• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۲۹۰۳
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۹
اقتصادی » صنعت

ضرورت تدبیر برای نوسازی ماشین آلات صنعت فولاد

رئیس هئیت اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد گفت: عمر ماشین آلات کارخانه‌های فولادسازی بالاست به همین علت کارخانه‌ها از ۱۰۰ درصد ظرفیت خود استفاده نمی‌کنند.

 به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما، آقای نادر سیلمانی رئیس هئیت اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد گفت: کارخانه‌های فولادسازی کشور ۳۰ تا ۴۰ درصد کارایی خود را به علت اینکه ماشین آلات شان نو نیست از دست می‌دهند.
وی افزود: برای افزایش کارایی و تولید، همچنین استفاده بهینه از ظرفیت ها، دولت جدید باید تدابیری برای نوسازی و جایگزینی ماشین آلات این صنعت بیندیشد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی به چالش بعدی صنعت فولاد که قطع برق است اشاره کرد و گفت: با قطع برق صنایع فولادی، عملا از افزایش تولید و بهره وری بیشتر، جلوگیری می‌شود. 
سلیمانی افزود: در حال حاضر صنایع فولادی با کسری ۱۲ هزار مگاواتی برق روبروست که اگر برای جبران آن چاره اندیشی نشود ۸۰ تا ۸۵ درصد کارخانه‌های فولادسازی کشور، تعطیل خواهد شد.
وی گفت: با تخصیص ۱۲ هزار مگاواتی برق به کارخانه‌های فولادی، تولیدات این صنعت به ۴۵ میلیون تن در سال خواهد رسید.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 رئیس هئیت اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد افزود: اگر دولت جدید برق و گاز مورد نیاز صنایع فولادی را به موقع تامین کند کارخانه‌های فولاد سازی می‌توانند با کل ظرفیتشان کار کنند و تا سال ۱۴۰۴ که انتهای برنامه چشم انداز بیست ساله است تولیداتشان را به ۵۵ میلیون تن در سال می‌رسانند.
وی ادامه داد: مسئله دیگری که دغدغه تولیدکنندگان صنایع فولادی است واردات انواع ورق است؛ با توجه به شعار سال و تاکیدات مقام معظم رهبری، مبنی بر " جهش تولید با مشارکت مردم" همچنین داشتن مازاد تولید، چرا مجوز واردات ورق سرد و پوشش دار صادر می‌شود؟ 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
سلیمانی گفت: برای واردات ورق سرد، ارز ۴۲ هزار تومانی تخصیص داده می‌شود جالب‌تر اینکه بعد از واردات آن نیز معلوم نمی‌شود در کجا مصرف می‌شود.
وی با اشاره به اینکه گروه‌های نظارتی باید توجه جدی به مسیر واردات و مصرف محصولات کاربردی داشته باشند افزود: در سه ماهه اخیر ۲۵۰ میلیون دلار ورق‌های فولادی با ارز ۴۲ هزار تومان وارد شده،، اما فروش آنها در داخل با ارز بالای ۶۰ هزار تومان بوده که به نوعی رانت است و در جیب عده‌ای خاص می‌رود.
رئیس هئیت اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد گفت: کارخانه‌های فولادسازی کشور مثل فولاد مبارکه، شرکت فولاد غرب آسیا، شرکت صنایع هفت الماس، نیاز داخل به ورق تامین میشود با واردات این محصول زیان جدی به این واحد‌های تولیدی وارد می‌شود.
سلیمانی افزود: هم اکنون ۳۰ میلیون تن فولاد در کشور تولید می‌شود که زمینه صادرات ۱۴ تا ۱۵ میلیون تن در کشور وجود دارد، اما به علت تاخیر در پرداخت ارز مورد نیاز صادرکنندگان، مشکلات نقل و انتقال ارز و پیمان ارزی که از صادرکننده گرفته می‌شود باعث شده که موانع تولید رفع نشود، بنابراین دولت جدید باید برای رفع موانع و تسهیل روند تولید و توسعه صادرات اهتمام جدی داشته باشد.
وی افزود: اگر دولت برنامه جامع و دقیقی برای رفع موانع صادراتی نداشته باشد، عملا در آمد ارزی ۱۰ میلیارد دلاری از صادرات ۱۵ میلیون تنی فولاد را از دست خواهیم داد، اما با هموار کردن مسیر‌های صادراتی و رفع مشکلات نقل و انتقال ارزی، می‌توانیم گام بلندی در مسئله توسعه صنعت فولاد و بخش معدن برداریم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
سلیمانی گفت: انجمن تولیدکنندگان فولاد، در رده بندی اتاق بازرگانی خوش درخشیده به گونه ایی که با داشتن ۱۷۲ عضو موثر، می‌تواند ظرفیت‌های موجود کشور را به بهره برداری برساند و در توسعه کشور گام‌های بلندی بردارد.
 رئیس هئیت اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد افزود: متولی صنعت فولاد باید از دغدغه همه صنعتگران فولاد به عبارتی از معدن تا محصول نهایی با خبر باشد؛ در گذشته افرادی بودند که در کارنامه عملکردشان، تولید یک میلیون تنی فولاد را در دوره مسئولیتشان به نه میلیون تن رساندند، بنابراین استفاده از چنین افرادی در این صنعت، می‌تواند در افزایش و توسعه این صنعت کمک بسزایی داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی هیبریدی جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی 
مهر و موم یک انبار احتکار کالا در اهواز
شتاب دوباره در نهضت ملی مسکن بندرعباس
ششمین نشست چهره به چهره مسئولان با خانواده زندانیان در قم برگزار شد
بودجه و اعتبار کالابرگ الکترونیکی تا پایان سال تامین شده است
معارفه سرپرست جدید معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان
میزبانی کیش از بزرگ‌ترین گردهمایی فعالان صنعت پتروشیمی، پالایش و صنایع وابسته
مراسم جشن تکلیف بیش از ۴۵۰ دانش‌آموز دختر در کیش
انتصاب اعضای هیأت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در خراسان جنوبی
آغاز فرآیند میزبانی کرمان از جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
برگزاری مجازی امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کیش
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
انجام بیش از ۶ هزار خدمت سلامت در بیمارستان صحرایی چم پلک
شهید سلیمانی در عرصه سیاسی و دیپلماسی، سیاست را اخلاقی کرد
فرد اهدا کننده خون چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
فراخوان مشارکت علمی و میدانی در سرشماری پرندگان آبزی و کنارآبزی چهارمحال‌وبختیاری
اجرای طرح نظارت و کنترل از ۶۲۱ جایگاه عرضه سوخت
۲۰۰ آزمون باسکول وسایل نقلیه چرخدار جاده‌ای چهارمحال و بختیاری
گشایش نمایشگاه فرش، تابلوفرش دستباف و لوازم خانگی در زنجان
بسته خبر‌های کوتاه ۱۷ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)