بیش از ۱۶ هزار تن سیر از مزارع آذربایجانغربی برداشت میشود
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی با اشاره به آغاز برداشت محصول سیر از سطح مزارع استان گفت: پیش بینی میشود که امسال ۱۶ هزار تن از این محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مهدیه فلاح افزود: ۵۷۸ هکتار از اراضی زراعی استان به کشت سیرتر و خشک اختصاص یافته است. شهرستان شاهین دژ با ۵۰۰ هکتار بیشترین سطح زیر کشت را در استان دارا بوده و شهرستانهای باروق و نقده در رتبههای دوم تا سوم قرار دارند.
وی اعلام کرد: از هر هکتار به طور میانگین ۳۵ تن سیرتر قابل برداشت است و در سیر خشک نیز متوسط عملکرد ۱۸ تن در هکتار است.
فلاح ادامه داد: سیر نه تنها مصرف تازه خوری دارد بلکه به عنوان یک گیاه دارویی و بهداشتی نیز مطرح بوده و نقش بسیار مهمی در صنایع غذایی و تبدیلی دارد و به عنوان یکی از محصولات درآمدزا با قابلیت صادرات و ارزآور در بخش کشاورزی با مصرف آب کم مطرح است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان از کشاورزان استان خواست با توجه به پتانسیل خاص استان در حوزه کشاورزی سیر را در تناوب با سایر محصولات در الگوی کشت خود به عنوان یک محصول کم آب بر و اقتصادی قرار دهند.