• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۹۰۱۷
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سال گذشته؛

بیش از ۵۰ هزار نفر در اردو‌های راهیان پیشرفت و نور شرکت کردند

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: سال گذشته میزبان ۵۰ هزار و ۹۲۳ نفر از جوانان شرکت‌کننده در اردو‌های راهیان پیشرفت و راهیان نور بودیم که از این تعداد حدود ۳۰ هزار و ۹۳۰ نفر دانشجویان و دانش آموز بودند.

**** خلیج فارس متعلق به جمهوری اسلامی ایران است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار  تنگسیری در همایش «تجلی اخلاص» که در مجتمع فرهنگی پنجم آذر برگزار شد، اظهار داشت: شهدای دفاع مقدس افرادی بودند که از همه چیز خود گذشتند تا ناموس ما در امنیت باشد؛ همچنین شهدای راه قدس و حرم، سلامت و امنیت شهدایی هستند که از جان خود گذشتند تا این کشور و نظام اسلامی در برابر تهدیدات همچنان به کار خود ادامه دهد؛ به عبارت دیگر، راهی که شهدای دفاع مقدس انتخاب کردند، باعث شد تا امروز برای رفتن به شهر‌های کشورمان هم فارسی صحبت کنیم و هم اینکه به پاسپورت نیاز نداشته باشیم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه امروز سالگرد سفر فرمانده معظم کل قوا به ستاد نیروی دریایی در بندرعباس در یکم مرداد سال ۱۳۹۰ است، افزود: در همین سال قرارگاه راهیان نور دریایی را شکل دادیم و شاهد برکات بسیار زیادی بودیم؛ ابتدا در ذیل این قرارگاه، سه قرارگاه در سه منطقه دریایی سپاه که در دفاع مقدس مستقیم با دشمن در نبرد حضور داشتند، شکل دادیم و بعد از آن در مناطق چهارم و پنجم دریایی سپاه هم چنین قرارگاه‌هایی شکل گرفت.

سردار تنگسیری اضافه کرد: یادمان عملیات والفجر هشت امروز یکی از بهترین یادمان‌های ما هم از لحاظ معنویت و هم از حیث حضور علاقه‌مندان به تاریخ دفاع مقدس است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: آشنایی جوانان با دریا و جزایر برای ما مهم است؛ به عنوان مثال، پس از اینکه رزمندگان ما در حوالی جزیره سیری، شناور‌های نیروی دریایی انگلیس را توقیف کردند در گفت‌وگویی که با نیرو‌های انگلیسی داشتم، عنوان کردند که ۸۰ درصد جمعیت شما، انگلیسی بلد هستند و این درسی است که باید از دشمن گرفت.

سردار تنگسیری اظهار داشت: خلیج فارس متعلق به جمهوری اسلامی ایران است و بیشترین جزایر راهبردی را در آن داریم؛ اما بسیاری از جوانان ما این مسائل را نمی‌دانند و نسبت به اهمیت این موارد، آگاه نیستند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود: امروز در یادمان والفجر هشت کار بزرگی صورت گرفته و این باعث شده تا سال گذشته میزبان ۵۰ هزار و ۹۲۳ نفر از جوانان شرکت‌کننده در اردو‌های راهیان پیشرفت و راهیان نور باشیم که از این تعداد حدود ۳۰ هزار و ۹۳۰ نفر دانشجویان و دانش آموز بودند.

سردار تنگسیری با اشاره به اینکه در جزیره لارک ۲۴ چترباز شهید داریم، خاطرنشان کرد: مردم جزیره هرمز با سه هزار نفر جمعیت، ۳۵ شهید در دفاع مقدس تقدیم کردند و این نشان می‌دهد که باید اهمیت دوچندانی برای بیان آنچه در دفاع مقدس رخ داده است، قائل باشیم؛ چرا که اگر جوانان ما با این مسائل آشنا شوند، می‌توانند از امنیت کشور هم دفاع کنند؛ بر این اساس هر آنچه را که در اختیار داریم برای توسعه راهیان نور و راهیان پیشرفت به کار خواهیم گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افشای ابعاد جدید ارتباط ترامپ با شبکه فساد «اپستین»
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
شناگر ایران در ۴۰۰ متر آزاد ششم شد
اعضای کمیسیون عمران مجلس با خانواده مرحوم صابر کاظمی ابراز همدردی کردند
مجمع عمومی سالیانه هیات اسکی چهارمحال و بختیاری
اهدا پنل خورشیدی به عشایر ارسنجان
پیروزی فرجی و هدایی مقابل گویان و قطعی شدن مدال دونفره مردان
بسیج، الگوی محله‌محور حل مسائل مردم
زنجان، پیشرو در اهدای خون با رشد ۱۳ درصدی
برد شهرداری چلیچه در نخستین دیدار خود در لیگ برتر فوتبال ساحلی جوانان کشور
برداشت بیش از ۴۵۰۰ تن پسته از باغ های مشهد
صعود ندا شهسواری به نیمه‌نهایی تنیس روی میز زنان
از تولید تخم مرغ در واحدی سنتی تا راه اندازی واحدی مکانیزه و کسب رتبه برتر کشوری
مهریز، میبد، اردکان و اشکذر در مجمع شهر‌های تاریخی ایران
افتتاح کمپ نگهداری و درمان معتادان در سمنان
بهره برداری از طرح آسفالت معابر روستای پاچه کولا لالی
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
تولید انرژی بادی به انرژی برق در سیستان وبلوچستان
نشست مشترک مجمع نمایندگان استان ، استاندار و معاونان ، با وزیر نیرو
سفر شهرستانی استاندار خراسان شمالی به اسفراین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)