• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۱۷۲۲
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

حضور فعال رسانه ملی در جشنواره بین المللی فیلم فجر

شبکه‌های مختلف صدا و سیما چهل و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر را پوشش می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای مسعود نجفی مدیر روابط عمومی این جشنواره با حضور در استودیو شبکه خبر گفت: امسال هم رسانه ملی حضور پررنگی را در پوشش جشنواره فیلم فجر به عنوان مهم‌ترین رویدادهنری کشور دارد و شبکه‌های سیما و شبکه‌های رادیویی قرار است به پوشش این جشنواره بپردازند.

وی ادامه داد: ۱۰ شبکه رادیویی و ۹ شبکه تلویزیونی برنامه‌های مختلفی دارند، تلویزیون قرار است ۱۱ برنامه در جشنواره داشته باشد و به پوشش این رویداد بپردازد، برنامه‌های ثابت ما «سینما ملت» است که از شبکه تهران پخش می‌شود، برنامه «هفت» که از شبکه نمایش پخش می‌شود، «سینما بانو» از شبکه نسیم، «سینما آی فیلم» از شبکه آی فیلم و «پنجره باز» از شبکه سلامت پخش می‌شود.

نجفی ادامه داد: ۱۰ شبکه رادیویی شامل ایران، جوان، تهران، اقتصاد، صبا، فرهنگ، گفت‌ و‌ گو ، نمایش ، معارف و رادیو تصویری ایرانصدا قرار است به روال سال‌های قبل در محل اصلی جشنواره (برج میلاد) مستقر شوند و برنامه هایشان را روی آنتن ببرند.

­نجفی درباره خبرگزاری‌ها و مطبوعات هم گفت: امسال استقبال خوبی را شاهد بودیم از سوی رسانه‌ها برای پوشش جشنواره و حضور در جشنواره، بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ تقاضا داشتیم برای دریافت کارت جشنواره که در نهایت با توجه به آیین نامه‌ای که داشتیم و بررسی‌های صورت گرفته حدود ۱۲۰۰ کارت صادر شده که شامل ۲۱۷ رسانه می‌شود که شامل خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها و رسانه‌هایی که در فضای مجازی فعال هستند، شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی و پلتفرم‌ها که در قالب عکاس، خبرنگار، تصویربردار و فنی این کارت‌ها صادر و توزیع شد. ­

مدیر روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم فجر درباره نشست‌های رسانه‌ای هم گفت: امسال قدری برنامه برج میلاد فشرده است و تعداد فیلم بیشتر شده است و روزی ۴ فیلم­ در بخش مسابقه خواهیم داشت و بعد از هر فیلم نشست‌های پرسش و پاسخ را در سالن اصلی برگزار می‌کنیم و سانس آخر که ساعت ۱۰ شب است فیلم‌های نمایش ویژه است که آنها نشست خبری نخواهند داشت و برای این که نشست‌هایی با کیفیت بهتری داشته باشیم تعداد افرادی که روی سن و داخل نشست حضور پیدا می‌کنند محدود‌تر شده علاوه بر تهیه کننده و کارگردان ۵ نفر به انتخاب تهیه کننده فیلم در نشست حاضر و پاسخگوی سوالات اهالی رسانه خواهند بود.

وی در ادامه گفت: نشست‌های پرسش و پاسخ جشنواره فیلم فجر محل نقد و بررسی فیلم نیست و به نظر من­ نشست‌های جشنواره فیلم فجر باید در خدمت فیلم و معرفی فیلم باشد و فضایی باشد که ابهاماتی که اهالی رسانه از فیلم دارند، سوالاتی که دارند پاسخ دهد و در اکران و یا شرایط ویژه تری به نقد و بررسی فیلم پرداخته شود.

نجفی درباره رسانه‌های خارجی حاضر در جشنواره هم گفت: ۱۰ شبکه خارجی حضورشان در جشنواره نهایی شده است، اما به دلیل این که جشنواره امسال بخش بین المللش جدا شده ما به نسبت چند دوره اخیر که جشنواره بین المللی شده بود انتخاب‌های محدودتری داشتیم که عمده فعالیت این شبکه‌ها در­جشنواره جهانی باشد و رسانه‌هایی را انتخاب کردیم که موثر‌تر باشد رسانه‌هایی مثل «العراقیه، المنار، دی پی‌ای، شینهوار» سعی کردیم از بین تقاضا‌هایی که شده با هماهنگی که با معاونت مطبوعاتی داشتیم رسانه‌های موثرتر را انتخاب کنیم.

وی افزود: امسال هم عکاسان به روال این چند سال گذشته در فضایی که مخصوص فتو کال تدارک دیده شده به فعالیت می‌پردازند و حدود ۶۰ عکاس از خبرگزاری‌های رسمی و پایگاه‌های خبری تخصصی سینما و روزنامه‌های سراسری انتخاب کردیم.

نجفی درباره انتشار ویژه نامه‌ها گفت: چند رسانه تا الان تقاضای توزیع ویژه نامه‌های روزانه خود را داشتند از جمله همشهری که خواستند هم در سینمای رسانه روزنامه توزیع کنند و هم در سینما‌های مردمی، خود جشنواره هم از یک ماه گذشته به صورت هفتگی بولتن‌های روزانه را آخر هفته منتشر کرده که­ ۴ شماره منتشر شده و از ۱۱ بهمن تا ۲۲ بهمن­ به صورت روزانه منتشر خواهد شد هم به صورت نسخه چاپی منشر می شود و هم نسخه دیجیتال روی سایت جشنواره در اختیار عموم مردم قرار می‌گیرد.

مدیر روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم فجر در پایان گفت: ویژگی اصلی این دوره از جشنواره آثار جشنواره است که فیلم سازان جوانی که با آثارشان در این جشنواره حضور پیدا کردند، شگفتی این دوره جشنواره خواهند بود بنابر گفته‌های اعضای هیات انتخابی که فیلم‌ها را دیدند، تنوع­ اقلیمی که فیلم‌ها دارند و تنوع گونه‌ای که فیلم‌ها دارند ما با فیلم‌هایی مواجه­ هستیم که در گونه‌های مختلف و با تنوع طیف فیلمسازان و ۴ انیمیشنی که امسال هیات انتخاب و جشنواره ­­را وادار کرد که یک بخش مستقل باشد که اینها جزء آثار شاخص­ این دوره از جشنواره است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خیرین، تکیه‌گاه دختران معلول ذهنی در مرکز فردوس شهرکرد
تحقق رشد ۸ درصدی دشوار، اما ممکن است
قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز و آزادسازی ۱۸ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی ارومیه
تامین آب فاز ۵ شهر بندر امام خمینی با اجرای عملیات توسعه شبکه
کهگیلویه و بویراحمد میزبان جشنواره بازی‌های بومی محلی
به یاد دانش آموزان شهید
درخشش هنرمند خوشابی در جشنواره بین‌ المللی همام
فروش ۶۵۸ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
آغاز پایلوت رصد هوشمند تراکتور‌ها در ارومیه؛ گامی بزرگ به سوی کشاورزی دیجیتال
شاهد بدترین وضعیت بارندگی در تهران هستیم
مشارکت بیش از یک هزار ۲۰۰ دانش‌آموز  در طرح مهرآموز
مجروح شدن یک دانش آموز خمامی با چاقوی همکلاسی
باران، همچنان نایاب در مازندران
۱۸ آبان ماه روز ملی کیفیت
دستگیری پزشک قلابی هنگام جراحی روی بیمار
کشف البسه قاچاق میلیاردی در زنجان
خشکسالی سابقه دار اتفاقی نیست
پیشنهاد ثبت روز بافق در تقویم
آغاز شناسایی استعداد‌های ورزشی در کردستان
پدر کودک‌آزار در اشنویه بازداشت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)