• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۵۵۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۶
آذربایجان غربی » اجتماعی

اجرای ۲۵۰۰ ویژه برنامه اعیاد امامت و ولایت در آذربایجان‌غربی

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان‌غربی گفت: ۲۵۰۰ برنامه در استان برای غدیر اجرا می شود.

اجرای ۲۵۰۰ ویژه برنامه اعیاد امامت و ولایت در آذربایجان‌غربی

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  حجت‌الاسلام فیاضی به تشریح برنامه های بنیاد بین المللی غدیر در آذربایجان‌غربی اشاره و اظهار داشت: امروز اگر در عرصه های مختلف موفقیت داریم مدیون امامت و ولایت هستیم و خدای متعال در دهه ولایت دین و نعمت را بر مسلمین تمام کرده است و این منت خدای متعال است و لذا ایام غدیر یکی از اعیاد بزرگ اسلامی است و ۲۵۰۰ برنامه در قالب ۷۰ هزار عنوان در سطح استان آذربایجان‌غربی برای غدیر اجرا می شود.

وی ادامه داد: عید غدیر یکی از سنت های رسول خدا و به عنوان عید وحدت به حساب می آید و باید آن را ارج بنهیم و در سال های گذشته نیز این جشن ها در استان ما برگزار شد و مردم پای کار آمدند.

 

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان‌غربی افزود: بیش از یک میلیون اطعام علوی را در تکایا و حسینیه ها و ... خواهیم داشت و جشن غدیر در روز عید غدیر برگزار می شود.

وی محرومیت زدایی، نشست شعرا با حضور نماینده ولی فقیه در استان، توزیع جهیزیه به نوعروسان را از دیگر برنامه ها عنوان کرد و گفت: برای آشنایی کودکان با ولایت و امامت ویژه برنامه هایی برای آن‌ها برگزار می شود و مسابقات مختلفی از معارف نهج البلاغه نیز در استان برگزار می شود.

 

حجت الاسلام فیاضی تاکید کرد: اهل سنت هم مثل برادران تشیع در جشن های غدیر فعالیت و حضور دارند و امسال در شهرهای سنی نشین استان نیز برنامه های محوری برگزار خواهد شد و از شبکه های سیما پخش می شود.

وی خاطرنشان کرد: پیاده روی غدیر در روز غدیر برگزار و به مصلای امام خمینی ارومیه ختم خواهد شد و اکرام سادات در روز غدیر در مصلا برگزار می شود.

 

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان‌غربی گفت: مهم ترین مسئله در ایام ولایت و امامت تبیین مرجعیت علمی و سیاسی و دینی در عالم است که نمونه آن مدیریت و مرجعیت را در ایران می بینیم.

وی در ادامه به مسئله انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: یکی از مباحث بسیار مهمی که از غدیر گرفته می شود بصیرت است و امام علی علیه السلام به ما یاد داد که در برابر ظالمین زمان مقاومت کنیم و دو مسئله ای که در برنامه های غدیر روی آن کار خواهد شد یکی غدیر و دیگری مسئله فلسطین است.

 

حجت الاسلام فیاضی افزود: اگر می‌خواهیم استقلال کشور را حفظ کنیم باید مردم خودشان برای خود تصمیم بگیرند و امام این را به ما یاد داد. و در کشورهای که ملت ها برای خود تصمیم گرفته اند دشمن و استکبار نتوانسته بر آنها تسلط یابد و جمهوری اسلامی ایران در ۴۵ سال تقریبا هر سال یک انتخابات داشته است و چشم دوست و دشمن به این انتخابات است.

وی ادامه داد: هر کس باید به عنوان هادی مردم را به صندوق ها دعوت کنند و مردم باید انتخاب درست بکنند چرا که دشمن به دنبال ضعیف کردن اقتدار علمی و نظامی کشوری است و رئیس جمهوری که بخواهد این اقتدار را حفظ کند باید هم مردمی باشد و هم دارای اخلاص باشد و ما این شاخصه ها را در رئیس جمهور شهید دیدیم.

 

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان‌غربی ادامه داد: اگر دولت رئیسی توانست این همه موفقیت ها را به دست بیاورد در سایه اطاعت از ولایت بود و ما در غدیر این مسئله را یاد گرفتیم .

وی در پایان گفت: امام علی علیه السلام به ما سفارش کرده اند که حامی مظلوم و علیه ظالم باشید و این مسئله مهمی است که سخنرانان، مادحین و ولایت مداران در ایام غدیر مسئله فلسطین و ظلم به ملت فلسطین را تبیین کنند و غدیر صرف نمایش نیست بلکه اقدام عملی در حمایت از مظلومین عالم است و امام علی علیه السلام این را در کوفه نشان داد.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)