• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۴۵۰۰
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

برگزاری همایش «ترور حقیقت» در دانشگاه صدا و سیما

یادبود­ ۲۱۲ ­ شهید خبرنگار در جنگ غزه موضوع این همایش است. ­

به گزارش ­خبرگزاری صدا و سیما، ­­بر اساس اعلام کمیته حفاظت از خبرنگاران، در فاصله مهر ۱۴۰۲ تا مهر ۱۴۰۳، در حملات رژیم صهیونیستی،۲۱۲ خبرنگار و فعال رسانه‌ای لبنان شهید شده‌اند و ۷۵ مرکز رسانه‌ای هم در غزه کاملا تخریب شده است.
آقای مرتضی کار آموزیان رئیس سازمان بسیج رسانه‌ای کشور با حضور در استودیو شبکه خبر­ درباره این همایش گفت: ما امروز میزبان بیش از ۳۰۰ خبرنگار داخلی و خارجی هستیم ­به صورت همزمان در ایران و ۱۲ رسانه خارجی که الان در چند کشور حوزه مقاومت در حال برگزاری این همایش هستند، به دلیل کشتار وسیع خبرنگاران که دیروز با شهادت­ آقای محمد عفیف به جمع ۲۱۲ شهید رسانه جبهه مقاومت پیوستند.

وی افزود: علیرغم تمامی کنوانسیون‌های بین المللی و کنوانسیون ژنو، به صورت عامدانه دفاتر خبری آنها هدف آماج حملات رژیم صهیونیستی قرار می‌گیرد.
کار آموزیان ادامه داد: به دنبال این بودیم که بتوانیم یک مراسم گرامیداشت برگزار کنیم­ به صورت همزمان در رسانه‌های داخلی و خارجی و رسانه‌هایی که در جبهه مقاومت شهید داده بودند و بتوانیم پیگیری حقوقی با این عزیزان خبرنگار انجام دهیم که خدا رو شکر این اتفاق از ساعتی پیش رقم خورد، این همایش بزرگ ما آغاز شده و استقبال بسیار خوبی هم بین رسانه‌های خارجی از آن شد و نکته جالب این است که خیلی از اینها فکر نمی‌کردند که از ایران ­این اتفاق رقم بخورد و این مجمع بین المللی رسانه‌های آزاد یا رسانه‌های مستقل از اینجا شکل بگیرد، در خیلی از زمینه‌ها که ایران پیشگام بوده در این زمینه هم پیشگام بودیم و الان ما مدافع این خبرنگاران عزیز هستیم.
وی درباره جزئیات این همایش گفت: ما از ابتدای «طوفان الاقصی» تا دیروز ۲۱۲ خبرنگار شهید را در غزه و فلسطین داشتیم نزدیک به ۱۵۲ جانباز و مجروح رسانه‌ای را داشتیم، ۱۶۰۰ حمله بر علیه خبرنگاران داشتیم، ۱۰۰ خبرنگار بازداشت شدند که در حال حاضر ۵۲ نفر از اینها همچنان در باز داشت هستند، ۲ خبرنگار مفقود داریم ، تمام این موارد و آماری که ارائه کردم باضافه ۲۷ خبرنگار زن بی سابقه‌ترین حملات بر علیه خبرنگاران­ صورت گرفته چرا که بین قشر‌هایی که آسیب دیده اند بین این ۴۲ هزار نفری که در فلسطین شهید شدند، ۱۰ درصد قشر خبرنگار و رسانه ای‌ها بیشتر از سایر قشر‌ها این آسیب‌ها را دیدند، ما دنبال­ راه اندازی مجمعی بودیم برای پیگیری مطالبات حقوقی این عزیزان، توانستیم یک رسانه‌ای را راه اندازی کنیم تقریبا الان حدود دو هزار نفر از عزیزان رسانه‌ای از سراسر دنیا به این کمپین ما پیوستند و به نوعی اساسنامه‌ای را که نوشتیم امضا می‌کنند تا بتوانیم ­­بعد از این همایش پیگیری حقوقی آن را انجام دهیم­.

رئیس سازمان بسیج رسانه‌ای کشور درباره ریز برنامه امروز گفت: ما امروز فروم گفتگو داریم همفکری بین خبرنگارانی که از برخی از کشور‌های حوزه مقاومت آمده اند باضافه برخی از مهمانان داخلی نظیر کارشناسان حوزه رسانه و با سخنرانی اختتامیه امان­ توسط دکتر جبلی رئیس سازمان صدا و سیما صورت خواهد گرفت­، قرار است که این ادامه پیدا کند، فردا­ جشنواره «حریم رسالت» را داریم که در زیبا کنار گیلان برگزار می‌شود حدود ۹۰۰ نفر از خواهران عزیز در آن حضور دارند، خبرنگاران حوزه زنان در سراسر کشور حضور دارند باضافه­ ۲۸ مهمان خارجی که در این مراسم شرکت می‌کنند، این برنامه ما ادامه خواهد داشت، قطعا در بین کشور‌های مختلف در روز‌ها و ماه‌های آینده و در سالگرد طوفان الاقصی ادامه خواهیم داد تا بتوانیم به نتایجی که مد نظرمان بوده برسیم.

کارآموزیان در پایان ادامه داد: ما سه قانون داریم که هم در سازمان ملل و هم در کنوانسیون ژنو تصویب شد، حق هیچگونه تعرضی را به خبرنگاران در جنگ‌ها و در بحران‌ها ندارند، در سال ۲۰۱۲ دو تن از خبرنگاران فرانسوی در مالی­ توسط شورشیان کشته شدند، فرانسه این موضوع را به سازمان ملل کشاند و قطعنامه گرفت و از سال ۲۰۱۳ قانون تصویب شد و قطعنامه صادر شد تحت عنوان «محکومیت تعرض علیه خبرنگاران» خیلی از کشور‌های دنیا محکوم کردند تعرض علیه خبرنگاران را ­ولی متاسفانه ما می‌بینیم که طی یک سال در یک محدوده کوچک جغرافیایی­ ۲۱۲­ نفر از خبرنگاران­ و آمار ۴۴۴ فعال رسانه‌ای و فضای مجازی شهید شده اند ولی متاسفانه صدای هیچ کدام از مدعیان دروغین حقوق بشر بلند نمی‌شود، قرار ما این است که با خبرنگاران، انسان رسانه‌ها، ­ سایر رسانه‌ها در جبهه مقاومت و آزادیخواهان دنیا و رسانه‌های مستقل حضور دارند، بتوانیم تبدیل کنیم به یک گفتمان بزرگ و دنبال کنیم این گفتمان را تا همه محکوم کنند و شاهد اینجور اتفاقات نباشیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
جام جهانی شطرنج، صعود مقصودلو به دور چهارم
شاهمیری: داوران زن ایران از نظر دانش و تکنولوژی از مردان جلوتر هستند
تماشای پاییز هزار رنگ در لرستان
کشف ۳۸ دستگاه ماینر در شادگان
دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» کلید خورد
شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در راستای توسعه روستا‌ها
باختی دیگر برای داماش گیلان اینبار در برابر مس شهربابک
ترکیه سومین قربانی تیم ملی در ریاض/ تداوم صدرنشینی شاگردان اکبری
ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی لرستان برای مبارزه با مواد مخدر
فراخوان ٢۶ بازیکن فوتبال کشورمان برای حضور در رقابت های العین امارات
ادامه کار ساخت سد ماندگان وزیر نیرو را به مجلس کشاند
شعبان‌خمسه: تیم قزاقستان قدرتمند بود
انتصاب قائم مقام صداوسیمای مرکز خلیج فارس
تاکید استاندار خوزستان بر لزوم آسیب‌شناسی موانع تولید در استان
نیمکت‌های امید؛ از وام دانشجویی تا درخشش دانش‌آموزان قزوینی در نوبل ایرانی
ماده ۱۸ و ۱۳ قانون آموزش و پرورش نیاز به اصلاح دارد
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
مهرصادقی رئیس کنفدراسیون اسکی روی آب آسیا شد
سرمای شبانه همچنان تداوم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)