• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۶۶۲۷۳
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۵
خوزستان » اجتماعی

۱۷ اسفندماه، شارژ ماه دوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: ۱۷ اسفندماه شارژ ماه دوم اعتبار حمایتی دولت برای دهک‌های اول تا هفتم در مرحله جدید کالابرگ الکترونیکی به نام طرح فجرانه انجام می‌شود.

۱۷ اسفندماه، شارژ ماه دوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مجتبی ظفری پور گفت: شارژ ماه دوم طرح حمایتی کالابرگی طرح فجرانه از ١٧ اسفندماه به مدت یک ماه و تا ١٧ فروردین ماه انجام می‌شود و شهروندان و هم استانی‌های مشمول طرح می‌توانند با آسودگی و به صورت تدریجی براساس نیاز خانوار در مدت یک ماه با مراجعه به بیش از ۶ هزار فروشگاه زنجیره‌ای و خرد عضو طرح کالابرگ الکترونیکی در استان اقدام کنند.

 

وی افزود: در این زمینه مردم می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های عضو طرح نسبت به خرید ١١ قلم مواد غذایی طرح شامل؛ شیر، ماست، پنیر، روغن، تخم مرغ، مرغ، گوشت، ماکارونی، برنج، قند و شکر و حبوبات اقدام و به نسبت مبالغ جدول طرح از مشوق یارانه‌ای به ازای هر نفر تا ٢٢٠ هزار تومان بهره‌مند شوند.

 

ظفری پور با اشاره به استقبال از طرح فجرانه در مدت زمان قبل از ماه اول طرح در استان، ادامه داد: با برنامه‌ریزی ستاد کالابرگ الکترونیکی به ریاست استانداری خوزستان و اعضای ستاد شامل؛ اداره‌های کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صمت، جهاد کشاورزی، صداوسیما، اتاق اصناف و...، ضمن اطلاع‌رسانی مداوم به جامعه هدف، اقلام سبد غذایی طرح در استان تامین، رصد و پایش می‌شود و نظارت بر روند اجرای طرح ادامه دارد.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان اضافه کرد: با توجه به این موارد و استقبال بیش از ٨۵ درصدی، استان خوزستان جزو استان‌های برتر در ترویج و بهره‌مندی از مزایای طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور است.

 

وی از خانوار‌های دهک اول تا هفتم به عنوان جامعه هدف طرح خواست به منظور اطلاع از میزان باقیمانده اعتبار کالابرگی خود از کد دستوری #١۴۶٣*۵٠٠* و یا برنامه کاربردی «شما» استفاده کرده و همچنین از طریق برنامه «شما» از نزدیکترین فروشگاه عضو طرح در محل حضور خود مطلع شوند.

 

ظفری پور اضافه کرد: فروشگاه‌های عضو طرح باید دقت داشته باشند که از هرگونه افزایش صوری وزن کالا و دریافت اعتبار کالابرگی بالاتر از میزان واقعی فروش و حذف پرداخت نقدی مشتریان یا ثبت فروش‌های صوری اقلام کالابرگی و جایگزین کردن کالا‌های مختلف خارج از ۱۱ قلم کالای مجاز اعلام شده طرح جدا خودداری کنند.

 

وی می‌گوید: بازرسان ستاد کالابرگ الکترونیکی متشکل از دستگاه‌های عضو در سراسر استان خوزستان مشغول رصد و پایش طرح هستند و به محض دریافت گزارش و صحت سنجی تخلف ضمن برخورد قانونی از طریق مراجع ذیصلاح، نسبت به قطع دسترسی فروشگاه به سامانه کالابرگ اقدام می‌کنند.

 

ظفری پور گفت: شرکت «فارا» مجری طرح شبکه ملی اعتبار و کالابرگ الکترونیکی با رصد هوشمند سامانه، نسبت به قطع دسترسی فروشگاه‌های دارای تخلف طرح به سامانه کالابرگ اقدام می‌کند و در این زمینه مراکز عضو طرح جهت جلوگیری از تبعات بعدی از تراکنش‌های صوری یا فروش اقلام غیر مرتبط جدا خودداری کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فرایند جذب نیرو‌های خدماتی و سرایدار برای مدارس استان
جدول‌گذاری در خیابان تربیت با پیشرفت ۸۵ درصدی در حال انجام است
معرفی داوران بخش پژوهش جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
توقیف تانکر حامل ۲۲ هزار لیتر نفت سفید قاچاق در الیگودرز
اعلام اسامی محرومان هفته سیزدهم لیگ یک فوتبال
اجرای ۸ نمایش در مجموعه تئاتر لبخند
یادواره ۱۳ شهید پایگاه مقاومت شهید افروزپور در چرام
دورکاری کارکنان شهرداری ارومیه در روز‌های پنجشنبه
فرمانده سپاه انصارالمهدی زنجان: تفکر بسیجی تولید قدرت و عزت برای ایران اسلامی کرده است
هفته بسیج، جلوه‌ای از پیوند عمیق ولایت، ایمان و فداکاری 
واگذاری زمین طرح جوانی جمعیت به ۱۴۶ متقاضی در اردستان
عزیمت وزیر امور خارجه به پاریس
­تغییر ساعت و ورزشگاه سه مسابقه از هفته یازدهم لیگ برتر
عملیات بالگرد و ۳۲ تیم هلال احمر برای اطفاء حریق جنگل‌ها در استان
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
زبان معیار (از دفتر دار شدن زبان فارسی در ساختار اداری کشور تا انتقاد زبانی رئیس جمهور از خبر بیست و سی)
 نظام مهندسی، قلب توسعه و تخصص در شهر خواهد بود
تدریس درس فداکاری دانش‌آموزان در گلزار شهدای یاسوج
پیش‌بینی کاهش دما در اردبیل
اعلام اسامی محرومان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)