• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۶۰۳۹
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۶
اقتصادی » اقتصاد کلان
همتی:

باید فشار مالیاتی را از افراد کم درآمد و مشاغل خرد کم کرد

 وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر برداشتن فشار از مشاغل خرد و حقوق بگیران گفت: مشکل ما کسانی نیستند که حقوق می‌گیرند، حقوق آنان هنگفت نیست؛ بنابراین نباید از آنان مالیات گرفت.

باید فشار مالیاتی را از افراد کم درآمد و مشاغل خرد کم کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛  عبدالناصر همتی در نخستین اجلاس مدیران مالیاتی سراسر کشور در دولت چهاردهم اظهار داشت: باید اعتماد را به مردم بازگردانیم و عنوان کنیم که ما نمی‌خواهیم مالیات خلاف واقع بگیریم بلکه بر اساس داده محوری مالیات عادلانه دریافت خواهیم کرد.
وی افزود: باید با مالیات ستانی عادلانه شاهد ایجاد زمینه برای اصلاح مسیر اقتصاد باشیم سازمان نظام مالیاتی در این زمینه تلاش‌هایی انجام داده است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: قانون بودجه سطح بالایی را برای تحقق مالیات در نظر گرفته است که امیدوارم تا پایان سال با مدیریت رئیس سازمان مالیاتی هدف مالیاتی تحقق یابد.

وی با بیان اینکه باید با کاهش نفت در اقتصاد و افزایش سهم مالیات اصلاح ساختاری انجام دهیم، گفت: هزینه‌های جاری دولت بالا می‌رود و این عیب بودجه کشور است که در گذشته تصویب شده است و امکان دارد که برای قانون سال آینده نیز اجتناب ناپذیر باشد ما در وزارت اقتصاد پیش بینی‌های خود را برای سازمان برنامه و بودجه ارسال می‌کنیم تا در آیین نامه بودجه سال آینده مطرح شود.
همتی با تاکید بر اینکه سال گذشته درآمد‌های مالیاتی رشد خوبی داشته است، گفت: بدنه دولت در کنار سازمان مالیاتی است و مالیات بسترسازی برای تغییر اقتصادی است.وی با بیان اینکه مالیات باید تغییر جهت داشته باشد، گفت: با اختصاص معاف به بخش‌هایی که نباید مالیات دهند باعث می‌شود تا هدایت و حمایت یارانه‌ای از مردم صورت گیرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی عنوان کرد: معتقد هستم فرار مالیاتی بالاست گردش مالی را در بانک مرکزی می‌بینیم افرادی که هویت تجاری ندارند مبالغ کلانی را جابه جا می‌کنند، باید به سمت این برویم که اطلاعات برخط باشد تا با همکاری سازمان مالیاتی و بانک مرکزی هماهنگی‌ها به سرعت صورت بگیرد تا شامل تورم نشود و ارزش آن کم شود.وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطر نشان کرد: بانک مرکزی باید اطمینان پیدا کند که همکاران سازمان مالیاتی نیز امین مردم هستند و اطلاعات بانکی مردم حفظ می‌شود و همه در مسیر کمک به بودجه و عدالت مالیاتی حرکت می‌کنیم.

همتی بیان داشت: به خاطر تحریم‌های ظالمانه در نفت و سرمایه گذاری باید در غیاب آن سایر ظرفیت‌ها و درآمد‌ها قابل شناسایی باشد، در همین راستا باید فاصله قیمت ارز نیمایی و آزاد گرفته شود. وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد مردم وضع مالی خوبی ندارد بنابراین نباید ما بر روی آنها فشار مالیاتی قرار دهیم، گفت: رئیس جمهور به ماده ۱۶۹، بسیار اعتقاد دارد و به درستی بر اجرای کامل آن تاکید دارد زیرا شفافیت اقتصادی و مالی را به دنبال دارد و همه بخش‌ها از جمله اخذ مالیات را عادلانه می‌کند.

وی بیان کرد: تصویر دقیقی از وضعیت مالی و درآمدی مردم نداریم طبق قانون مالیاتی باید پایه‌های اطلاعاتی و حکمرانی داده در کشور داشته باشیم، اجرای ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم در کنترل تورم و نرخ ارز و توسعه کشور کمک می‌کند برگزاری جلسه‌ها و همکاری‌ها در این زمینه ضروری است. وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه در کشورمان گردش مالی و نقدینگی عظیمی وجود دارد، گفت: سهم ما در تولید ناخالص ملی پایین است باید این تولید افزایش پیدا کند مالیات نباید باعث رکود اقتصاد شود نباید فشار به مشاغل خرد وارد شود در حالی که بعضی از افراد فرار مالیاتی دارند، از طریق سامانه‌ها می‌توانیم این افراد را شناسایی کنیم باید اسناد مستند باشد. سازمان امور مالیات به مدت یک ماه فرصت دارد تا مطالبات را در قالب سند تحول ارایه کند.
به گفته وی، ۶۷ درصد از حقوق کارمندان از مالیات تامین می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار نمایشگاه اکسپو کودک دوحه ۲۰۲۵ با حضور موفق غرفه ایران
طعم شیرین انار و هنر دست‌ها در جشنواره پررونق روستای فرسمانه تفرش
بازچرخانی آب، راهکاری پایدار برای مدیریت و صرفه‌جویی در منابع آبی
دزفول عاری از بیماری وبا
ریزش معدن در دربید با دو مصدوم
۲۰ آبان، آخرین فرصت برای ثبت نام رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان
تذکرات کتبی نمایندگان مجلس به دستگاه‌های اجرایی
پیش بینی تولید یک هزار و ۸۰۰ کیلوگرم زعفران در مرند
کشف گنجینه‌ای ۲۰۰ قطعه‌ای از آثار باستانی، تاریخی در بوشهر
تأمین بیش از ۳۰۵ هزار تن نهاده دامی در کرمانشاه
دست ایران در تعداد و تنوع موشک‌ها پر است
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
مروری بر خبر‌های ۱۷ آبان در ۱۲۰ ثانیه
تاکید بر پرداختن به جنگ ۱۲ روزه با استفاده از موسیقی و نمایش
سدهایی که نیمه خالی مانده‌اند
بهسازی و آسفالت راه دسترسی امامزاده عبدالله در اندیکا
ورود قطار گردشگری مثلث طلایی به راه‌آهن اصفهان
مروری بر برخی برنامه‌های متنوع سیما
مدیریت منابع آب باید به حوضه‌های آبریز مستقل واگذار شود
درگذشت ابوطالب جوادی پیشکسوت فرهنگ هرمزگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)