• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۷۹۸۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
خراسان شمالی » اجتماعی

دستگاه قضا از سرمایه گذاران و کارآفرینان حمایت می‌کند

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی گفت: هدف دستگاه قضایی همواره حمایت مؤثر از واحد‌های تولیدی، سرمایه گذاران و کارآفرینان بوده و خواهد بود.

دستگاه قضا از سرمایه گذاران و کارآفرینان حمایت می‌کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی، رئیس کل دادگستری خراسان شمالی از دو مجموعه واحد تولیدی در شهرستان بجنورد بازدید کرد.
در این بازدید‌های میدانی-که قائم مقام ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری کل استان و دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز حضور داشتند- تولیدکنندگان مهمترین مسائل و مشکلات خود را با مسئولان قضایی در میان گذاشتند.
حجت‌الإسلام براتی‌زاده در این بازدید میدانی از واحد‌های تولیدی گفت: با استفاده از همه ظرفیت‌های قانونی و همچنین بکارگیری قابلیت‌ها و توانمندی‌های دستگاه‌های اجرایی ذی ربط حتی الامکان بخشی از موانع و محدودیت‌هایی که در مسیر تولید وجود دارد، مرتفع و این روند تسهیل و تسریع گردد.
وی اضافه کرد: همه درخواست‌ها با حساسیت مضاعف و به دقت مورد بررسی قرار می‌گیرد و به همین اعتبار در غالب موارد با دعوت از تولیدکنندگان و مدیران و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی مرتبط با دستورکار ابعاد مشکلات مبتلابه به صورت میدانی و نیز طی نشست‌های اختصاصی رسیدگی می‌شود.
رئیس کل دادگستری استان گفت: تلاش می‌شود راهکار‌های اجرایی مناسبی برای برون رفت از وضعیت پیش رو در نظر گرفته شود.
حجت الاسلام براتی زاده افزود: مشکلات دو مجموعه تولیدی که در حوزه تولید فراورده‌های لبنی و میوه خشک کنی و بازیافت لاستیک فرسوده فعالیت داشتند، با حضور تولیدکنندگان و مسئولان قضایی و اجرایی ذی ربط مورد بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: بنا به اظهارات مدیر واحد تولیدکننده پودر لاستیک (محصول صادراتی) به علت وجود برخی موانع از قبیل قطعی برق و نیز مسائل مالیاتی و همچنین اعمال محدودیت‌های مرتبط با تعهدات ارزی مدت ۵ ماه است که فعالیت‌ها کاهش و مجموعه تولیدی به حالت نیمه تعطیل درآمده و تعدیل نیرو از ۵۰ نفر به ۱۰ نفر از تبعات این مسأله به شمار می‌رود.
رئیس کل دادگستری استان افزود: تولیدکننده پیشنهاد داده تعهدات مذکور (ارزی) از نصاب ۶۰ درصد به ۳۰ درصد کاهش و صادرات دارای ارزش ریالی زیر ۵۰۰ هزار دلار در سال از شمول مقررات یاد شده معاف شود که با توجه به ماهیت موضوع مطروحه (سطح کشوری و ملی) مقرر گردید مراتب از طریق مکاتبه با دادستان کل کشور تا حصول نتیجه پیگیری شود.
مقام عالی قضایی استان در خصوص مشکلات مبتلابه شرکت تولیدکننده فراورده‌های لبنی ماه کیان نیز اضافه کرد: تجهیزات این واحد تولیدی که بنا به اعلام تولیدکننده روزانه بیش از ۱۰ نیروی انسانی از جمله مددجویان زندان در آن مشغول به فعالیت هستند؛ به علت بدهی بانکی از سوی اداره کل ثبت توقیف گردیده و همچنان در مرحله عملیات اجرایی (مزایده) به سر می‌برد.
وی با اشاره به اعتراض تولیدکننده به قیمت تعیین شده توسط کارشناس ارزیاب تصریح کرد: با دعوت از مدیرعامل بانک عامل و معطی تسهیلات و عنداللزوم سایر اشخاص حقوقی، مشکلات این واحد تولیدی بزودی از مجرای برگزاری نشستی اختصاصی و انجام مذاکرات و گفتگو‌های مقتضی، پیگیری خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود زمین، اصلی‌ترین مانع تولید و تأمین مسکن در کشور است
موافقت شورای اسلامی شهر اهواز با استعفای شهردار
معاون رییس جمهور: دولت در رفع محرومیت از مناطق مختلف در میدان عمل است
لزوم تزریق روحیه امید و خودباوری در جامعه
واگذاری ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی آذربایجان‌غربی برای احداث نیروگاه خورشیدی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
برگزاری انتخابات دفاتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی
ورزشی‌های بیست و یکم آبان ماه در استان سمنان
نقش محوری مرز‌های ایران و آذربایجان‌غربی درحمل و نقل و ترانزیت کالا
واگذاری ۴ هکتار زمین به مشمولان جوانی جمعیت در مازندران
تغییر زمان و تعیین مکان دیدار داماش گیلان در ایستگاه دوازدهم
نجات ۳ گردشگر گمشده در منطقه درفک رودبار پس از ۷۲ ساعت
۲۱ آبان و یادی از نیمای ادبیات ایران
نشان نقره به کاراته کای قمی رسید
یادی از شهدای تیپ ۳۶ انصارالمهدی
دو خطه شدن راه آهن زنجان در مسیر پایانی
تشییع احمد بالدی جوان اهوازی در روستای مدینات
برگزاری سومین دوره انتخابات نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)