• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۰۷۱۱
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سردار سلامی: صهیونیست‌ها پاسخ محکمی دریافت می‌کنند

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: صهیونیست ها، با ترور اسماعیل هنیه، احساس می‌کنند توفیقی برای بقای خود به دست آورده اند، اما وقتی پاسخ محکمی دریافت کنند می‌فهمند که اشتباه کرده‌اند.

سردار سلامی: صهیونیست‌ها اشتباه کردند/ پاسخ محکمی می‌گیرند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه در همایش تجلیل از خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار که در سالن اجتماعات دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد اظهار داشت: شهادت فرمانده بزرگ جبهه مقاومت اسلامی رییس دفتر سیاسی حماس اسماعیل هنیه را تسلیت عرض می‌کنم.

وی افزود: جهان، جهان غلبه حوادث و راهبردهاست. ما با فراوانی و تکرار حوادث بزرگی روبه رو هستیم که نرخ زمانی این حوادث در طول زمان در حال گسترش است. زمانی قدرت‌ها تصمیم می‌گرفتند حوادثی بیافرینند. اما اکنون حوادثی رخ می‌دهد و قدرت‌ها به دنبال اتخاذ راهبرد‌هایی برای تقابل با این حوادث هستند.

سرلشکر سلامی ادامه داد: صد‌ها شهید خبرنگار در یکی از سهمگین‌ترین، غریبانه‌ترین و مظلوم‌ترین حوادث جهان نشان دهنده روح فداکاری، جوانمردی و احساس عمیق و باور‌های وسیع در میان جامعه خبرنگاری جهان است.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه جهان همانگونه ساخته می‌شود که انسان‌ها می‌اندیشند، عنوان کرد: انسان‌ها جهان را آنگونه می‌سازند که افکار و عقاید و اندیشه‌های آنان شکل می‌گیرد بنابراین این که می‌گوییم جهان، جهان نبرد روایت‌ها و غلبه کلمات است و واژه‌ها صاحب قدرت و انرژی هستند چرا که دنیا و قرن، قرن مرگ فاصله‌هاست.

سرلشکر سلامی اظهار داشت: دنیای غرب، انسان را به عنوان یک سیستم باز معرفی می‌کند و ذهنیت انسان را یک ساختار معنابخش درونی می‌داند که این ساختار از طریق چند عنصر با محیط بیرون در ارتباط است و تا زمانی که این ارتباط وجود دارد آرامش هم وجود دارد.

وی ادامه داد: اکاذیب، شایعه‌ها و داستان‌های ساختگی و نظریه‌های غیر واقعی را می‌بینید و مجبور می‌شوید آنها را تکذیب کنید. در عالم جهانی امروز کسانی که به حقیقت پایبند نیستند و روش‌هایشان با ارزش‌هایشان متفاوت است برای رسیدن به اهدافشان از هر ابزاری استفاده می‌کنند.

وی افزود: تروریسم و ترور با مصادیقی ساخته می‌شوند که مفاهیم و مصادیق هیچ خویشاوندی با هم ندارند، اما تلاش می‌کنند این انطباق را صورت دهند.

سردار سلامی با اشاره به اینکه بعد از ارزش‌ها هنجارهاست که صحیح و غلط را از هم تشخیص می‌دهد ادامه داد: وقتی یک یا چند عنصر از ساختمان درونی تغییر می‌کند انسان دچار چالش شده و ما را نسبت به داشته‌های خود دچار تردید می‌کنند و ما در قلب این نبرد زندگی می‌کنیم و افکار ما هر روز شکل جدیدی به خود می‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه رسالت خبرنگاری همین است؛ ایجاد قدرت تشکیک و تشخیص در جامعه افزود: کورشدگی و جهل سیاسی و فرهنگی یکی از خطراتی است که جامعه امروز ما را تهدید می‌کند؛ خبرنگاران در قلب حوادث حضور دارند و اینها را از نزدیک می‌بینند. در ۱۳ فروردین با یک پدیده نادر و اتفاق پیش‌بینی نشده روبه رو بودیم. حمله به کنسولگری ما و شهید کردن فرماندهان ما. خبرنگار می‌تواند از حوادث کوچک تاثیرات بزرگ بسازد.

وی گفت: شهادت شهید زاهدی ما را به وعده صادق نزدیک کرد. همین حادثه می‌توانست پیامد‌های بازگشتی مجددی را داشته باشد. گاهی از یک نقطه یک حجم وسیع شکل می‌گیرد و آغاز یک امتداد و نیم خطی است که پایان آن مشخص نیست. گاه یک جغرافیای وسیع و گاه یک حجم و خبرنگار در شکل‌دهی به اینها نقش مؤثری دارد.

سرلشکر سلامی تصریح کرد: بعد از وعده صادق در فضای شهادت رئیس جمهور قرار گرفتیم به انتخابات رسیدیم و پس از آن به شهادت اسماعیل هنیه رسیدیم.

فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه ارزش‌های حرفه‌ای خبرنگاران خیلی مهم است و همه در خبر اول با هم رقابت می‌کنند گفت: مهم این است که خبر اول صحیح باشد. هر کسی خبر اول را بدهد مرجع آن خواهد بود، اما صحت آن و صداقت در بیان اصل مهم است. خبرنگار دروغ‌پرداز نیست بلکه حقیقت‌بین است تا به مردم شعور و آگاهی دقیق بدهد. دنیای خبرنگاری دنیای آفرینش امید و یا ناامیدی است.

سرلشکر سلامی گفت: به واژه‌هایی که می‌نویسید دقت کنید شاید به تنهایی مشکلی نداشته باشند، اما وقتی کنار هم قرار می‌گیرند مهم می‌شوند. هر عمل شما تغییری در جامعه ایجاد می‌کند و ما جامعه‌ای هستیم که به خاطر قرار گرفتن در قلب حوادث نیازمند خبررسانی صحیح هستیم.

وی گفت: خبرنگاران باید در کوه و قلب حادثه آرام باشند تا مروج شجاعت، آرامش و امنیت روانی باشند. دنیای ما پر از ماجراهاست و ما خیلی با خبرنگاران زندگی می‌کنیم. در رزمایش‌ها و خطوط تماس ما با دشمن خبرنگاران همپای ما و حتی جلوتر از ما هستند. خبرنگاران می‌آیند و می‌گویند و به همین دلیل شهید می‌شوند.

وی افزود: خبرنگاری عنصر فداکاری، انسانیت و عاطفه است. خبرنگار با احساس‌ترین عضو جامعه است وگرنه خبرنگار نمی‌شد. ما عضو خنثی نمی‌بینیم. ما اینها را درک می‌کنیم و به این حرفه احترام می‌گذاریم.

سرلشکر سلامی افزود: خبرنگار به ما اراده راسخ می‌دهد و ثبات قدم ما را نشان می‌دهد و زوایای پنهان حقایق را به ما نشان می‌دهد. نبرد بین ما به عنوان اصحاب انقلاب با دشمنانی است که به دنبال حاکم کردن شیطان و به دنبال ساختن جهانی مملو از خفقان هستند و آن را آزاد نشان دهند. جهان دیکتاتوری بسازند، اما آن را دمکراتیک نشان دهند.

فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی در گهواره ترور، رشد کرده و هیچ عنصر شکل دهنده یک ملت از سابقه، هویت و فضیلت را ندارد و گردابی از آتش را پیرامون خود درست کرده‌اند و فکر می‌کردند با ترور دانشمندان می‌توانند کشوری را از دست‌یابی به انرژی هسته‌ای باز بدارند ادامه داد: آنها رهبر یک جریان انقلابی که به دنبال احیای تعیین حق سرنوشت خود و بازپس گرفتن سرزمین‌های غصب شده است را در سرزمین دیگری مورد هدف قرار می‌دهند و احساس می‌کنند با این اقدامات توفیقی برای بقای خود به دست می‌آورند، اما وقتی پاسخ محکمی دریافت کنند می‌فهمند که اشتباه کرده‌اند مدام اشتباه در محاسبه می‌کنند و این بار هم این اشتباه را تکرار کردند. اینها حفر گودال‌هایی به حجم خودشان است که در همین گودال‌ها دفن می‌شوند و باز خواهند چشید و یافت که کی، کجا و چگونه. این پاسخ مبهم و نامعین است.

وی افزود: خبرنگاران اگر نبودند این جنایت‌های غیر قابل تحمل رژیم جنایتکار و حامیان آن با این پیکر‌ها دفن می‌شد. اگر خبرنگار‌ها نبودند نمی‌توانستیم عظمت‌های انقلاب اسلامی را به جهان مخابره کنیم. خبرنگاران اندازه‌هارا به خوبی به جهان مخابره می‌کنند. شکوه را به تصویر می‌کشند. احساس مثبتی می‌دهند و عرق به دین، کرامت و فضیلت را برای جوانان زنده می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
اصفهان میزبان دانه‌های سفید برف می‌شود
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
صدور گواهی حصر وراثت از ثبت احوال در استان سمنان
غیر حضوری شدن برخی مدارس در استان سمنان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۳ آذر ۱۴۰۴
سطح عمومی قیمت ها در لرستان کمتر از میانگین کشوری
ورزشی با قدمتی ۱۰۰ ساله در دنیا
دعوت ورزشکاران هوراندی به تیم ملی سرکل کبدی
تظاهرات صد‌ها فرانسوی در اعتراض به سیاست‌های دونالد ترامپ
حمایت از بانوان کارآفرین اولویت‌ وزارت جهاد کشاورزی
آمادگی ۱۵۰ مسجد لرستان برای میزبانی معتکفان
راهیابی نمایش خیابانی چهارمحال و بختیاری به جشنواره تئاتر
مهر و موم تعدادی واحد صنفی متخلف در آبادان
موفقیت فست فودهاي بومی مالزی در حذف برند‌های حامی رژیم صهیونی
حمایت از طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌های دانش بنیان اولویت دولت
حماس: رژیم صهیونیستی مسئول پیامد‌های نقض آتش بس است
هفته بارانی در خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
هشدار دیوان محاسبات کشور درباره افزایش زمان ترخیص کالا در گمرکات ایران
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)