• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۷۲۶۸۷
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۴
اردبیل » علمی فرهنگی

همایش ملی آسیب‌شناسی روانی در دانشگاه محقق اردبیلی

چهارمین همایش ملی آسیب‌شناسی روانی با پذیرش ۲۸۶ مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

همایش ملی آسیب‌شناسی روانی در دانشگاه محقق اردبیلی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی دانشگاه، دکتر جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی  در چهارمین همایش ملی آسیب‌شناسی روانی در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: در جوامع امروزی اهمیت روانشناسی بیش از پیش خود را نشان می‌دهد و توجه و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در اجتماع، خانواده و محیط کار بسیار مهم است.
وی همچنین بر لزوم استفاده از نتایج پژوهش‌های ارائه شده در جامعه و نقش این پژوهش‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی و غلبه بر مشکلات تاکید کرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به ارتقای جایگاه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی اخیر ISC، تصریح کرد: نقش دانشکده‌ها در ارتقای رتبه دانشگاه بسیار برجسته و حائز اهمیت است و در این راستا بسهم دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی در عملکرد پژوهشی دانشگاه در حال بررسی است.
رزمجو خاطرنشان کرد: نتایج این بررسی‌ها به زودی اعلام خواهد شد و از اعضای هیات‌علمی، گروه‌های آموزشی و دانشکده‌های فعال تجلیل به عمل خواهد آمد.
دکتر محمد نریمانی رئیس چهارمین همایش ملی آسیب‌شناسی روانی نیز با بیان اینکه در همایش‌ها علاوه بر جنبه پژوهشی، به جنبه آموزشی همایش نیز توجه می‌شود، گفت: پژوهش‌های کاربردی انجام گرفته در این همایش‌ها بیشتر برای دفتر تحقیقات کاربردی نیروی انتظامی حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه مجلات علمی پژوهشی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دارای رتبه خوبی بوده و از مقالات و پژوهش‌های برتر کشوری استقبال می‌کند، افزود: بعد از کرونا و سایر مسائل اجتماعی بحث آسیب‌های اجتماعی در میان خانواده‌ها بیشتر شده است و با این وجود احساس نیاز روی این موضوع بیشتر شده است.
رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه همایش‌های ملی و بین‌المللی در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها سهم مهمی دارد، ادامه داد: امسال ۲۱ همایش ملی و بین‌المللی در این دانشگاه برگزار شده است که از این تعداد ۱۰ مورد متعلق به دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی بوده است.
رئیس چهارمین همایش ملی آسیب‌شناسی روانی با بیان اینکه در کنار فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، برگزاری همایش‌های علمی از دیگر فعالیت‌های مهم دانشکده است، خاطرنشان کرد: در این همایش ۳۰۰ مقاله از پژوهشگران سراسر کشور به دبیرخانه همایش رسیده بود که با داوری هیات داوران ۲۸۶ مقاله مورد پذیرش نهایی قرار گرفت.
سرهنگ شاهین نصرتی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اردبیل نیز در این همایش با بیان اینکه سربازان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در خدمت مردم بوده و در جهت تامین امنیت کشور تلاش می‌کنند، افزود: پلیس دیگر به سبک گذشته سنتی نیست و در حوزه‌های مختلف به صورت تخصصی و حرفه‌ای وارد عمل شده است.
وی با بیان اینکه مشاوران و مددکاران نیروی انتظامی به صورت تخصصی در شهرستان‌ها فعال هستند، ادامه داد: اتاق مشاوره در پارک ملت اردبیل ایجاد شده و به صورت رایگان به اقشار مختلف مردم خدمات‌رسانی می‌کند.
پرویز پروین معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی استان اردبیل هم در این همایش با بیان اینکه اداره بهزیستی ۸۷ مرکز مشاوره غیردولتی با فعالیت ۳۰۰ نفر مشاور در سطح استان دارد، گفت: در سال ۱۴۰۲ حدود ۳۴ هزار مورد مشاوره انجام شده و ارائه آموزش‌های متعدد در خصوص ارتقای سلامت روانی جامعه، پیش از ازدواج، مهارت‌های زندگی و خانواده انجام شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود زمین، اصلی‌ترین مانع تولید و تأمین مسکن در کشور است
موافقت شورای اسلامی شهر اهواز با استعفای شهردار
معاون رییس جمهور: دولت در رفع محرومیت از مناطق مختلف در میدان عمل است
لزوم تزریق روحیه امید و خودباوری در جامعه
واگذاری ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی آذربایجان‌غربی برای احداث نیروگاه خورشیدی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
برگزاری انتخابات دفاتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی
ورزشی‌های بیست و یکم آبان ماه در استان سمنان
نقش محوری مرز‌های ایران و آذربایجان‌غربی درحمل و نقل و ترانزیت کالا
واگذاری ۴ هکتار زمین به مشمولان جوانی جمعیت در مازندران
تغییر زمان و تعیین مکان دیدار داماش گیلان در ایستگاه دوازدهم
نجات ۳ گردشگر گمشده در منطقه درفک رودبار پس از ۷۲ ساعت
۲۱ آبان و یادی از نیمای ادبیات ایران
نشان نقره به کاراته کای قمی رسید
یادی از شهدای تیپ ۳۶ انصارالمهدی
دو خطه شدن راه آهن زنجان در مسیر پایانی
تشییع احمد بالدی جوان اهوازی در روستای مدینات
برگزاری سومین دوره انتخابات نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)