی می‌دارند. ملت ایران همچنان نام خود را در این زمینه ثبت می‌کند که می‌خواهد به خاطر غزه و فلسطین گام بردارد. مراسم راهپیمایی‌های امروز به منزله ارسال پیام‌هایی به عرصه داخلی است؛ همان طور که پیام‌هایی به خارج از این کشور ارسال می‌شود. بر این اساس که ایران همه توطئه‌ها و خطرات را به چالش کشید؛ اقداماتی که برای بدجلوه دادن وجهه ایران صورت گرفت. امروز حضور مردم در تهران و همه شهر‌های ایران به منزله همه پرسی درباره همبستگی بین ملت و مسئولان و اعتماد به نظام جمهوری اسلامی و اعتماد به مسئولان خواهد بود. همچنین این امر به منزله تاکید بر این موضوع خواهد بود که ملت ایران همچنان به اصول و مبانی انقلاب اسلامی پایبند است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ای کاش ویدیو زیر نویس داشت.
بهتر بود ویدیو زیر نویس میداشت تا کاربر فارسی زبان نیز این گزارش خبری را متوجه میشد.
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۱۹ آبان ۱۴۰۴
سرد شدن هوا در استان کرمان و ضرورت رعایت نکات ایمنی
از طرح مطالبات مردمی در سامانه ۱۶۲ تا پیگیری در خبر ۲۰ شبکه قزوین
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران
اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان سردشت
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی در اسکو
فعالیت جهادگران استان خراسان جنوبی ساکن قم در مناطق محروم کشور
تحویل ۱۶۰۰ واحد ویلایی انفرادی به متقاضیان واجد شرایط در ورزنه
خبر‌هایی از مصوبات قرارگاه محرومیت زدایی دامغان
پیگیری لوایح مهم هوش مصنوعی و مهریه در کنار رسیدگی به مسائل عمرانی استان قزوین
آغاز فعالیت ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان مراغه
الزام به اجرای معاملات ملکی در سامانه کاتب
حرکت خیرین ؛ نقطه عطفی در تاریخ تعلیم و تربیت کشور است
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
رژیم صهیونی ۲۸۲ بار آتش‌بس غزه را نقض کرده است
واژگونی خودرو در جاده جاسک ۳ کشته برجای گذاشت
ضایعات غیر بهداشتی مرغ به کارخانه نرسید
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
ابلاغ دستورالعمل رهگیری و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)