• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۵۳۶۷۶
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰
آذربایجان غربی » سیاسی

امام جمعه چهاربرج: انتخابات؛ میدان تبیین است نه تخریب

امام جمعه چهاربرج گفت: انتخابات؛ میدان تبیین است نه عرصه تخریب و به این موضوع باید توجه ویژه داشت.

امام جمعه چهاربرج: انتخابات؛ میدان تبیین است نه تخریب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام  جلالی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته چهاربرج با اشاره به درپیش بودن چهاردهمین دوره انتخابات ریاست و چارچوب‌های شرعی و قانونی رفتار نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از منظر رهبر انقلاب، گفت: رهبر معظم انقلاب در این زمینه رهنمودهایی دارند که باید مدنظر همه مسئولان قرار گیرد.

وی افزود: در تبیین، چارچوب و ساختار نظام حفظ شده، آگاهی‌ها و قدرت تصمیم‌گیری مردم تقویت، گفتمان فرد نقد و انصاف رعایت، با دشمن مرزبندی، اتحاد و امید اجتماعی تقویت و کرامت نامزد رقیب حفظ می‌شود و استدلال محور گفتگوها و انتقادات است.

امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه میدان انتخابات، میدان مسابقه‌ خدمت است، اظهار کرد:  همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید فرمودند انتخابات باید صحنه عزت و حماسه ملی باشد.

 

وی با اشاره به اینکه در بیانات رهبر معظم انقلاب در حرم امام راحل(ره) در موردانتخابات سه نکته مهم وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرند، افزود: آبروی ملی، تبیین ماهیت حقیقی رقابت‌های انتخاباتی در جمهوری اسلامی و حاکمیت اخلاق در رقابت‌ها سه موضوعی هستند که باید مورد توجه بوده و این را در نظر داشته باشیم که حفظ عزت و آبروی ملی، در گروه انتخاباتی اخلاق‌محور است.

جلالی با بیان اینکه صحنه‌ انتخابات در جمهوری اسلامی صحنه رقابت برای خدمت است، گفت: ایام انتخابات، فصل مسابقه خدمت و بهار شکوفایی این منطق نورانی حضرت سیدالشهداء(ع) است.

 

امام جمعه چهاربرج از  رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی به عنوان بهترین الگو در اخلاق سیاسی نام برد و افزود: شهید رئیسی برای سیاستمداران و رئیس جمهور آینده باید یک سرمشق و الگو باشد.

وی هم چنین با تاکید بر اینکه همه باید برای مشارکت حداکثری در انتخابات قدم برداریم، اظهار کرد: باید تمام تلاشهای مسئولان کشور خصوصا مجریان و ناظران انتخابات و پس از آن دولتمردان و سپس اهالی رسانه و نخبگان جامعه اسلامی، معطوف به افزایش مشارکت مردم عزیزمان در بالاترین میزان ممکن و مورد انتظار باشد.

 

جلالی در ادامه با اشاره به قضایای فلسطین و طرح پیشنهادی جو بایدن برای پایان جنگ غزه، گفت: درحال حاضر هم ادامه جنگ و هم توقف آن، به زیان رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا بوده ولی چیزی که مسلم و قطعی است این بوده که نتیجه چیزی جز پیروزی بزرگ فلسطین و غزه نخواهد بود.

امام جمعه چهاربرج به فرارسیدن اول ذی الحجه و سالروز  ازدواج حضرت علی(ع)و حضرت فاطمه زهرا(س) اشاره و با تاکید بر اینکه باید ازدواج آسان در جامعه ترویج یابد، افزود: عمده موانع و مشکلات امروزی ازدواج، موانع فرهنگی و عادت‌ها، تفاخرها، تکاثرها، چشم‌وهم‌چشمی‌ها، تجمل‌طلبی‌ها است که باید در راستای رفع آنها قدم برداشت.

وی با بیان اینکه بسیاری از مراسم های ازدواج ضرورتی ندارد، گفت: خانواده‌ها اگر عادت کنند که ازدواج‌ها را ساده، بی‌پیرایه و بی‌تشریفات انجام دهند، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

 جلالی با اشاره به اینکه بسیاری از رسومات که در ازدواج شاهد هستیم  فقط بر موانع ازدواج جوانان اضافه می کند، تصریح کرد:  اگر به همین منوال برویم دیگر جوانان نمی توانند ازدواج کنند چنانچه الان هم بعضی از خانواده ها واقعا مانده اند چه بکنند.

 

امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه اگر ازدواج و فرزند آوری نباشد در آن صورت قضیه افزایش جمعیت هم نخواهد بود، اظهار کرد: پایین بودن نرخ رشد جمعیت یک زنگ خطر بوده که باید جدی گرفته شود و رهبر معظم انقلاب نیز این مسئله را «سیاست حیاتی برای آینده‌ بلندمدت کشور» خواندند.

 وی گفت: در امر ازدواج ملت باید از تشریفات اضافی صرف نظر کرده و دولت هم موانع ازدواج را برطرف کند و خدمات را برای ازدواج آسان فراهم آورد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب ۱۵ کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه‌های مجاز اردستان
تاثیرات محیط کاری بر بیماری دیابت
کشف یک کیلوگرم تریاک بلعیده‌ شده در بردسکن
تولید پراکنده در مناطق شهری موجب پایداری شبکه برق می‌شود
لیموچی: از عملکرد بچه‌ها راضی هستم
پیشنهاد ایران برای ایجاد شبکه نوآوری گردشگری مبتنی بر هوش‌مصنوعی
جریمه روزانه ۲ هزار و ۸۰۰ خودروی فاقد معاینه فنی و آلاینده در استان کرمانشاه
تاکید بر لزوم استقلال استان‌ها در خرید و توزیع کالا‌های اساسی
طرح ساماندهی گلزار شهدای شادگان با جدیت در حال اجراست
ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی با راه‌اندازی سامانه هدی
وزارت اقتصاد مامور تدوین الگوی ملی هماهنگی گمرکات شد
راه اندازی و ساماندهی ۲۰۰ پایگاه قرآنی در کانون‌های مساجد استان تهران
کاهش سقف استفاده از کارت‌های آزاد بنزین در جایگاه‌های سوخت
هشدار نارنجی هواشناسی خوزستان برای کاهش دید در محور‌های جنوبی و ساحلی
گسترش همکاری‌های دوجانبه پاکستان و عربستان در حوزه دفاعی و آموزشی
فرماندار جوانرود معرفی شد
بهره‌مندی ۴۷۵ خانوار عشایری از آب شرب سالم با اتمام پروژه آبرسانی قشلاق گوگرد علیا در خوی
آشنایی با شهید قربانعلی موری بازفتی از شهدای لالی
حضور ورزشکاران اردبیلی‌ در کاروان المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵
چهارمحال و بختیاری میزبان جشنواره ملی مشاعره رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)