• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۷۱۴۹
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳
سیاسی » دولت
پزشکیان در نشست با مدیران شرکت‌های فولادی:

حرکت به سمت انرژی‌های پاک ضروری است

رئیس جمهور با تأکید بر اهتمام دولت برای عملیاتی ساختن تعهدات خود به مردم اظهار داشت: اگر چه پیگیری بسیاری از امور از چارچوب مسئولیت‌های مستقیم من فراتر می‌رود، اما به دلیل وعده‌هایی که به مردم داده‌ایم، شخصاً این مسائل را به‌صورت روزانه رصد و پیگیری می‌کنم.

حرکت به سمت انرژی‌های پاک و اصلاح سیاست‌های توسعه ضروری است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، آقای  پزشکیان شامگاه چهارشنبه در نشست با مدیران صنعت فولاد کشور، با اشاره به آسیب‌های ناشی از قطع برق و گاز بر صنایع تولیدی گفت: یکی از چالش‌های اساسی پیش‌روی ما، تأمین پایدار سوخت برای صنایع است. باید هر چه سریع‌تر تدابیری اتخاذ کنیم تا بتوانیم با عبور از این بحران، به وضعیت قابل اتکا و مطمئن دست یابیم.

رئیس جمهور با تصریح این موضوع که امروز راهی جز حرکت به سوی بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر نداریم، افزود: گام نخست، اصلاح الگو و میزان مصرف انرژی در کشور است، اما نگاه اصلی باید به سمت تحقق کامل استفاده از انرژی‌های پاک معطوف شود. در همین راستا، دولت برنامه‌ریزی کرده است تا در سال آینده از محل انرژی‌های تجدیدپذیر ۳۰ هزار مگاوات برق تولید کند و انتظار می‌رود مدیران صنعت فولاد نیز در سرمایه‌گذاری در این مسیر پیشگام باشند.

آقای پزشکیان با انتقاد از سیاست‌گذاری‌های نادرست گذشته در حوزه صنایع انرژی‌بر اظهار داشت: طبق گزارش وزیر نیرو، صنایع کشور در سال گذشته از ناترازی انرژی، متحمل ۱۷۵ هزار میلیارد تومان خسارت شده‌اند. این در حالی است که با تخصیص یک‌چهارم این هزینه به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، می‌توانستیم از وقوع چنین خساراتی جلوگیری کنیم. افزون بر این، صدور مجوز‌های غیرکارشناسی و بدون پشتوانه، مشکلات فراوانی را به‌وجود آورده و منابع ارزشمند کشور را هدر داده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه به دنبال یافتن مقصر نیستیم، بر عزم دولت چهاردهم بر اجرای تعهدات و تحقق اهداف تأکید کرد و گفت: ادارات دولتی مکلف خواهند بود برق مصرفی خود را از طریق نصب و بهره‌گیری از پنل‌های خورشیدی تأمین کنند. این رویکرد بخشی از تلاش دولت برای اصلاح مصرف انرژی و ترویج استفاده از انرژی‌های پاک است.

آقای پزشکیان در ادامه با اشاره به بحران کم‌آبی کشور عنوان کرد: مشکل کم‌آبی نه‌تنها یکی از چالش‌های جدی، بلکه مهم‌ترین معضل ملی است. احداث بسیاری از صنایع در مناطق خشک کشور، بدون توجه به منابع آبی لازم، فشار مضاعفی بر شبکه آبرسانی و منابع آب کشور وارد کرده است. هر گونه توسعه صنعتی باید با در نظر گرفتن منابع آبی و الزامات محیط‌زیستی برنامه‌ریزی شده تا از تشدید بحران جلوگیری شود.

رئیس جمهور بر اهمیت مشارکت شرکت‌های صنعتی در حل معضلات ملی تأکید کرد و گفت: صنعت فولاد و دیگر صنایع بزرگ باید در انتهای این مسیر به مردم اثبات کنند که توانسته‌اند ضمن مشارکت با دولت و مدیریت و سرمایه‌گذاری‌های اصولی، بحران ناترازی انرژی را برطرف کنند؛ این همان هدفی است که ما به دنبالش هستیم.

آقای پزشکیان با تأکید بر اهتمام دولت برای عملیاتی ساختن تعهدات خود به مردم اظهار داشت: اگر چه پیگیری بسیاری از امور از چارچوب مسئولیت‌های مستقیم من فراتر می‌رود، اما به دلیل وعده‌هایی که به مردم داده‌ایم، شخصاً این مسائل را به‌صورت روزانه رصد و پیگیری می‌کنم.

در این نشست، مدیران صنعت فولاد ضمن قدردانی از پیگیری‌های مستمر رئیس جمهور برای تسهیل فعالیت‌های تولیدی، مشکلاتی نظیر دشواری تأمین مالی پروژه‌ها، تحریم‌ها، نرخ بهره مالکانه دولت از معادن و کاستی‌های سیاست‌گذاری را مطرح کردند. همچنین پیشنهاداتی مانند استفاده از ظرفیت ماده ۴۲ قانون ترخیص و گمرکات، تدوین قوانین پایدار در حوزه فروش و تجارت و افزایش انعطاف‌پذیری صندوق توسعه ملی برای حمایت از صنایع ارائه شد.

در این نشست علاوه بر دکتر حاجی میرزایی رئیس دفتر رئیس‌جمهور، مهندس پاک‌نژاد وزیر نفت، دکتر علی‌آبادی وزیر نیرو و دکتر افشین معاون علمی و فناوری رئیس جمهور نیز حضور داشتند و بر ضرورت همکاری متقابل میان دولت و بخش صنعت برای حل بحران‌ها و حرکت به سوی توسعه پایدار تأکید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)