• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۱۶۲۸۵
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
سیاسی » دولت
آقای پزشکیان در تشریح نتایج سفر دولت وفاق ملی به خراسان شمالی:

برای رشد استان خراسان شمالی از هیچ کاری کوتاهی نخواهیم کرد

رئیس جمهور در تشریح نتایج سفر دو روزه دولت به استان خراسان شمالی، از تخصیص حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پیگیری طرح‌های اولویت‌دار این استان تا پایان سال آینده خبر داد و اعلام کرد: برای رشد استان از هر آنچه که از دست‌مان برمی‌آید، کوتاهی نخواهیم کرد.

 

برای رشد استان خراسان کوتاهی نخواهیم کردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،آقای پزشکیان شامگاه پنجشنبه در پایان سفر دولت وفاق ملی به خراسان شمالی، در گفتگویی تلویزیونی در تشریح نتایج سفر دو روزه دولت به این استان، با بیان اینکه «خراسان شمالی گنجینه‌ای از فرهنگ‌ها و قومیت‌ها است که در کمال وفاق با همدیگر زندگی می‌کنند»، بر لزوم اتمام طرح‌های نیمه تمام در استان‌های مختلف تاکید کرد و گفت: شاید نشود همه طرح‌های نیمه تمام در استان خراسان شمالی را تا پایان دولت چهاردهم به پایان رساند، اما بر اساس اولویت‌بندی‌ها و کار‌هایی که می‌توان در استان انجام داد، در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان که تشکیل شد، تصمیماتی گرفته شد.

رئیس جمهور افزود: بر اساس مصوبات جلسه شورای برنامه‌ریزی استان خراسان شمالی، مقرر شد که نزدیک به ۷ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از بودجه عمومی به طرح های مختلف راه، کشاورزی، بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و مسائل فرهنگی استان تخصیص داده شود. همچنین بانک‌ها نیز نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد تومان تعهد کردند تا برای توسعه تجارت و صنعت و بخش خصوصی اعتبار اختصاص دهند. همچنین مقرر شد تا شرکت‌های دولتی و نیمه دولتی و غیر خصوصی نزدیک به ۶ هزار میلیارد تومان در استان سرمایه‌گذاری کنند. ۲ هزار میلیارد تومان نیز برای طرح بزرگ آبرسانی از سرانی به کل استان تخصیص یافت؛ طرح سرانی یک طرح بسیار مهم و بزرگی است که بر اساس گفته کارشناسان مشکل آب کل استان را با این طرح می‌توان حل کرد.

آقای پزشکیان با بیان اینکه «جمعاً نزدیک به ۳۵ هزار میلیارد تومان تا سال آینده به استان خراسان شمالی و طرح های این استان تخصیص خواهد یافت»، اظهار کرد: بر اساس مصوبات ، هماهنگی‌های لازم انجام شد تا در خصوص مسیر راه آهن بجنورد به مشهد، دولت نیز همراهی لازم را داشته باشد. همچنین درباره طرح پتروشیمی نیز قرار شد که ما کمک کنیم و آنها نیز اعتباری تخصیص دهند تا این طرح راه‌اندازی شود.

رئیس جمهور ادامه داد: یکی از مباحث مهمی که در این سفر درباره آموزش و پرورش تصمیم گرفتیم این بود که تلاش کنیم بدون تخصیص اعتبار اضافی و با اعتبارات موجود و با مشارکت مردم، تمام مشکلاتی را که از نظر فضا برای آموزش و پرورش در استان خراسان شمالی با آنها مواجه هستیم، تا سال آینده برطرف نماییم و دیگر مشکلی در زمینه فضای آموزشی برای سال ۱۴۰۵ باقی نماند.

آقای پزشکیان گفت: علاوه بر این مباحث، هم در ساختار مدیریت و هم در برنامه آموزش و پرورش، روش و نوع آموزش در مدارس دولتی تغییر و ارتقا خواهد یافت و طوری نخواهد بود که کسانی که در مدارس دولتی هستند، از نظر آموزش و کیفیت از کسانی که پول دارند و در مدارس غیرانتفاعی تحصیل می‌کنند، عقب‌تر بمانند؛ با کمک دانشگاه‌ها و همراهی وزارت آموزش و پرورش و خود استان‌ها، کاری خواهیم کرد که ساختار و شکل آموزش و همچنین ابزار و مسائل مورد نیاز را در کلاس‌ها تامین کنیم تا نسل آینده‌ای که قرار است در کشور مدیریت را به دست بگیرد، خلاق، توانمند، هنرمند و عالم و همراه باشد تا بتواند مشکلات کشور را در آینده با قدرت بیشتری برطرف نماید.

رئیس جمهور در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا کمکی به صدا و سیما در خصوص شبکه‌های استانی انجام می‌شود؟ با تاکید بر اینکه اعتباراتی برای مسائل فرهنگی استان تعیین شده است، عنوان کرد: ما از آقای جبلی رئیس سازمان صداوسیما بار‌ها در جلسات دولت تشکر کرده‌ایم، الان نیز باید از صدا و سیما در رابطه با اقدامات و تلاش‌هایی که برای کنترل مصرف برق، گاز و گرمایش انجام می‌دهد و همچنین همراهی‌های دیگری که دارند، تشکر کنیم. قبلاً قول دادیم و الان نیز قول می‌دهیم که از هر کمکی برای اینکه صدا و سیمایی توانمند و در ضمن صادق و درست به وجود بیاید، کوتاهی نکنیم.

آقای پزشکیان تاکید کرد: معتقدم که کشور را ما باید درست کنیم و ما درست می‌کنیم و اگر خراب است ما در حال خراب کردن آن هستیم؛ همه مدیرانی که کار می‌کنند این قدرت را دارند تا بهره‌وری و رضایتمندی را افزایش دهند و مدیریت خود را اصلاح و تلاش کنند، تا سازمان و ارگانی را که مسئول آن هستند ،دو گام جلو ببرند. اگر ما این باور را داشته باشیم، قادر خواهیم بود در هر جایی که قرار گرفتیم، رضایت مندی مردم را افزایش دهیم، هزینه‌ها را کاهش دهیم، کیفیت را بالا ببریم و کشور را به جایی برسانیم که در چشم انداز و دیدگاهی که مقام معظم رهبری ترسیم کرده‌اند الگو و در منطقه اول شویم. باید نگاه و رفتار و عملکردمان به گونه‌ای باشد که به چشم‌انداز تعیین شده دست یابیم.

رئیس جمهور همچنین در پاسخ به پرسشی درباره ظرفیت‌های تجاری استان گفت: یکی از مصوبات جلسات این بود که از طریق وزارت خارجه و رهبر ترکمنستان پیگیری کنیم تا بتوانیم مسیر بازرگانی و بازارچه مرزی با این کشور داشته باشیم. برای رشد استان هر آنچه که از دست‌مان برمی‌آید، کوتاهی نخواهیم کرد. آنچه که از مدیران استان بر می‌آید این است که باید نوع نگرش و رفتارشان را تغییر دهند. می‌شود کاری کرد که مردم راضی‌تر شوند و هزینه خدمات را کاهش و کیفیت آنها را افزایش دهیم. اگر اراده کنیم، می‌توانیم این کار را انجام دهیم و انتظار ما این است که عزیزانمان در استان در هر جایی که هستند، یک گام جلوتر بیایند.

آقای پزشکیان در پاسخ به پرسشی درباره زمان تحقق وعده دولت درباره افزایش یک و نیم برابری سهم استان خراسان شمالی از اعتبارات نیز اظهار کرد: بر اساس مصوبات جلسات ، قرار شد که ۳۵ هزار میلیارد تومان امکانات به استان بیاید، اما این پول چیزی نیست که بتوان کسری‌ها با آن را برطرف کرد. اعتبار و سرمایه ما نیرو‌های انسانی هستند و اگر ما از توان نخبگان استفاده و بستر را فراهم کنیم و برای آنها مانعی ایجاد نکنیم، آنها می‌توانند همه چیز را تغییر دهند؛ قدرت در خود ماست اگر بدانیم و گرفتاری‌ها در خود ماست اگر ندانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
پرتغال با گلباران ارمنستان به جام جهانی رسید
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان معینی نجف آبادی
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
افقی روشن برای توسعه ی شمال کشور و همسایگان خزر
­بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۴ نشان رنگارنگ ایران در روز دوم پیکار‌های تکواندو
بازداشت ۲ کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
طراحی مینی تراکتور در دهگلان
اجلاس استانداران خزر، فرصت طلایی برای توسعه اقتصاد و کریدور شمال–جنوب
بوی یار مهربان در فرسش الیگودرز
تکواندو بازی های همبستگی اسلامی؛ نشان نقره به یلدا رسید
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
تجلیل از بانوی قهرمان آسیا
توسعه مراودات فرهنگی بین ایران و قزاقستان
بدرقه شبانه کاروان اهالی بهشت در اصفهان
نارضایتی اکثر آمریکایی‌ها از عملکرد اداره مهاجرت این کشور
نیاز آموزش و پرورش مهاباد به ساخت ۴۰۳ کلاس درس جدید
الزام یکی از هتل‌های انزلی به ساخت تصفیه‌خانه استاندارد
جریمه یک شرکت تولید فولاد در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
بارش نخستین برف در چهارمحال و بختیاری و لغزندگی جاده‌ها
هوای اصفهان سالم شد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
آغاز فعالیت نخستین شرکت هواپیمایی بومی در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)