• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۸۸۱۱
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۸
سیاسی » مجلس

موافقت کمیسیون اقتصادی با افزایش معافیت مالیاتی کارکنان

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از موافقت اعضای این کمیسیون با افزایش معافیت مالیاتی کارکنان در لایحه بودجه ۱۴۰۴ خبر داد.

موافقت کمیسیون اقتصادی با افزایش معافیت مالیاتی کارکنان
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، سید شمس الدین حسینی در تشریح جزئیات جلسات کمیسیون اقتصادی در رابطه با بررسی مواد لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: کمیسیون در جلسات خود پیرامون بررسی مواد لایحه‌ای بودجه، تبصره‌های ۱ و ۲ این لایحه را بررسی و به تصویب رساند. در بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، سعی کردیم برنامه هفتم مبنای کارمان قرار گیرد. همچنین کمیسیون تلاش کرد تا جایی که ممکن است از تعرض به قوانین دائمی نیز جلوگیری کند.
 
وی افزود: اجرای برنامه هفتم و صیانت از قوانین دائمی مورد تاکید کمیسیون اقتصادی مجلس در زمان بررسی مواد لایحه بودجه بود در عین حال کمیسیون به این نکته توجه داشت که از ظرفیت قانون بودجه در جهت استحکام آن استفاده کند. در همین راستا به قانون بانک مرکزی و همینطور قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها در بودجه توجه شد.
 
نماینده تنکابن در مجلس گفت: در حوزه نرخ‌های مالیاتی در جا‌هایی که ایجاد گشایش برای بخش غیردولتی می‌کرد، به طور مثال کاهش مالیات بر سود شرکت‌ها از ۲۵ واحد درصد به ۲۰ واحد درصد مورد تصویب قرار گرفت. کما اینکه افزایش دو برابری معافیت مالیاتی کارکنان هم مورد تصویب قرار گرفت.
 
وی افزود: همچنین موضوع کاهش حقوق گمرکی ماشین آلات و تجهیزات از ۴ درصد به دو درصد در جریان بررسی مواد بودجه در کمیسیون به تصویب رسید. همچنین کمیسیون با کاهش حقوق گمرکی کالا‌های اساسی و دارو از ۴ درصد به یک درصد موافقت کرد و این موضوع را به تصویب رساند.
 
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی تبصره ۲ لایحه بودجه که به موضوع تامین مالی داخلی و خارجی می‌پردازد، ادامه داد: در این بخش تسویه بدهی دولت و شرکت‌های دولتی به بانک‌ها مورد توجه قرار گرفت و احکامی که در این بخش قرار داشتند، تقویت شدند. همچنین در این بخش به مولدسازی دارایی‌های دولتی و شرکت‌های دولتی پرداخته و مصوب شد که این شرکت‌ها با استفاده از ظرفیت ماده ۳۶ قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها اقدام کنند. البته پیشنهاداتی راهگشایی هم از سوی دولت در این بخش وجود داشت که به مواد اضافه شد.
 
وی افزود: همچنین پیرو مصوبات کمیسیون اقتصادی، مقرر شد تا اوراق میانسالی برای مناطق سردسیر جهت فعالیت‌های عمرانی در نظر گرفته شود. کمیسیون تلاش خواهد کرد تا آخر هفته جاری کلیه تبصره‌های لایحه بودجه را بررسی کند. از این رو بخشی از گزارش کمیسیون در این بخش، تا پایان فردا، سه‌شنبه بارگزاری خواهد شد و مابقی هم تا پایان هفته جاری جمع‌بندی شود. 
 
لازم به ذکر است؛ تصویب این پشنهادات در کمیسیون اقتصادی به منزله تصوب نهایی آن در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ نیست. این پیشنهادات پس از تصویب، در قالب گزارش کمیسیون به کمیسیون تلفیق ارائه و در صورت طرح و تصویب آن در صحن مجلس به منزله مصوبه مجلس خواهد بود که در صورت تائید نهایی شورای نگهبان، به قانون تبدیل می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (سی ام آبان ۱۴۰۴)
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
سفر رئیس جمهور به قزوین
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)