• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۷۸۰۵
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵
آذربایجان غربی » اقتصادی

برای یک قاضی در تراز انقلاب اسلامی سعادتی بالاتر از این نیست که در راه احقاق حق به شهادت برسد

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت:برای یک قاضی در تراز انقلاب اسلامی سعادتی بالاتر از این نیست که در راه احقاق حق به شهادت برسد.

برای یک قاضی در تراز انقلاب اسلامی سعادتی بالاتر از این نیست که در راه احقاق حق به شهادت برسد

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مراسم گرامیداشت شهادت شهیدان راه عدالت، حجج الاسلام والمسلمین رازینی و مقیسه از قضات عالی رتبه دیوان عالی کشور با حضور جمعی از کارکنان دادگستری آذربایجان غربی و ادارات و نهاد‌های تابعه در بیت الزهرای دادگستری استان برگزار شد.
دکتر ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در این آیین با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهداء از جمله شهدای عرصه احقاق حق و اجرای عدالت حجج الاسلام و المسلمین رازینی و مقیسه بیان داشت که خون این شهداء در امتداد شهدای دفاع مقدس، انقلاب و کربلا می‌باشد چراکه نهضت و مکتب ما ریشه در فرهنگ عاشورا دارد و یاران امام حسین (ع) و امام خمینی (ره) سرنوشتی جزء شهادت نصیبشان نخواهد شد.
عتباتی در ادامه گفت شهیدان رازینی و مقیسه از شاخص‌ترین قضات کشور در دیوان عالی بودند که خلوص و خضوع و حس وظیفه شناسی و مسئولیت پذیری و شهادت طلبی از بارزترین خصوصیات آنها بود.
رئیس کل دادگستری استان تاکید کرد: این شهداء که در اوج تواضع و فروتنی در کار خود دقیق، با حوصله و صبور بودند و با نگاه عادلانه و عمیق علمی و قضایی به پرونده‌ها هر دو جنبه، هم حقوق متهمان و هم حقوق مردم را مورد توجه قرار می‌دادند چراغ راه هستند که مسیر حرکت را روشن می‌کنند و همه وظیفه داریم در این مسیر حرکت کنیم و ادامه دهنده راه آنها باشیم.
مقام ارشد قضایی استان ادامه داد: تولید، تامین، حفظ و ارتقاء امنیت عناصر متعددی را می‌طلبد ولی در این بین دستگاه قضایی نقش مهم، موثر و بی بدیلی دارد و اگر ورود‌های به موقع قضات در عرصه‌های مختلف با صدور دستورات اولیه، قرار‌ها و احکام بازدارنده نباشد یقیناً کار سایر مجموعه‌هایی که در فرآیند تامین امنیت نقش دارند آنچنان که باید و شاید به سرانجام نخواهد رسید.
عتباتی با اشاره به موقعیت خاص استان اظهار داشت: با توجه به موقعیت خاص استان آذربایجان غربی با نزدیک به هزار کیلومتر مرز مشترک به سه کشور و فعالیت معاندین و گروهک‌های ضد انقلاب در جدار مرزی، همواره دشمنان در تلاش برای نفوذ و اقدام علیه امنیت کشور در این استان هستند و اگر احکام قاطع و مقتدرانه و ورود‌های به موقع قضات استان و دیوان عالی کشور از جمله شعبه ۳۹ شهید رازینی که مکمل این تلاش‌ها می‌باشند نبود امنیت عمق کشور به مخاطره می‌افتاد.
وی افزود: امروز دشمنان این مرز و بوم، تروریست‌ها و جاسوس‌ها در تلاش برای ایجاد نا امنی و نارضایتی هستند و اگر دستگاه قضایی با قاطعیت و مقتدرانه با این افراد برخورد نکند امنیت مردم دچار مشکل خواهد شد.
رئیس شورای قضایی استان تاکید کرد: برای یک قاضی در تراز انقلاب اسلامی سعادتی بالاتر از این نیست که در راه احقاق حق به شهادت برسد و از این رو می‌بایست این شهیدان را الگوی خود قرار داده و با خدمت صادقانه و بی منت ادامه دهنده راه آنها در سنگر عدالت باشیم. 
عتباتی در پایان با اشاره به فرمان جهاد تبیین مقام معظم رهبری اظهار داشت: انسان‌های بزرگی در عرصه‌های مختلف نظام از جمله قضایی به مردم خدمت می‌کنند ولی آنچنان که باید و شاید در شناساندن آنها به مردم خوب عمل نگردیده است لذا از اصحاب رسانه و قلم درخواست دارم در شناساندن این بزرگ مردان و زنان به مردم خصوصاً نسل جوان تمام تلاش خود را به کار بندند. 
لازم به ذکر است در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین محمدپور معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری استان مطالبی را درخصوص شهادت و جایگاه شهداء بیان داشت و حاضرین ضمن قرائت زیارت عاشورا و مرثیه سرایی مادحین اهل بیت عصمت و طهارت یاد شهدای عرصه احقاق حق و عدالت شهیدان حجج الاسلام والمسلمین رازینی و مقیسه را گرامی داشته شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)