• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۴۰۴۷۶
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۷
خراسان شمالی » اجتماعی
استاندار خراسان شمالی:

یاد رئیس جمهور شهید در دل‌ها خواهد ماند

استاندار خراسان شمالی گفت: امروز می‌دانیم که کوهی از تجربه و تدبیر در حوزه‌های مختلف را از دست داده ایم و یاد او در دل‌ها خواهد ماند.

یاد رئیس جمهور شهید در دل‌ها خواهد ماند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ استاندار خراسان شمالی با حضور در برنامه‌ی رصد صدا و سیما، مصوبات سفر رئیس جمهوری به استان و عنایت ویژه وی به خراسان شمالی را یادآورشد و گفت: در حوزه‌ی آب وقتی مشکلات استان بیان شد، مهرابیان وزیر نیرو را مامور بررسی میدانی موضوع کرد و متعاقب آن انتقال آب سرانی به داخل استان را مصوب کردند که امروزه این پروژه با ۵ هزار میلیارد تومان آغاز شده است و بسیاری از مشکلات آبی ۴ شهرستان را رفع خواهد کرد.
محمدرضا حسین نژاد همچنین ولایت مداری رئیس جمهور شهید را مورد توجه قرار داد و گفت: برخی مصوبات سفر مقام معظم رهبری از سال ۱۳۹۱تا ۱۴۰۰ مثل سد گلمندره که پیشرفت چندانی نداشتند، مورد توجه جدی رئیس جمهور قرار گرفت و با تخصیص اعتبارات لازم، طرح‌ها پیشرفت خوبی کردند و سد بیدواز تکمیل شد و سد گلمندره به آبگیری رسید.
وی توجه جدی رئیس جمهوری به امور زیربنایی، عمرانی، حمل و نقل را تشریح کرد و گفت: اعتباراتی که رئیس جمهور در استان ما به این امور اختصاص داد به مراتب بیشتر از سایر استان‌ها بود.
استاندار از ویژگی‌های مدیریتی رئیس جمهور هم اشاره کرد و افزود: ایشان‌مشکلات استان را بی واسطه از استانداران می‌شنید و معمولا استاندار و نمایندگان را با هم به حضور می‌پذیرفت تا این مشکلات را هم از نماینده‌ی دولت در استان و هم از نماینده مردم شنیده باشد.
حسین نژاد ادامه داد: رئیس جمهور اختیارات استانداران را افزایش داد و نشست استانداران با وزرا را هر سه ماه یک بار برگزار می‌کرد تا مشکلات در همان جلسات تدبیر شوند.
حسین نژاد بیان داشت: حذف ارز ترجیحی و اصلاحات اقتصادی ایشان موجب افزایش قیمت‌ها بود، اما این امر بنا به نظر اقتصاد دانان همه دولت‌ها باید انجام می‌شد و این شجاعت در وجود ایشان بود و از طرفی اعتبارات پروژه‌های عمرانی نیز با این اصلاحات، تامین شد و نتیجه آن به نفع ملت است.
به گفته استاندار خراسان شمالی رئیس جمهور شهید محور وحدت بود و همه‌ی صدا‌ها را می‌شنید، ولایتمدار بود، در حوزه‌های حقوقی و کارشناسی صاحب نظر بود و به گفتگو‌های تخصصی اهمیت می‌داد، در شورای عالی مسکن، شورای عالی محیط زیست و ... شخصا حضور موثر و کارساز داشت و خستگی ناپذیر بود.
استاندار در تشریح مهمترین دستاورد‌های دولت نیز بیان کرد: اقتصاد، رشد ۴ درصدی پیدا کرد، رشد نقدینگی کاهش یافت، نرخ بیکاری کاهش یافت، دریافت مجوز‌های کسب و کار تسهیل شد، از قاچاق و به ویژه قاچاق گسترده‌ی آرد جلوگیری شد، ارز ترجیحی حذف شد، ایران در سازمان‌های بین المللی شانگهای و بریکس عضو شد، جایگاه ایران در عرصه‌های بین المللی ارتقا یافت، فشار‌های تحریمی را شکست و همگرایی منطقه‌ای ایجاد کرد و نتیجه گفتمان بین المللی او خیزش‌های ضد استکباری امروز آزادگان جهان است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
خام فروشی در زنجیره فولاد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)