• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۵۳۶۸
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

تجدید پیمان ایلات و عشایر با آرمان های انقلاب و امام (ره)

همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ایلات، عشایر، طوایف و اقوام مختلف کشور با آرمان‌های انقلاب اسلامی و حضرت امام (ره) تجدید عهد می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدهادی صالحی ساداتی، مسئول سازمان بسیج عشایری کشور اعلام کرد؛ در چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مجمع بزرگ هم اندیشی و وحدت سران ایلات، طوایف و عشایر کشور از دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ در تهران برگزار می‌شود.

صالحی که با لباس بختیاری در برنامه سلام خبرنگار صبح امروز شبکه خبر حضور یافته بود، با تاکید بر اینکه همه اقوام و طوایف ایران رنگین کمانی یکپارچه هستند، افزود: امروز یکشنبه نیز سران ایلات و ریش سفیدان طوایف با حضور در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) با آرمان‌های والای ایشان تجدید پیمان می‌کنند.

وی افزود: در مجمع بزرگ هم اندیشی و وحدت نیز که با حضور مقامات و مسئولین عالی‌رتبه کشور، در سالن اجتماعات ۵ آذر سازمان بسیج مستضعفین برگزار می‌شود، مسائل، چالش‌ها، مشکلات و راهکار‌های رفع آنها بررسی می‌شود.

مسئول سازمان بسیج عشایری کشور با بیان اینکه حدود یک و نیم درصد جمعیت ایران را عشایر تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: همین یک و نیم درصد، بیش از ۲۵ درصد گوشت مورد نیاز و همچنین ۳۵ درصد صنایع دستی ایران را تولید می‌کنند.

وی هر چادر عشایری را یک پایگاه حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست توصیف کرد و افزود: هر خانوار عشایر به نوبه خود یک پاسگاه امنیتی و انتظامی و یک پایگاه بسیج برای حفاظت از منافع جمهوری اسلامی مخصوصا در سرحدات و مرز‌ها به شمار می‌رود.

صالحی با بیان اینکه در بیانات بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ۵۱ بار کلمه عشایر در کنار قوای مسلح و مجموعه‌های انتظامی بکار رفته است، اظهار داشت: این موضوع اهمیت جامعه جامعه عشایری در خط مقدم مرزداری را نشان می‌دهد.

مسئول سازمان بسیج عشایری خلا‌های قانونی درباره موضوعات مختلف مربوط به زندگی عشایر و به ویژه آئین نامه ساماندهی عشایر را از عمده‌ترین مشکلات این قشر از هموطنانمان خواند و افزود: البته مشکلاتی نیز در رویه‌ها و فرایند‌های اجرایی در دستگاه‌ها وجود دارد که برای رفع آنها لازم است نگاه ویژه‌ای به جامعه عشایری صورت گیرد.

صالحی با تاکید بر لزروم استفاده از ظرفیت عشایر در زنجیره تولید، اظهار داشت: برای اینکه بتوانیم از این ظرفیت‌ها استفاده بکنیم نیاز به این داریم که در جامعه عشایری کشور تنوع سازی درآمد وجودداشته باشد و بسته کاملی از مجموعه‌هایی را که بتواند ارزش افزوده برای جامعه عشایری ایجاد کند داشته باشیم.

وی افزود: به عنوان مثال فعالیت اقتصادی عشایر نباید تنها در تولید گوشت و دامپروری خلاصه شود، بلکه لازم است در زمینه صنایع دستی، گردشگری و بومگردی نیز فعالیت شود.

صالحی با بیان اینکه برای فعال شدن این عرصه‌ها نیازی به سرمایه‌های هنگفت نیست، افزود: قرار نیست ما در مناطق عشایری برای توسعه گردشگری به ساخت هتل‌ها و مجموعه‌های اقامتی و تفریحی روی بیاوریم بلکه همان سیاه چادر‌ها و سبک زندگی عشایری به خودی خود یک جذابیت کاملا بی نظیر گردشگری است.

وی همراهی با عشایر در دوران کوچ را یکی دیگر از ظرفیت‌های توسعه گردشگری توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد که با همراهی مقامات و دستگاه‌های مختلف، به ویژه در مجمع هم اندیشی سران ایلات این موضوعات بررسی شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارسال ۵۲۰ اثر به دبیرخانه همایش ملی شعر مادر در کاشان
پایش مرکز معاینه فنی فریمان
لیگ دسته یک هندبال قرعه کشی شد
شنای سپاه بر سکوی نخست
یادواره شهدای دانش آموز در هامون
نمایشگاه آثار هنری و صنایع دستی توان‌خواهان در قزوین
تکریم همسران و مادران شهدا در دانشگاه قم
استرداد وجوه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته در سبزوار
رشد ۳۰ درصدی تولید و صادرات شیلات
پیش بینی افزایش ارزش صادرات آبزیان در ماه‌های آینده
تأکید دولت بر لزوم استاندارد‌سازی سوخت خودرو‌ها در کشور
برگزاری پویش به نام مادرم؛ آیینه‌ی زهرا (س) در استان زنجان
برگزاری کنفرانس تفکر سیستمی در مشهد
زندگی در سایه همت
افتتاح ساختمان جدید فدراسیون دوچرخه‌سواری با حضور وزیر ورزش
آغاز عملیات زیرسازی و ترمیم جاده ایزدخواست به حنا
توقیف خودروی حامل برنج قاچاق در بخش رضویه مشهد
کشاورزان لرستانی برای اراضی خود سند رسمی بگیرند
برگزاری همایش اقتدار بسیجیان در جغتای
اجرای بیش از ۵۵ طرح سرمایه گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
سقف کیفری مهریه مشخص شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)