• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۹۴۸۸
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی

آمریکایی‌ها با ۹ تریلیون دلار هزینه در غرب آسیا هیچ دستاوردی نداشته‌اند

مشاور عالی فرمانده کل سپاه گفت: همه آشوب‌ها و توطئه‌ها در منطقه با نظر و دخالت آمریکا انجام می‌شود و ترامپ اعلام کرد ۷ تریلیون دلار در این منطقه هزینه کرده اند که البته الان به ۹ تریلیون دلار رسیده، اما هیچ دستاوردی نداشتند.

*** آمریکایی‌ها با ۹ تریلیون دلار هزینه در غرب آسیا هیچ دستاوردی نداشته‌اند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار حسین رضا صادقی روز یکشنبه در آیین گرامیداشت هفته بسیج و یادواره شهدای مقاومت اسلامی در مسجد کربلا منطقه ۳ تهران اظهار داشت: بسیج کلمه مقدس الهی است، سازمان بسیج توسط امام خمینی (ره) تشکیل و به اذن الهی در هر موقعیت میدان داری کرد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی که با دشمنان داخلی و خارجی چالش داشتیم اما این بسیج بود که در این عرصه ها خوش درخشید و توطئه های دشمن را خنثی کرد.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه، بسیج را میدان دار مقابله با دشمن دانست و گفت: انقلاب اسلامی که پیروز شد دشمنان برای براندازی انقلاب دست به دست هم دادند. آنها ابتدا به تجزیه طلبی روی آوردند و در استان‌های کردستان، کرمانشا، آذربایجان غربی و خوزستان اقدام به تجزیه طلبی توسط گروه های تجزیه طلب کردند اما این گروه های مردمی و بسیج میدان دار مقابله با این اقدامات بود، بعد از آن دست به کودتای نقاب در ادامه جنگ هشت ساله را علیه ما راه انداختند.

وی با بیان این که بسیج در کنار دیگر نیروهای مسلح کشورمان در دفاع مقدس هشت سال ایستادگی و مجاهدت کرد و مجد و عظمت را برای ایران و ایرانی به ارمغان آورد ادامه داد: البته دشمن ساکت نمی نشیند و لحظه به لحظه با استفاده از سرویس های جاسوسی و اطلاعاتی علیه این نظام توطئه کرده، می کند و خواهد کرد، اما بسیج خنثی کننده این توطئه ها است.

سردار صادقی، تبعیت از ولایت فقیه را عامل اصلی موفقیت بسیج دانست و گفت: تا زمانی که بسیجیان تابعیت از ولایت داشته و در مسیر حق قدم گام بردارند پیروز خواهند بود. بسیج در صحنه های مختلف با بصیرت و شناختی که دارد دچار شک و تردید نمی شود.

مشاوره عالی فرمانده کل سپاه در ادامه محو رژیم صهیونیستی را یکی از آرمان های انقلاب اسلامی ایران اعلام کرد و گفت: وعده الهی پیروزی حق و اسلام ناب است بر ظلم و ستم است، شک نکنید.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه درباره هزینه های آمریکایی‌ها و شرکایش برای ایجاد آشوب در منطقه غرب آسیا گفت: همه آشوب ها و توطئه ها در منطقه با نظر و دخالت آمریکا انجام می شود و ترامپ اعلام کرد که ۷ تریلیون دلار در این منطقه هزینه کرده اند که البته الان به ۹ تریلیون دلار رسیده اما هیچ دستاوردی نداشتند.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه درباره شکست های رژیم صهیونیستی گفت: رژیم صهیونی شکستی در مقابل حماس و حزب الله خورد که طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب به هیچ وجه قابل ترمیم نیست، آنها در عرصه دفاعی و اطلاعاتی شکست های جبران ناپذیری دریافت کردند همچنین با تبلیغات فراوانی که ما امن ترین منطقه هستیم و همه دعوت به مهاجرت به سرزمین های اشغالی می کرد اما در عرصه داخلی نیز با اقدامات حماس شکست خورد و الان مهاجرت معکوس اتفاق افتاده است و حتی ارتش آنها با کمبود نیروهای ذخیره روبرو شده و هیچ امیدی به تامین امنیت داخلی برای ساکنان سرزمین های اشغالی وجود ندارد و افسانه شکست ناپذیری آنها نیز از بین رفته است.

سردار صادقی کشتار زنان، کودکان و غیر نظامیان توسط رژیم صهیونیستی را بدون ارزش دانست و گفت: این که مردم بی گناه را از طریق بمباران به خاک و خون بکشید هنر نیست. اگر آمریکا و ناتو از این رژیم منحوس حمایت نکنند ظرف سه روز شکست می خورد.

وی در ادامه تحریم را یکی دیگر از توطئه های دشمن علیه ایران دانست و گفت: ما با تحریم و نداشته هایمان امنیت داخلی و قدرت نظامی و توان بازدارندگی ایجاد کردیم. این روحیه بسیجی و جهادی بود که موجب شد ما به قدرت دفاعی، نظامی و امنیت پایدار رسیدیم.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه خطاب به بسیجیان گفت: بسیجی ها دشمن به خاطر شما خواب ندارد، نکند که قافل شوید ، قدر خود را بدانید.

وی با اشاره به شهادت سید حسن نصرالله و برخی دیگر از فرماندهان مقاومت گفت: شهادت بزرگترین آرزو و پاداش برای مؤمنان است و امیدواریم ما هم با امید و ثابت قدم در مسیر شهدا باشیم.

در پایان این مراسم از بسیجیان نمونه تقدیر به عمل آمد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از برگزیدگان مرحله استانی جشنواره صالحین در گرگان
افزایش حق عائله مندی و اولاد در بودجه سال آینده
باران و برف در راه آسمان قزوین 
کشف دپوی مواد غذایی در اردبیل
روابط ایران و چین در بالاترین حد خود قرار دارد
پیام تقدیر استاندار کرمان از مردم در سالگرد شهید سلیمانی
نشست مشترک مسئولان استان یزد با بازاریان
پذیرایی بانوان فوتسالیست گلبرگ از صدرنشین لیگ برتر
رالی داکار در عربستان؛ پیشتازی شارینا در موتوربایک و لاته گان در اتومبیل رانی
گرامیداشت یاد و نام ۳۲۷ شهید والامقام انتظامی، مرزبانی و یگان ویژه استان گلستان
پایان اردوی آماده سازی تیم ملی اسکی آلپاین در سپیدان
مروری بر سه برنامه ورزشی از شبکه ورزش
سیل‌بند‌های سعدی مانع تکرار خسارات سیلاب به منازل شهروندان
شهرداری منطقه ۸ رتبه برتر اجرای آرای ماده ۱۰۰ را کسب کرد
آیین بزرگداشت رودکی، پدر شعر فارسی
قهرمانی ورزشکار بافقی در وزن منهای ۹۵ کیلوگرم رقابت‌های قوی‌ترین مردان ایران
توسعه بازار‌های میوه و تره‌بار مشهد با هدف کنترل قیمت‌ها و حذف واسطه‌ها
کشف ۱۳ تُن کالای اساسی احتکار شده در ایرانشهر
پاکستان خواستار مخالفت قاطع با اعزام نیرو به غزه شد
ثبت ملی «مکان‌رویداد قیام ۱۹دی شهر قم»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)