پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت دانش بنیان حوزه توانبخشی گفت: برای کمک به حفظ تعادل و راه رفتن بیماران عصبی عضلانی مثل مبتلایان بهام اس، ضربه مغزی خفیف و سکته مغزی، دستگاه بهبود دهنده چرخه راه رفتن را بومی سازی کردهایم.
عرفان مبارک در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: محصولات شرکت ما بر اساس توانبخشی طراحی شده و دستگاه بهبود دهنده راه رفتن؛ با کمک به حفظ تعادل و اصلاح راه رفتن بیماران سعی در افزایش کیفیت زندگی بیماران دارد.
وی افزود: یکی از مهمترین اختلالاتی که بیمارانام اس دارند اختلال در راه رفتن به خاطر اینکه عضلاتشان ضعیف و تعادلشان دچار اختلال و موقع راه رفتن دچار مشکل میشوند و ممکن است زمین خوردنهای مکرر پیدا کنند. در فاصلههای کوتاه خسته میشوند و مجبور میشوند بنشینند.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان حوزه توانبخشی با اشاره به اینکه این محصول نخستین بار در سال ۲۰۰۸ در یک شرکت آمریکایی ساخته شده بود گفت: این محصول که ویژه بیماران، ام اس ساخته شده بود با نصب روی کمر بیماران از طریق مفاصل لگن زانو و مچ پا، به راه رفتن بهتر بیمارن کمک میکرد که ما این محصول را با مهندسی معکوس نمونه خارجی موفق به بومی سازی آن شدیم.
آقای مبارک با اشاره به تغییرات و بهینه سازیهای محصول بومی سازی شده و ثبت اختراع آن در کشور گفت: بسیاری از افراد دچار اختلال در راه رفتن که میخواهند اختلالاشان را به وسیله این بهبوددهنده اصلاح کنند، نمیخواهند استفاده از این وسیله توجه دیگران را جلب کند به همین خاطر میتوانند این وسیله را زیر لباس بپوشند که این مزیتی برای بیماران محسوب میشود.
وی افزود: مزیت دیگر این محصول اضافه شدن ساق بند به آن است، چون در نمونه خارجی بعد از نصب روی کمر مستقیم روی پنجه بسته میشد، اما اضافه شدن ساق بند باعث شد اول از کمر به ساق برویم و بعد به پنجه پا و با دو تنظیم کننده شدت قدرت برای خم کردن، بیمار میتواند قدرت وارد شده به لگن و زانویش را جداگانه تنظیم کند و این مزیتی دیگری برای بیماران است.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان حوزه توانبخشی گفت: این محصول در دو سال طرح تحقیقاتی روی ۴۲ نفر آزمایش شده و بالای ۲۰۰ نفر هم استفاده کننده عمومی داشته و بسته به شدت بیماری که چه مقدار ضعف در راه رفتن داشتند؛ بین ۵۰ تا ۷۰ درصد بهبود در راه رفتن را به ارمغان آورده است.
آقای مبارک افزود: این وسیله به بیمارانی که در عضلات خم کننده ران و باز کننده زانو اختلال دارند، با استفاده از این وسیله توانبخشی با بهبود اختلال راه رفتنشان، تعادلشان بیشتر و احتمال زمین خوردنشان بسیار کم شود.
وی افزود: بالای ۹۰ درصد افرادی بعد از ۱۰ سال از شروع بیماری ، ام اس اختلال راه رفتن پیدا میکنند بنابراین بیشتر این بیماران میتوانند از این وسیله استفاده کنند.
علاوه بر این در جریان سکته مغزی هم افراد میتوانند از این وسیله استفاده کنند. همچنین بیمارانی که آسیب نخاعی کمی دیدهاند هم برای بهبود اختلالات راه رفتن میتوانند از این بهبود دهنده راه رفتن بهرهمند شوند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: نصب آسان، سبکی و امکان استفاده طولانی مدت، اصلاح مشکلات راه رفتن و قیمت یک دهم ارزانتر از نمونههای خارجی، از مزیتهای این محصول دانش بنیان است.
آقای مبارک افزود: نتایج طرح تحقیقاتی این محصول حکایت از افزایش قدرت و بازه عملکردی عضلات، اصلاح شکل راه رفتن، کاهش خستگی و زمین خوردن، افزایش میزان مسافت طی شده و بهبود حرکت در منظر دیگران دارد
میخوام یه عدد سفارش بدم.