• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۰۵۴۵
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷
قم » اجتماعی

استان قم به ۳۰ کتابخانه جدید نیاز دارد

مدیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان قم گفت: استان قم هم اکنون ۲۶ کتابخانه عمومی دارد و بر اساس استاندارد‌ها به ۳۰ کتابخانه دیگر نیاز دارد.

استان قم به ۳۰ کتابخانه جدید نیاز دارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مهدی توکلیان، مدیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان قم در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته کتاب استان در کتابخانه مرکزی قم گفت: بر اساس استاندارد‌ها بر اساس هر ۲۵ هزار نفر جمعیت نیاز به یک کتابخانه عمومی است که استان قم در حال حاضر ۲۶ کتابخانه عمومی دارد و نیاز به ایجاد ۳۰ کتابخانه دیگر وجود دارد تا بر اساس جمعیت استان به استاندارد ۵۶ کتابخانه عمومی برسد.

وی تعداد عناوین کتاب کتابخانه‌ها را ۷۴۱ هزار عنوان عنوان کرد و گفت: این تعداد نسبت به سال گذشته ۳۴ درصد افزایش یافته است.

مدیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان قم با اشاره به اینکه از ۲۳ آبان تا ۳۰ آبان به نام هفته کتاب جمهوری اسلامی نامگذاری کرده است گفت در استان قم هم روز شنبه ۲۶ آبان ماه میزبان فعالان حوزه کتاب و کتابخوانی هستیم و مراسم ویژه این هفته در کتابخانه آیت الله خامنه‌ای از ساعت ۱۰ تا ۱۲ برگزار خواهد شد.

توکلیان افزود: به مناسبت هفته کتاب سه روز عضویت رایگان در روز‌های ۲۳، ۲۴ و ۲۵ آبان داریم و علاقه مندان می‌توانند با مراجعه به سایت نهاد کتابخانه عمومی کشور یا مراجعه حضوری به کتابخانه‌های نهاد، عضو کتابخانه‌های عمومی استان شوند و همچنین می‌توانند از بخشودگی جرائم کتابخانه‌ای هم در این هفته استفاده نمایند.

وی از برگزاری کارگاه‌های سواد رسانه ویژه اعضای نهاد کتابخانه‌های عمومی با مشارکت خانه مطبوعات به صورت رایگان در هفته کتاب خبر داد و گفت: این کلاس‌ها در کتابخانه‌های شهدای نوبهار، کتابخانه‌های مرکزی و کتابخانه آیت الله خامنه‌ای در روز‌های ۲۷ تا ۳۰ آبان ماه برگزار می‌شود. 

مدیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان قم به اجرای طرح اهدای کتاب اهدای دانایی اشاره کرد و افزود: کسانی که کتاب‌هایی را که خوانده و مطالعه کرده اند می‌توانند با اهدای کتاب، کتاب‌های خوانده شده را به اشتراک بگذارند تا دیگران هم بتوانند از کتاب‌ها بهره‌مند شوند. 

وی ادامه داد: نحوه اهدای کتاب هم به این شکل است که هر کس به نزدیک‌ترین کتابخانه‌ای که نزدیک محل سکونت خود هست مراجعه کند و کتاب را به کتابخانه عمومی مربوطه اهدا کند تا در این گردش کتاب‌ها بتوانیم فرهنگ کتاب خوانی را گسترش دهیم. 

توکلیان افزود: امسال ۱۷ هزار و ۱۲۱ جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا شده است که نسبت به سال گذشته رشد ۲۷ درصدی داشته است که بیشتر این اهدا‌ها توسط مردم و ناشران صورت گرفته است.

وی از ارائه تسهیلات تخفیف کتاب خبر داد و گفت: انتشارات شهید کاظمی ۲ هزار بن تخفیف کتاب را در اختیار نهاد کتابخانه‌های عمومی استان قرار داده است تا بین اعضای نهاد کتابخانه‌های عمومی توزیع شود و دیگر انتشاراتی‌ها هم می‌توانند با ارائه تخفیف‌های خرید وارد این رویه شوند.

مدیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان قم از همکاری با کتابخانه‌های تخصصی و مشارکت با آنان برای استفاده عمومی خبر داد و افزود: دو کتابخانه تخصصی آیت الله سبحانی و استاد شیخ حسین انصاریان در اختیار عموم قرار گرفته و از ظرفیت آنان برای رشد و گسترش کتابخانه‌های عمومی شهر استفاده شده است.

وی با اشاره به جمعیت ۳۰۰ هزار نفری پردیسان که از وجود کتابخانه عمومی بی بهره است، گفت: امیدواریم که با تدبیر استاندار بتوانیم خیلی زود یک کتابخانه عمومی در منطقه پردیسان ایجاد و راه اندازی نماییم تا کمبود این منطقه به کتابخانه عمومی رفع شود.

توکلیان با اشاره به اینکه با توجه به وجود کتابخانه‌های تخصصی، قم به شهر هزار کتابخانه مشهور است، گفت: امیدواریم با هماهنگی این کتابخانه‌ها، بتوانیم این مکان‌ها را هم به طرفیت کتابخانه‌های عمومی برای استفاده همه مردم قم تبدیل نماییم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
استان یزد فردا بارانی می شود
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)