• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۰۴۰۱
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲
آذربایجان غربی » سیاسی

نخستین نشست کمیته راهبری قضایی - انتظامی آذربایجان غربی

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت :امنیت پایدار استان حاصل تعامل و تفاهم مجموعه های انتظامی و قضایی است.

نخستین نشست  کمیته راهبری قضایی - انتظامی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی   نخستین جلسه کمیته راهبری قضایی - انتظامی آذربایجان غربی با حضور دکتر عتباتی رئیس کل دادگستری استان، مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اعضای شورای قضایی و فرماندهان انتظامی و نیز حضور ویدیو کنفرانسی روساء، دادستان ها و فرماندهان انتظامی حوزه‌های قضایی استان در محل سالن جلسات مجتمع الغدیر فرماندهی انتظامی برگزار شد.

  رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در این جلسه با تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان بیان داشت: ویترین ایجاد، تولید و ارتقاء امنیت دو مجموعه قضایی و انتظامی هستند و باید این دو مجموعه برای ایجاد امنیت در میدان باشند و دیگر مجموعه ها را پای کار بکشند.

 

عتباتی با اشاره به اهمیت کمیته راهبری قضایی - انتظامی گفت: در جلسات کمیته راهبردی است که مباحث و مشکلات در قالب آمار به صورت ریز مطرح و با تعامل و توافق و پیگیری از ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی جلوگیری می گردد از این رو می بایست این جلسه هر دو ماه یکبار برگزار گردد خصوصاً در موضوع پیشگیری از جرایم علیه اموال و مالکیت که رو به گسترش است تدبیر گردد.

رئیس کل دادگستری استان در ادامه به سازش ۵۸ درصدی موضوعات ارجاع شده به واحد‌های مددکاری کلانتری ها در سه ماهه اول سال اشاره و بیان داشت: در سه ماهه اول سال ۸۵۵۸ مورد اختلاف مردم به واحد‌های مددکاری کلانتری ها ارجاع شده که از این تعداد ۵۰۰۵ مورد با سازش خاتمه یافته است و این سازش ها کمک بزرگی هم برای مجموعه قضایی و هم انتظامی است چرا که باعث می شود تحقیقات و رسیدگی در پرونده‌های مهم با دقت بیشتری صورت پذیرد.

 

مقام ارشد قضایی استان در ادامه به موضوع تعیین تکلیف خودروهای رسوبی و توقیفی در پارکینگ ها نیز پرداخت و گفت: یکی از دغدغه های مهم دستگاه قضایی استان خودروهای رسوبی و توقیفی در پارکینگ های استان است که از مهرماه سال گذشته به این موضوع ورود جدی داشته و اقدامات مهمی برای  تعیین تکلیف این خودروها انجام داده است از جمله این اقدامات تعیین تکلیف بیش از ۱۰۰۰ دستگاه خودرو و ۴۰۰۰ دستگاه موتورسیکلت رسوبی از طریق فروش توسط بنیاد تعاون فراجا و ترخیص ۲۰۰۰ دستگاه خودرو با مشارکت پلیس تخصصی بوده است.

 

وی افزود: باید در توقیف وسائط نقلیه تجدیدنظر و بازنگری جدی به این امر داشت و در این روند حتماً توقیف ها قاعده مند و با رعایت تمامی دستورالعمل ها و قوانین بوده و دارای پیوست قضایی باشند و همچنین در تعیین تکلیف خودروها اولویت وسائط نقلیه فرسوده و خارج از چرخه باشد.

عتباتی در پایان تاکید کرد که مردم از مجموعه های قضایی و انتظامی برقراری و حفظ امنیت را می خواهند از این رو باید به مانند همیشه تلاش کرد با غیرت و تعهدی که کارکنان این دو مجموعه دارند امنیت پایدار را در جامعه برقرار کرد تا مردم به مانند همیشه احساس امنیت داشته باشند.

 

 دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه با اشاره به دستورالعمل ساماندهی خودروهای توقیفی و رسوبی ابلاغی از قوه قضائیه بر ضرورت قاعده مند سازی و ایجاد فرایند واحد در این خصوص تاکید نمود.

مجیدی همچنین با اشاره به رشد ۴ درصدی جلب محکومین به اهمیت جلب ها نیز پرداخت و بیان داشت: اثبات یک رفتار مجرمانه پیچیدگی های خاصی داشته و زمان بر می باشد و زمانی که پس از طی فرایند دادرسی به حکم قضایی ختم می شود، زمانی احقاق حق اتفاق می افتد که این حکم اجرا شود و لازمه آن دستگیری مجرم است از این رو باید تمام تلاش در راستای جلب محکومین صورت پذیرد.

 

سردار جهانبخش فرمانده انتظامی استان نیز در این جلسه   تاکید کرد که مجموعه های قضایی و انتظامی دو مجموعه در هم تنیده از لحاظ ساختاری برای جلوگیری از هنجار شکنی هستند و با همراهی خوبی که بین دو مجموعه ایجاد شده، با اقدامات مجموعه انتظامی و پشتیبانی های دستگاه قضایی، استان آذربایجان غربی در سال ۱۴۰۲ یکی از بهترین رتبه های کشوری را در انضباط بخشی کسب نموده است.

 

در ادامه این جلسه شش دستور جلسه که سه مورد مربوط به دستگاه قضایی و سه مورد مربوط به مجموعه انتظامی بود مطرح که مسئولان و فرماندهان مربوطه گزارشی در مورد آنها ارائه و پس از ارائه نقطه نظرات و دیدگاههای اعضاء، مصوباتی به تصویب رسید.

در پایان این جلسه تفاهم نامه ای بین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان و رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی استان با موضوع بهره مندی از ظرفیت موجود طرفین به منظور پیشگیری، کنترل و کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی، همچنین اصلاح و باز اجتماعی کردن مجرمان و کنترل مجرمین حرفه ای و سابقه دار به امضاء رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری آذرماه از امروز
تصویب و ابلاغ طرح ویژه توسعه و حفاظت شهر سلطانیه
۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش منجر می‌شود
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
عاقبت مرغ های تریاکی
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)