• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۸۵۱۳۶
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۷
آذربایجان غربی » اقتصادی

ایجاد منطقه آزاد صنایع دانش‌بنیان در ماکو

با امضای موافقت‌نامه همکاری معاونت علمی و سازمان منطقه آزاد ماکو، زمینه استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد یک زیست‌بوم فناوری، نوآوری و دانش‌بنیان در این منطقه تجاری فراهم خواهد شد.

ایجاد منطقه آزاد صنایع دانش‌بنیان در ماکو
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،با حضور روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور، حسین گروسی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو و محمدجواد صدری مهر، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌های فناوری و نوآوری، موافقت‌نامه همکاری با هدف بسترسازی و ایجاد تعامل در راستای توسعه زیرساخت‏های زیست‌بوم نوآوری و ایجاد و توسعه خدمات پیشران فناوری با ایجاد منطقه نوآوری در ماکو و حرکت در جهت تبدیل به منطقه آزاد صنایع دانش‌بنیان منعقد شد.
 
در قالب این موافقت‌نامه همکاری، بسترسازی و ایجاد مشوق‌های مناسب درجهت توسعه فعالیت تیم‌ها و هسته‌های نوآور و خلاق، کسب و کار‌های نوپا، واحد‌ها و شرکت دانش¬بنیان در منطقه آزاد ماکو برای ایجاد زیست‌بوم نوآوری در دستور کار قرار گرفت.
 
در راستای توافقی که میان معاونت علمی و سازمان منطقه آزاد ماکو صورت گرفت، ضمن ایجاد شرایط مناسب برای سرمایه‏ گذاران و صندوق‏های سرمایه‌‏گذاری خطرپذیر برای حضور در منطقه آزاد ماکو و سرمایه‏ گذاری بر طرح‌‏های فناورانه و نوآورانه، بستر لازم برای ایجاد و توسعه زیرساخت‏های زیست‌بوم نوآوری مانند مراکز نوآوری، شتابدهنده‌ها، مراکز هم‌آفرینی، کارخانه‌های نوآوری و پردیس‌های پارک علم و فناوری از سوی منطقه آزاد ماکو و معاونت علمی تخصیص داده خواهد شد.
 
با هدف تامین مالی پروژه‌های فناورانه و زیرساخت‌ها در منطقه ماکو، ۱۵۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات تبصره ۱۸ جهت به شرکت‌های فناور برای ساخت کارخانه در شهرک فناوری ماکو اختصاص خواهد یافت.
 
همچنین مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات مالیاتی برای ایجاد ۴۰ سوله کوچک تولید نیمه صنعتی واحد‌های فناور و تأمین فضای لازم تولید نیمه صنعتی در فضای شهرک فناوری در همکاری با پارک فناوری استان پیش بینی شده و ۳۰ میلیارد تومان نیز در قالب تجهیز، بهسازی فضا و توسعه فعالیت‌های نوآوری متناسب با بسته حمایتی کارخانه‌های نوآوری ابلاغ شده از طرف معاونت علمی، در نظر گرفته شده است.
 
همچنین با اولویت‌دهی به برنامه‌های توسعه نوآوری در منطقه آزاد ماکو حمایت ۲۰ میلیارد تومانی از توسعه فعالیت‌های توسعه نوآوری متناسب با بسته حمایتی ابلاغ شده از طرف معاونت علمی، اختصاص خواهد یافت.
 
فراهم کردن بستر‌های لازم درخصوص اختصاص مزیت‌‏ها و بسته‏‌های حمایتی مادی و معنوی متناسب با توسعه زیست‌بوم نوآوری، ترویج و اطلاع‌‏رسانی به زیست‌بوم نوآوری کشور از اقدامات و برنامه‏‌های صورت گرفته در منطقه آزاد ماکو و همکاری در اخذ مجوز‌های لازم در دولت برای ایجاد و توسعه منطقه آزاد ماکو از دیگر تعهدات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در قالب این موافقت‌نامه همکاری است.
 
سازمان منطقه آزاد ماکو نیز متعهد شده است ضمن اختصاص تسهیلات اقامتی برای سکونت افراد فناور و نوآور در منطقه آزاد ماکو، فضا‌های مناسب برای ایجاد شهرک فناوری با مساحت دست‌کم ۲۰ هزار متر و تخصیص فضا به دفتر کار شرکت‌های فناور و نوآور را فراهم کند.
 
همچنین ایجاد صندوق پژوهش و فناوری برای تأمین مالی فعالیت شرکت‌های فناور و نوآور در منطقه آزاد ماکو و اختصاص ۵۰ میلیارد تومان برای ایجاد زیرساخت‌های شهرک فناوری در منطقه آزاد ماکو و اختصاص مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات ارزان قیمت برای تخصیص به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برای ساخت کارخانه و خط تولید در شهرک فناوری منطقه آزاد ماکو از دیگر محور‌های این توافق‌نامه همکاری است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
جام جهانی شطرنج، صعود مقصودلو به دور چهارم
شاهمیری: داوران زن ایران از نظر دانش و تکنولوژی از مردان جلوتر هستند
تماشای پاییز هزار رنگ در لرستان
کشف ۳۸ دستگاه ماینر در شادگان
دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» کلید خورد
شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در راستای توسعه روستا‌ها
باختی دیگر برای داماش گیلان اینبار در برابر مس شهربابک
ترکیه سومین قربانی تیم ملی در ریاض/ تداوم صدرنشینی شاگردان اکبری
ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی لرستان برای مبارزه با مواد مخدر
فراخوان ٢۶ بازیکن فوتبال کشورمان برای حضور در رقابت های العین امارات
ادامه کار ساخت سد ماندگان وزیر نیرو را به مجلس کشاند
شعبان‌خمسه: تیم قزاقستان قدرتمند بود
انتصاب قائم مقام صداوسیمای مرکز خلیج فارس
تاکید استاندار خوزستان بر لزوم آسیب‌شناسی موانع تولید در استان
نیمکت‌های امید؛ از وام دانشجویی تا درخشش دانش‌آموزان قزوینی در نوبل ایرانی
ماده ۱۸ و ۱۳ قانون آموزش و پرورش نیاز به اصلاح دارد
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
مهرصادقی رئیس کنفدراسیون اسکی روی آب آسیا شد
سرمای شبانه همچنان تداوم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)