• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۰۵۸۷
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۲
بین الملل » تحلیلی

نتانیاهو سرانجام شروط حماس را پذیرفت

«بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، سرانجام خواسته‌ها و شروط حماس را برای دستیابی به توافق آتش بس و عقب نشینی نظامیان اسرائیلی از نوار غزه پذیرفت.

 نتانیاهو سرانجام شروط حماس را پذیرفت

 

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از شبکه «الجزیره عربی»، وبگاه خبری «اکسیوس» به نقل از یک مقام اسرائیلی اعلام کرد: بر پایه مفاد پیش نویش توافق آتش بس در غزه، نظامیان اسرائیلی در مرحله نخست این توافق، به منطقه حائل در نوار غزه و در نزدیکی مرز‌ها عقب نشینی خواهند کرد.

اکسیوس به نقل از مقام اسرائیلی افزود: نظامیان اسرائیلی همچنین به صورت تدریجی، گذرگاه «نتساریم» در مرکز نوار غزه، و محور «فیلادلفیا» در جنوب نوار غزه و مجاورت مرز با مصر را ترک خواهند کرد.

اکسیوس به نقل از مقام اسرائیلی تاکید کرد: گذرگاه نتساریم و محور فیلادلفیا از موضوع‌های اصلی اختلافی در گفت‌و‌گو‌های قبلی بودند که اکنون و در این دور از گفت‌و‌گو‌ها درباره عقب نشینی نظامیان اسرائیلی از این دو محور توافق حاصل شده است.

 

مشورت های امنیتی نتانیاهو درباره گروگان ها
روزنامه «تایمز اسرائیل» در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی «اکس» نوشت «نتانیاهو» (نخست وزیر اسرائیل) جلسه مشورت امنیتی برگزار و در جریان آن درباره به تصویب رساندن توافقنامه مربوط به گروگان ها بحث و گفتگو کرد.
 
نتانیاهو سرانجام شروط حماس را پذیرفت

 

بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت در صورت تایید توافق مبادله اسیران، کابینه را ترک خواهد کرد

 «این توافق نشانه تسلیم شدن به حماس است. من از همکارم، وزیر بزالل اسموتریچ، می خواهم که به من بپیوندد و پیشنهاد می‌کنم با هم نزد نخست‌وزیر برویم و به او اطلاع دهیم که در صورت تایید این توافق، از کابینه استعفا خواهیم داد.»

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
احتمال دیدار نتانیاهو با خانواده های گروگان ها در روز سه شنبه
روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی «اکس» نوشت: پیش بینی می شود «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر اسرائیل، روز سه شنبه با خانواده های گروگان ها دیدار کند.
 
۲۷ وزیر صهیونیست به توافق آتش بس رای مثبت خواهند داد
کانال تلگرامی خبرگزاری خبر نوشت کانال ۱۲ اسرائیل به نقل از برخی منابع نوشت ۲۷ وزیر به توافق آتش بس رای مثبت خواهند داد و ۷ نفر به آن رای منفی خواهند داد.
 

نتانیاهو سرانجام شروط حماس را پذیرفت

 

ترامپ: به توافق آتش بس بسیار نزدیک شده ایم
شبکه الجزیره گزارش داد دونالد ترامپ در گفتگو با نیوزمکس گفت: ما به توافق آتش بس بسیار نزدیک هستیم و اگر این توافق حاصل نشود، مشکلات زیادی ایجاد خواهد شد.
به توافق آتش بس دست خواهیم یافت و مذاکرات به پایان خود رسیده است و شاید اواخر این هفته، خبر دستیابی به آتش بس اعلام شود.
 
البرغوثی: به توافق آتش بس نزدیک شده ایم
به گزارش کانال تلگرامی سما، مصطفی البرغوثی دبیرکل ابتکار ملی فلسطین اعلام کرد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی قادر به مقاومت در برابر فشارهای داخلی و خارجی نیست و به همین علت به توافق برای برقراری آتش بس در غزه نزدیک شده ایم. نتانیاهو با خودخواهی های خود فرصت ها را یکی پس از دیگری از دست داد و باعث مرگ هزاران نفر از جمله شماری از اسرای اسرائیلی شد.
 
ارل سگال سخنگوی نتانیاهو
ما اولین کسی هستیم که بهای انتخاب ترامپ را می پردازیم. ما مجبور به این [معامله] هستیم. فکر نمی‌کنم این چیزی باشد که ما برنامه‌ریزی کردیم یا انتظار داشتیم. ما فکر می‌کردیم که کنترل شمال نوار غزه را در دست می گیریم و از ورود کمک‌های بشردوستانه جلوگیری می کنیم.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

روزنامه‌نگار اسرائیلی: نتانیاهو تسلیم فشارهای ترامپ شد

بن کاسپت، روزنامه‌نگار اسرائیلی در روزنامه «معاریو» تاکید کرد که نتانیاهو سرانجام تسلیم فشارهای ترامپ شد و به توافق آتش‌بس در غزه تن داد.

او نوشت: «نتانیاهو نمی‌خواست پایان کارش مانند کانادا باشد یا دوران بازنشستگی‌اش را در گرینلند بگذراند. او خود را متقاعد کرد که طرح ترامپ را بپذیرد، طرحی که از ماه می در دست بررسی بود. اکنون تنها چیزی که باقی مانده، این است که بر زمان از دست‌رفته، اسرایی که در دوران اسارت کشته شدند و نظامیانی که بیهوده جان خود را از دست دادند، تاسف بخوریم.

 

بلینکن: به توافق آتش بس در غزه بسیار نزدیک شده‌ایم

به گزارش شبکه «العالم»، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، گفت: بیش از هر زمان دیگری، به دستیابی به توافق آتش بس میان حماس و اسرائیل نزدیک هستیم.

روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارونوت» اعلام کرد: اسرائیل عملا از خواسته خود در روند گفت‌و‌گو‌ها در زمینه فهرست نام گروگان‌های زنده اسرائیلی در نزد حماس صرف نظر کرده است.

شبکه ۱۴ تلویزیون اسرائیل نیز به نقل از یک مقام دولت اسرائیل اعلام کرد: توافقنامه آتش بس و مبادله اسیران از حمایت اکثریت اعضای کابینه برخوردار خواهد بود.

در همین حال، برخی منابع خبری اعلام کردند که اسرائیل موانع (پست‌های ایست و بازرسی ها) و برج‌های ارتباطی و دیده بانی خود را در محور «نتساریم» و شمال نوار غزه برچیده است.

نتانیاهو سرانجام شروط حماس را پذیرفت

 

 امیر قطر با مسئولان حماس دیدار کرد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از دوحه، دفتر امیر قطر در بیانیه ایی اعلام کرد امیر قطر روز دوشنبه برای گفتگو درباره توافق آتش بس در غزه، با هیئتی از مسئولان گروه فلسطینی حماس دیدار کرد.
در این بیانیه آمده است: «امیر شیخ تمیم بن حمد آل ثانی روز دوشنبه در دفتر خود در کاخ لوسیل با هیئتی از مسئولان حماس به ریاست خلیل الحیه، برای مذاکرات آتش‌ بس در نوار غزه دیدار کرد.»

 

شبکه ۱۳ اسرائیل: دستیابی توافق با حماس، ظهر سه شنبه اعلام می‌شود

به گزارش شبکه «الجزیره عربی»، شبکه ۱۳ تلویزیون اسرائیل اعلام کرد: ارزیابی و برآورد‌ها در اسرائیل حاکی از آن است که دستیابی توافق با حماس (درباره آتش بس در غزه و مبادله اسیران) ظهر روز سه شنبه اعلام می‌شود.

 

در مرحله نخست توافق آتش بس، ۳۳ گروگان اسرائیلی با اسیران فلسطینی آزاد می‌شوند

به گزارش شبکه «الجزیره عربی؛ روزنامه وال استریت ژورنال اعلام کرد: بر اساس مفاد پیش نویس توافق میان حماس و اسرائیل؛ مرحله نخست این توافق برقراری آتش بس در غزه و آزادی اسیران فلسطینی در ازای آزادی ۳۳ گروگان اسرائیی را شامل خواهد شد.

روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت اعلام کرد: اعضای کنست از حزب (افراطی) «ایتمار بن گویر» (وزیر امنیت داخلی اسرائیل) به «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر (اسرائیل)، اطلاع دادند که به دنبال امضای توافقنامه آتش بس در غز؛ خروج از کابینه ائتلافی را بررسی می‌کنند.

در همین حال، روزنامه فایننشال تایمز به نقل از یک منبع آگاه از روند مذاکرات آتش بس در غزه اعلام کرد که تغییر موضع بنیامین نتانیاهو متاثر از این مسئله است که پایان جنگ غزه اولویت اصلی دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا است.

«فایننشال تایمز» به نقل از منبع آگاه افزود: بنیامین نتانیاهو درصدد به وجود آوردن ائتلاف با دونالد ترامپ است.

 

یک منبع آگاه تاکید کرد رژیم صهیونیستی با تحویل جسد یحیی سنوار به حماس، به عنوان بخشی از توافق آزادی گروگان‌های اسیر این گروه فلسطینی، موافقت نخواهد کرد.

 

نتانیاهو سرانجام شروط حماس را پذیرفت

 

پدر یک گروگان اسرائیلی که در غزه به سر می‌برد، گفت که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر، مرتکب جنایات جنگی شده است، و حمایت خود را از حکم بازداشت بین المللی صادر شده علیه نخست وزیر اعلام کرد.

یهودا کوهن، پدر نمرود کوهن، نظامی ۱۹ ساله، در گفت‌و‌گو با خانواده‌های اسیران در کنست، از نتانیاهو به دلیل طولانی شدن جنگ در غزه به خاطر منافع خصوصی خود انتقاد کرد که خشم نمایندگان پارلمان را برانگیخت.

کوهن گفت که نخست وزیر نه تنها علیه ساکنان غزه، بلکه علیه نظامیان اسرائیل نیز مرتکب جنایات جنگی شده است.

یکی از اعضای حزب لیکود نتانیاهو، پدر گروگان را تهدید کرد و گفت: اگر به سخنان وقیحانه خود ادامه دهد، پسرش برای سال‌های طولانی در سیاهچال‌های حماس خواهد ماند.

نتانیاهو سرانجام شروط حماس را پذیرفت

 

شادی جوانان غزه در پی انتشار خبرهایی مبنی بر نزدیک بودن زمان آتش بس
پایگاه «الرساله» با انتشار این تصویر در کانال تلگرام خود گزارش داد: جوانان غزه در پی شادی از انتشار خبرهایی مبنی بر نزدیک شدن دستیابی به آتش بس، شعار «الله اکبر» سر می دهند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
تصویری از افسر به هلاکت رسیده صهیونیست در دوره افسران ممتاز رژیم صهیونیستی
کانال تلگرامی خبرگزاری خبر تصویری از حضور یائیر شوشان افسری که دیروز در کنار چهار سرباز صهیونیست در شمال نوار غزه به هلاکت رسید، در دوره افسران ممتاز با حضور بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و هرتزی هالوی رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی منتشر کرد.
 
نتانیاهو سرانجام شروط حماس را پذیرفت
 
 
کشته و زخمی شدن پانزده نظامی اسرائیلی در شمال غزه
روزنامه «تایمز اسرائیل» با درج عکسی از پنج نظامی اسرائیلی نوشت: ارتش اسرائیل اعلام می کند پنج نظامی اسرائیلی در شمال غزه کشته شدند. 10 نفر دیگر از این نظامیان نیز زخمی شدند.
نتانیاهو سرانجام شروط حماس را پذیرفت
 
نتانیاهو سرانجام شروط حماس را پذیرفت
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
تقدیم تندیس یادبود شهید دریاقلی سورانی به خانواده شهید حاجی‌زاده
استمرار جوی پایدار در آبادان و خرمشهر
تربیت نسل آینده مدیران شهری در مدارس دارالمؤمنین تهران
ساماندهی رودخانه بالد در شهرستان اردل
معدوم‌سازی بیش از ۴ تُن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در شفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
استعفا در شرایط حساس
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
دستور عارف برای بررسی سانحه سرویس مدارس در پایتخت
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)