• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۴۳۳۱
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۱
خوزستان » اقتصادی

انتقال بیش از ۵۰ میلیارد لیتر مواد نفتی با خطوط لوله منطقه خوزستان

مدیر خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه خوزستان از انتقال بیش از ۵۰ میلیارد لیتر انواع فرآورده نفتی و نفت خام با خطوط لوله این منطقه در ۱۰ ماهه امسال خبر داد.

انتقال بیش از ۵۰ میلیارد لیتر مواد نفتی با خطوط لوله منطقه خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد مذهب‌جعفری گفت: بیش از ۵۰ میلیارد لیتر انواع فرآورده نفتی و نفت خام طی ۱۰ ماه امسال از طریق حوزه استحفاظی منطقه خوزستان به پالایشگاه‌های بزرگ کشور همچون کرمانشاه، اراک، تهران و تبریز انتقال داده شد.

وی در ادامه گفت: شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران نیز به‌عنوان متولی اصلی انتقال مواد نفتی نفت با تعهد به رسالت خویش در حال پیشبرد برنامه‌ها و سیاست‌های اجرایی در عرصه سوخت‌رسانی است تا بر اساس منویات مقام معظم رهبری و توجه به شعار امسال (مهار تورم و رشد تولید) ظرفیت‌های خود را در این مسیر هدفمند بیش از پیش بسیج کند.

انتقال روزانه فرآورده‌های نفتی و نفت خام از منطقه خوزستان

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه خوزستان گفت: منطقه خوزستان دارای ۱۱ مرکز انتقال نفت و تأسیسات نفتی با بیش از هزار و ۴۰۰ کیلومتر خطوط لوله انتقال نفت از قطر ۶ تا ۳۰ اینچ است و این منطقه افزون بر تعمیر و نگهداری از تأسیسات و همه تجهیزات صنعتی، وظیفه انتقال ایمن و پایدار روزانه بیش از ۶۳ میلیون لیتر فرآورده‌های نفتی و بیش از ۶۴۰ هزار بشکه نفت خام را به‌عهده دارد که این موضوع حاصل تلاش شبانه‌روزی تمام صنعتگران انتقال نفت در مراکز و تأسیسات، معاونت‌های فنی، عملیاتی، مخابرات و ستادی منطقه خوزستان است.

اقدام‌های مهم برای افزایش انتقال مواد نفتی در خوزستان

مذهب‌جعفری در تشریح اهم اقدام‌های انجام‌شده به‌منظور افزایش ظرفیت انتقال مواد نفتی از خوزستان افزود: مراکز انتقال نفت منطقه خوزستان دارای ۲۳ دستگاه توربوپمپ و ۲۹ الکتروپمپ دور ثابت و متغیر است که در جهت افزایش انتقال مواد نفتی طرح‌های قابل‌توجهی اعم از ترمیم و تقویت نقاط خوردگی خط لوله ۱۲ اینچ آبادان در ۳۰ کیلومتری ابتدای خط به‌منظور افزایش انتقال فرآورده‌های تولیدی پالایشگاه آبادان و اجرای پروژه تعویض مقاطع خط لوله ۳۰ اینچ حد فاصل سد بالارود شهرستان اندیمشک به‌منظور ایمن‌سازی و انتقال پایدار نفت خام خوراک پالایشگاه‌های اراک، تهران و تبریز و … انجام شده است.

طرح‌های سرمایه‌ای تکمیل‌شده صنعت انتقال نفت در خوزستان

وی با تأکید بر اینکه از ابتدای آغاز به‌کار دولت سیزدهم تاکنون طرح‌های سرمایه‌ای خوبی در قالب تحویل موقت و دائم انجام شده است که از مهم‌ترین آنها می‌توان به تعمیرات اساسی ۱۵ ایستگاه مخابراتی، تعویض پوشش پراکنده خطوط لوله انتقال نفت ۱۰، ۱۲، ۱۶، و ۳۰ اینچ، تعمیر ترانسفورماتور ۵ مگاولت آمپر یدک مرکز انتقال نفت شهید باغبان زاده (بیدرویه)، تعمیر دو عدد کنترل ولو خروجی ۱۶ اینچ مرکز انتقال نفت شهید زنگنه (سبزآب) و ۱۰ اینچ بیدرویه، همچنین کابل‌اندازی مخزن ۲۲۱۲ سوخت مایع توربین‌ها در سبزآب و نصب و کابل‌اندازی ترانسمیتر فشار خط لوله ۱۶ اینچ مرکز انتقال نفت شهید شمعونی (عبدالخان) اشاره کرد.

طرح‌های فنی - عملیاتی و عمرانی منطقه خوزستان

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه خوزستان در تشریح گزارش عملکرد صنعت انتقال نفت در جلگه خوزستان گفت: ایمن‌سازی فاز سوم خطوط لوله ۱۰ و ۳۰ اینچ در محدوده آبگیری سد بالارود دره تک‌تکاب، احداث فونداسیون برای رادیاتور خنک‌کننده توربین سولار مرکز انتقال نفت شهید چمران و… از مهم‌ترین اقدام‌های منطقه خوزستان به همت همکاران متخصص این مجموعه بوده است.

تبدیل تهدید به فرصت با بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی

مذهب‌جعفری تأکید کرد: پس از انعقاد قرارداد بازسازی و تکمیل سه دستگاه شاسی توربوپمپ سولار، بین شرکت خطوط لوله و انتقال نفت ایران با یک شرکت دانش‌بنیان، برنامه‌ریزی برای تغییر شرایط بهره‌برداری مراکز انتقال نفت در دستور کار مدیران مجموعه صنعت انتقال نفت قرار گرفت و به همین منظور پس از تکمیل شاسی توربوپمپ‌های سولار، دو دستگاه شاسی به تنگ فنی منطقه لرستان و یک شاسی سولار به مرکز انتقال نفت شهید لرستانی منطقه خوزستان تحویل شد.

وی گفت: پس از تحویل شاسی به منطقه خوزستان و بنا به شرایط جدید بهره‌برداری، برنامه‌ریزی برای تکمیل این طرح با همکاری مدیر و معاونان فنی و عملیاتی منطقه، همچنین واحد‌های مکانیک، ابزار دقیق، تعمیرات خط، برق، ترابری سنگین، ساختمان و بهره‌برداری مرکز انتقال نفت شهید لرستانی انجام و توربین جدید سولار این مرکز در مدت زمان سه ماه نصب و راه‌اندازی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)