• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۸۰۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۳
قم » علمی و فرهنگی

جشنواره فرهنگی هنری و دانش بنیان فردخت برگزار می شود

مسئول بسیج جامعه زنان استان قم گفت: جشنواره فرهنگی هنری و دانش بنیان فردخت در حوزه مد و لباس منطبق با گفتمان انقلاب اسلامی و تولید پوشاک عفیفانه برگزار می‌شود.

جشنواره فرهنگی هنری و دانش بنیان فردخت برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، زینب فرخ مسئول بسیج جامعه زنان استان قم، در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به جشنواره فرهنگی هنری و دانش بنیان فردخت در خصوص هدف از برگزاری این جشنواره عنوان کرد: جشنواره فرهنگی هنری و دانش بنیان فردخت در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب برگزار می‌شود و هدف از برگزاری این جشنواره جریانسازی در حوزه مد و لباس منطبق با گفتمان انقلاب اسلامی و تولید پوشاک عفیفانه است.

مسئول بسیج جامعه زنان استان قم گفت: این برنامه توسط بسیج جامعه زنان سپاه امام علی بن ابیطالب علیه السلام با همکاری همه ادارات و دستگاه‌ها و دانشگاه‌های استان قم برگزار می‌شود.

فرخ اظهار داشت: طی این چند ماهی که آغاز فعالیت دبیرخانه جشنواره گذشت، بحث اطلاع رسانی و تبلیغات را در حوزه‌های فضای شهری و فضای مجازی شروع کردیم و از علاقمندان جهت ارسال آثار در رشته‌های طراحی و دوخت لباس ثبت نام به عمل آمد.

مسئول بسیج جامعه زنان استان قم از ارسال ۱۳۰ مانتو دوخته شده، ۶۰ طرح در قالب کالکشن خانواده و ۵۰ مقاله علمی و پژوهشی که در کیفیت بسیار عالی و خوب ارزیابی شده‌اند خبر داد.

وی گفت: پس از ثبت نام کارگاه‌هایی در راستای ارتقای کیفیت آثار ارسالی هم از جهت علمی و هم آموزشی برگزار شد و همچنین یک سری خدمات رایگان به متقاضیان و شرکت کنندگان از قبیل ارائه مشاوره رایگان و سایر خدمات در قالب اقدام پژوهشی صورت گرفت.

فرخ افزود: بعد از ارسال آثار فاخر علاقمندان در سه حوزه پژوهش طراحی و دوخت (لباس اجتماع مانتو) ما شاهد ترکیب دانش، فرهنگ و هنر و مهارت دستان توانمند بانوان استان قم بودیم که که هم از نظر کمی و هم کیفی در مقایسه با سایر استان‌ها قابل توجه و ارزشمند بودند.

مسئول بسیج جامعه زنان استان قم، ضمن بیان اینکه داوران ما از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و متخصص و مجرب در این حوزه بودند، گفت: در مرحله داوری در این سه بخش نفرات برگزیده اول تا سوم در هر بخش مشخص شدند و ضمن تجلیل از این عزیزان در مرحله استانی جهت شرکت در مرحله کشوری جشنواره فردخت نیز معرفی خواهند شد.

جشنواره فرهنگی هنری و دانش بنیان فردخت برگزار می شود

فرخ گفت: اختتامیه جشنواره فردخت در روز سه شنبه بیست و دوم آبان در سالن همایشات غدیر با هدف قدردانی از کسانی که به ما اعتماد کردند و آثارشان را به جشنواره فرستادند، برگزار می‌شود و از تمام کسانی که به این جشنواره آثار ارسال کردند و از اساتید پژوهشگران فرهنگیان دانشجویان و دانش آموزان و تمام تولید کنندگان عرصه پوشاک اسلامی جهت شرکت در این برنامه دعوت به عمل می‌آید.

وی افزود: در این مراسم علاوه بر اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری از نفرات برتر این جشنواره با حضور مسئولین کشوری و استانی تجلیل به عمل خواهد آمد.

فرخ تصریح کرد: یک بخش از برنامه اختتامیه بخش نمایشگاه است و علاقمندان این عرصه از یک روز قبل از شروع اختتامیه یعنی روز دوشنبه بیست و یکم در همان محل اختتامیه می‌توانند از این نمایشگاه به مدت دو روز بازدید کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شهر مقدس قم، ام القرای اسلام است، باید به عنوان پرچمدار در حوزه مد و لباس و پوشاک اسلامی باشد و به عنوان پرچمدار این عرصه خود را نشان بدهد و از همه عزیزانی که با ما مشارکت داشته‌اند از جمله: پشتیبانی‌های بی‌دریغ سردار موحد فرمانده سپاه استان قم، امور بانوان استانداری، دفتر تبلیغات اسلامی، شهرداری، اداره کل ارشاد اسلامی، بسیج اصناف، اصناف و بازاریان، صدا و سیما، شورای اسلامی قم، قرارگاه ۱۹ دی، بسیج سازندگی و تمام دانشگاه‌ها از جمله حضرت معصومه، ملی مهارتی و دانشگاه قم حوزه‌های علمیه خواهران، آموزش و پرورش و نواحی مختلف بسیج که نهایت همکاری را داشتند تشکر میکنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه فوتبالیست چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در فجر ۴۷
پیش بینی افزایش تولید دانه های روغنی با حذف ارز ترجیحی
جمع‌آوری ۲۴ معتاد متجاهر در الیگودرز
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در دامغان
رونمایی کمپرسور جدید نماد همکاری موفق برای ارتقای توان فنی کشور
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد در نیمه شعبان
سه‌شنبه‌های مردمی ملاقات چهره به چهره با مسئولان در کرج
برگزاری اختتامیه جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
افتتاح طرح ملی سلام محله در خراسان جنوبی
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
تصویب مزایده ۱۳ پلاک املاک مازاد دستگاه های اجرایی در سمنان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح صنعت برق در فارس و بوشهر
استاد محمد علی سادات درگذشت
قم آماده اعزام به مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور
جشنواره شعر فجر در ایستگاه آخر
افتتاح ۴۲۳ طرح با ۸ همت اعتبار در فردیس به مناسبت دهه مبارک فجر
تجدید میثاق رئیس، مدیران و کارکنان بنیاد شهید با آرمان‌های امام راحل
آغاز به کار رشته المپیکی لاکراس
دستگیری ۱۳۸ نفر از اغتشاشگران در رودسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)