• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۶۳
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۷
اقتصادی » بازاروتجارت

ایستادگی ملت ایران در مقابل زیاده‌خواهان

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار نخست وزیر سابق ایرلند گفت: ایران خود را مقّید به اجرای تعهدات بین‌المللی می‌داند و از غرب هم انتظار دارد که خارج از قوانین، زیاده‌خواهی نکند که ملت ایران نشان داد در مقابل زیاده‌خواهان می‌ایستد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روابط عمومی مجمع ، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار آقای برتی آهرن که 11 سال نخست‌وزیر و 20 سال وزیر کابینه‌های مختلف در ایرلند بود، این کشور را مجروح از اختلافات عقیدتی دانست و گفت: مردم شما در مجموعه اروپا، مردم منطقه ما را بهتر درک می‌کنند که چه رنجی در اختلافات عقیدتی و برادرکشی‌ها نهفته است. 
 آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در پاسخ به سؤال نخست‌وزیر اسبق ایرلند که «چرا خاورمیانه همیشه مشتعل و مضطرب است؟»، گفت: دخالت بیگانگان، استعمار، استبداد و تندروی‌ها عوامل اتفاقات خونین در منطقه ما هستند.
وی در تشریح نقش استعمار برای آشفتگی منطقه، گفت: منابع غنی و جغرافیای راهبردی، ابرقدرت‌ها را به طمع می‌اندازد تا با گل‌آلود کردن آب در منطقه، ماهی منافع خویش را بگیرند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تلاش برای انتخاب و تثبیت حکومت‌های دست‌نشانده را، راه دیگر استعمار و استکبار برای بقای حضور در کشورهای منطقه دانست و گفت: در این سیاست شوم، استبداد به وجود می‌آید، چون می‌خواهد با حمایت بیگانگان و برخلاف اراده ملت‌ها حکومت کند. 

وی استبداد و استعمار را دولبه قیچی برای بریدن و چپاول منافع ملت‌ها دانست و گفت: وقتی ظلم به بی‌نهایت می‌رسد، مردم، بخصوص جوانان، برای آزادی و رهایی برمی‌خیزند که نقطه آغاز سوء استفاده تندروهاست. 
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، اوضاع کنونی افغانستان و لیبی را مصداق عملی استدلال خویش دانست وگفت: عرصه در این کشورها، چنان بر مردم تنگ می‌شود که حاضرند به دامان نظامیان برگردند. 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سؤال آقای برتی آهرن که راه تثبیت امنیت در این گونه کشورها چیست؟، گفت: اگرچه علاج دعواها برای عقاید مذهبی خیلی سخت است، ولی عقلای ملت‌ها، مخصوصاً در مجامع بین‌المللی باید براساس فرهنگ‌های هر کشور تلاش نمایند.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، دوری از تبعیض و برخوردهای دوگانه را شرط پذیرش حرف‌های قدرت‌های جهانی از سوی ملت‌ها دانست و با اشاره به تناقضات گفتار و رفتار غرب در برخورد با مسایل لیبی و بحرین، گفت: در اینجا در مقابل ظلم به 80 درصد مردم یک کشور سکوت می‌کنند و در آنجا به بهانه دفاع از مردم، لشکرکشی می‌کنند، چون تأمین منافع حیاتی خود را در اتخاذ رفتار متناقض می‌بینند. 
وی خلق طالبان و القاعده و سپس عملیات نظامی برای نابودی آنها را نمونه‌ای دیگر از سردرگمی سیاست غرب و آمریکا و اتخاذ تصمیمات مقطعی آنها دانست و گفت: بچه ای را که در دامان خود بزرگ کرده و به دستش سلاح داده‌اند، الان به صورت خودشان چنگ می‌اندازد و سربازان ناتو و آمریکا را می‌کشد. 
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، برخورد دوگانه با ایران از سوی غربی‌ها را در دو مقطع قبل و بعد از انقلاب اسلامی، نمونه‌ای دیگر از سیاست متناقض آمریکا و غربی‌ها دانست و گفت: صحبت از حقوق بشر می‌کنند، ولی تروریست‌هایی را که مردم بی‌گناه کوچه و بازار و مسؤولان انقلاب مردمی ایران را به شهادت رسانده‌اند، به پارلمان‌های خود دعوت می‌کنند. 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به حمایت‌های غرب از رژیم پهلوی اشاره کرد و گفت: مدعیان دفاع از حقوق بشر به مردم ایران در رسانه‌های خویش تریبونی نمی‌دادند که به جهانیان بگویند مأموران ساواک با چه روشهای وحشیانه‌ای با جوانان برخورد می‌‌کنند. 
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، در پاسخ به سؤال نخست‌وزیر ایرلند که «آینده مذاکرات ژنو را چگونه می‌بینید؟» گفت: ایران برای مذاکره و حل مسایل جدّی است و اگر غرب هم، چنین ادعایی دارد، باید در عمل ثابت کند. در آن صورت است که مسایل حل می‌شود. 
وی افزود: ایران خود را مقّید به اجرای تعهدات بین‌المللی می‌داند و از غرب هم انتظار دارد که خارج از قوانین، زیاده‌خواهی نکند که ملت ایران نشان داد در مقابل زیاده‌خواهان می‌ایستد. 
آقای برتی آهرن، نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از اختلافات 800 ساله ایرلندی‌ها، گفت: از سال 2007 اوضاع خوبی داریم. 
وی گفت و گو را راه حل مسایل و مشکلات سیاسی دانست و گفت: وقتی دیدیم ایران و غرب پس از سالها کشمکش به مذاکره روی آورده‌اند، خوشحال و امیدوار شدیم و خود را موظف می‌دانیم در مجموعه کشورهای اروپایی، برای تعمیق گفت و گو تا حصول به نتیجه تلاش کنیم. 
نخست‌وزیر اسبق ایرلند، سفر خود را در راستای تهیه مقدمات برای گسترش روابط غرب با ایران خواند.
همچنین نخست وزیر سابق ایرلند که به تهران سفر کرده است با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کرد. 
 محمد جواد ظریف در این دیدار با اشاره به سفر هیئتهای مختلف از ایرلند به کشورمان در ماههای اخیر ،ابراز امیدواری کرد: مناسبات دو کشور بیش از پیش گسترش یابد. 
«برتی آهرن » نخست وزیر سابق ایرلند نیز در این دیدار با اشاره به روابط مناسب دو کشور در حوزه های اقتصادی و کشاورزی در دوران نخست وزیری وی ، خواستار توسعه همکاری های دو کشور در شرایط کنونی شد. 
دو طرف همچنین در این دیدار درباره مسائل منطقه ای ، بین المللی و مذاکرات آینده میان جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 بحث و گفتگو کردند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آموزش پیشرفته زنبورداری بهینه و کاربردی در نجف آباد
آغاز رزمایش پیشگیری از دیابت در استان
تحقق هدف ۴۰ درصدی بودجه غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد
مستند‌های «بیستا برمه» و «شیر‌های دریایی گالاپاگوس»، از قاب تلویزیون
محموله سیگار و تنباکوی قاچاق به مقصد نرسید
صدور مجوز جذب ۶ هزار نیرو در قوه قضاییه
مشخص شدن داوران دیدار ذوب‌آهن - چادرملو و سپاهان - فجرسپاسی
کشاورزی حفاظتی راهکار حفظ خاک
کسب ۳ نشان برنز توسط ووشو کاران کردستانی
بررسی مشکلات ناشی از تعلیق کارت‌های بازرگانی و ارائه راهکار‌های لازم
امضاء تفاهم‌نامه همکاری شرکت گاز و پارک علم و فناوری استان
وزیر رفاه: اقدامات برای اجرای پرداخت کالابرگ انجام شده است
دستگیری سارقین حرفه‌ای در مرودشت
رئیس جمهور از رئیس آتش‌نشانی کاشان تجلیل کرد
تکواندو زیر ۲۱ سال جهان؛ زندی طلایی شد
برگزاری دوره تربیت مدرس جوانی جمعیت در قم
اشتغالزایی ۸۰ درصدی مددجویان زندان گلپایگان
پارکینگ نیایش طرحی که هر سال قرار است افتتاح شود
هرمزگان میزبان دو رویداد بین‌المللی در حوزه کشاورزی و اقتصاد دریایی
آغاز بارش برف پاییزی در فیروزکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
سقف کیفری مهریه مشخص شد
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)