• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۱۵۵۵
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۱
سیاسی » دولت
رئیس جمهور دردیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی:

پزشکیان: ایران به دنبال صلح و امنیت در جهان است

رئیس جمهور با بیان اینکه آنچه ایران در فناوری هسته‌ای دنبال می‌کند، دقیقا مطابق چارچوب‌ها و مجوز‌های قانونی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است، تصریح کرد‌: امروز دنیا نیز به این باور رسیده که ایران اسلامی به دنبال صلح و امنیت در جهان است.

ایران بدنبال صلح و امنیت در جهان است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ،رئیس جمهور عصر امروز پنجشنبه در دیدار آقای رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با تبیین فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای و موضع ثابت و اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ممنوعیت ساخت سلاح اتمی گفت‌: ما همانگونه که بار‌ها اعلام کرده‌ایم بر اساس فتوای صریح رهبری معظم انقلاب اسلامی به هیچ وجه به دنبال ساخت سلاح اتمی نبوده ایم و نخواهیم بود و کسی هم اجازه عدول از سیاست ایشان را نخواهد داشت.

پزشکیان با بیان اینکه آنچه جمهوری اسلامی ایران در فناوری هسته‌ای به دنبال آن است مطابق چارچوب‌ها و مجوز‌های قانونی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و حقوق قائل شده این سازمان برای دیگر کشور‌ها است، تصریح کرد‌: بر این اساس ما همان‌گونه که از پیشتر و به طور مکرر حسن نیت خود را ثابت کرده‌ایم، آمادگی خود را برای همکاری و همگرایی با این نهاد بین‌المللی به منظور رفع ابهامات و شبهات ادعایی درباره فعالیت صلح آمیز هسته‌ای کشورمان اعلام می‌کنیم، گرچه امروز دنیا نیز به این باور رسیده که ایران اسلامی بدنبال صلح و امنیت در جهان است.

پزشکیان در ادامه به توافق برجام و عهد شکنی آمریکا و کشور‌هایی اروپایی در این توافق نیز اشاره کرد و افزود: بنا به تأیید چندین گزارش آژانس انرژی اتمی ما به تمام تعهدات خود در این توافق عمل کردیم، اما این امریکا بود که به صورت یکطرفه از این توافق خارج شد و راه را برای ادامه این مسیر غیر ممکن کرد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در این دیدار به شرایط بحرانی منطقه و وقایع تلخ و تاسف بار در غزه و لبنان ناشی از تجاوزگری و جنایتگری رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: بنده با شعار ایجاد وفاق و همدلی در داخل و تأکید بر صلح و دوستی و توسعه روابط با دنیا وارد انتخابات شده و از سوی مردم به عنوان رئیس جمهور برگزیده شدم، اما متاسفانه در اولین روز آغاز به کارم رژیم صهیونیستی در اقدامی جنایتکارانه دست به ترور اسماعیل هنیه زد و آنچه را ما به دنبال آن بودیم خدشه دار و در ادامه نیز با آتش افروزی و خونریزی منطقه را به بحرانی شدید دچار کرد.

پزشکیان با تأکید بر اینکه این رژیم همه موازین و مقررات بین‌المللی از جمله کشتن زنان و کودکان، حمله به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها و بمباران مدارس و مناطق مسکونی را زیرپا گذاشته، اما متاسفانه به جای توبیخ از سوی کشور‌های مدعی حقوق بشری حمایت و تسلیح نیز می‌شود، افزود: امروز انتظار افکار عمومی دنیا از کشور‌های مدعی حقوق بشر و همچنین نهاد‌ها و سازمان‌های بین‌المللی نقش آفرینی موثر در توقف این جنایات به جای سکوت و انفعال است.

رئیس جمهور افزود: ما معتقدیم جنگ نه به نفع ما، نه به نفع منطقه و نه به نفع جهان است و هیچ انسان عاقلی به دنبال جنگ افروزی و توسعه دادن آن نیست، اما قطعا در مقابل هر کنشی علیه امنیت خود واکنشی قاطع و محکم نشان خواهیم داد.

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز در این دیدار ضمن تمجید از رویکرد و نگاه صلح مدار و وفاق محور دکتر پزشکیان و همچنین قدردانی از همکاری‌های مجدانه مسئولان سازمان انرژی اتمی و وزارت امور خارجه با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به مرور کلی روابط و تعاملات خوب جمهوری اسلامی ایران و آژانس پرداخت و گفت‌: عمیقا معتقدیم دوره ریاست جمهوری جنابعالی فصل جدیدی از روابط خوب و مثبت میان ایران و آژانس را رقم خواهد زد.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همچنین تصریح کرد‌: قطعا تعامل و همکاری خوب میان ایران و آژانس شیطنت‌ها علیه فعالیت‌های هسته‌ای ایران را خنثی خواهد کرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۸ سورتی به پرواز‌های فرودگاه ایلام
نجات صنعت ساختمان در گرو ورود جدی و عملی بخش خصوصی
پایان خلوتی سه روزه
درخشش تیم فوتسال سازمان فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری
اعلام ویژه برنامه‌های سالروز بزرگداشت شهادت حضرت شاهچراغ علیه السلام
همه مقاطع تحصیلی البرز غیر حضوری شدند
افزایش تسهیلات مشاغل خانگی در مراغه
۱۶ دی‌ماه، یادآور حماسه‌ای عاشورایی در دشت هویزه
تکمیل ۱۰۱ حلقه چاه نفت و گاز در سال ۱۴۰۴
طبیعت‌درمانی زمستانی درختان در منطقه یک؛ یخ‌آب جایگزین سموم شیمیایی
نصف جهان ایستاده برای ایران اسلامی
رشد ۲۵ درصدی معتکفین در مراسم اعتکاف امسال در استان فارس
اعتراض به گرانی حق مردم است، اما آشوب راه‌ حل مشکلات نیست
بورل: آمریکا دیگر متحد اصلی اروپا نیست
وظیفه روابط عمومی ها اطلاع رسانی صحیح و سریع است
پی گیری مشکلات بازار ماهی فروشان بندرترکمن در میز خدمت مسئولان
پرداخت ۴ میلیارد تومان غرامت حیات‌وحش در کهگیلویه و بویراحمد
تخصیص حدود هزار میلیارد ریال برای تامین اقلام مورد نیاز مدارس کیش
گذری در کابل
درخشش بانوان استان در مسابقات دوومیدانی قهرمانی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)