• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۰۹۰۲
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سردار سلامی: اسرائیل فرزند ارشد آمریکاست

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: امام راحل با دست خالی آمریکا و همه متحدان او را غافلگیرانه شکست داد و شگفت انگیزترین رویداد قرن‌های اخیر را در عالم رقم زد.

 
اسرائیل فرزند ارشد آمریکاست
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در آیین تجدید میثاق فرماندهان ارشد سپاه با آرمان‌های امام راحل و شهدا گفت: فرا رسیدن چهل و ششمین سالگرد فجر باشکوه انقلاب اسلامی را محضر همه حضار گرانقدری که در این فضای معنوی و ملکوتی شرف حضور دارند صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
 
وی افزود: در چنین روز‌هایی امام عزیز همانند یک خورشید در سپهر هدایت امت اسلام طلوع کرد، طلوع کرد تا آیات وحی الهی را بر صفحه زمین جاری کند ایران در این ایام جبل النور شد واقعا بعثت مجددی از اسلام شکل گرفت و این خیزش عظیم و پر تاثیر بود.
 
فرمانده کل سپاه پاسداران عنوان کرد: وقتی در غار حرا به پیامبر وحی شد، هیچکس تصور نمی‌کرد که این قلیل مستضعفان چگونه این پیام‌های الهی را از میان دره‌های تنگ و باریک مکه به اقصی نقاط عالم انتشار دهند و اسلام با سرعت به یک قدرت عظیم در عالم تبدیل شود.
 
سردار سلامی بیان کرد: امام حاکمیت تشکیل داد امام قدرت ساخت، ایشان در اولین حرکت خود بزرگترین امپراتوری تاریخ بشر را شکست داد.
 
وی ادامه داد: آمریکایی که امام با دست خالی، اما با قلبی سرشار از ایمان او و همه متحدانش را غافلگیر کرد و شگفت انگیزترین رویداد قرن‌های اخیر را در عالم رقم زد این آمریکا آن زمان بیش از نیمی از قدرت نظامی عالم را در اختیار داشت نزدیک به نیمی از ثروت جهان در اختیار او بود.
 
فرمانده سپاه بیان کرد:تسلط سیاسی او بر بخش مهمی از جهان مستحکم و عمیق بود در شطرنج سیاسی عالم او قدرت‌های بزرگ را هم مات می‌کرد، اما امام بر همان جهان بینی توحیدی تکیه کرد.
 
سردار سلامی گفت: اگر همه قدرت‌های الهی مجتمع شوند قدرت خلق یک پشه را ندارند و اگر پشه‌ای از آنها چیزی برباید قادر به بازپسگیری آن نیستند امام با این تفکر وارد میدان شد این شکست‌ها بر جبهه استکبار ادامه یافت.
 
وی افزود: جاسوس خانه آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام اشغال شد امام آن را انقلابی بزرگتر نامید و آمریکایی‌ها مانند همیشه تهدید کردند که ناوگانشان را به منطقه اعزام کردند و امام با یک عبارات کوتاه و ساده، اما به وسعت یک جهان قدرت فرمودند آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند و این عبارت زیبا که همیشه به ما به ذهن ما قلب ما و جسم ما قدرت می‌بخشد یک سنت جاری شد.
 
فرمانده سپاه خاطرنشان کرد: هر کاری که امام می‌کرد همه را مبهوت می‌کرد، امام منصور الهی بود آنگونه که در طبس اتفاق افتاد و در جنگ تحمیلی هم همه جهان علیه ما لشکر کشید باز هم او ایستاد و در انتها پیروزی نصیب ما شد، هرگاه اندیشه‌های او ظاهر می‌شد تیرگی جاهلیت مدرن رخت برمی‌بست.
 
سردار سلامی ادامه داد: مشعل‌هایی که او برافروخت توسط خلف صالح او رهبر عزیزمان که کاملاً تمام جلوه‌های عظیم شخصیت امام را در خود متجلی کرده است ادامه یافت همان خصوصیات ایستادن با قلبی آرام در قلب حادثه در هر آوردگاهی این راه، چون صراط مستقیم الهی است به هیچ استهلاکی و اصطکاکی متوقف نمی‌شود..
 
وی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی فرزند ارشد آمریکاست هر کسی دوست دارد خودش آسیب ببیند، اما فرزندش آسیبی نبیند. تهدید آمریکایی‌ها و غیرآمریکایی‌ها واقعی بود یک مفهوم ذهنی یا یک تهدید صرفاً روانی نبود بُعدی واقعی داشت، اما امام با عقلانیت، حکمت و تدبیر ما را هدایت کردند.
 
فرمانده کل سپاه عنوان کرد: پیکر مطهری که در این مکان مقدس آرمیده و روح بلندش در ملکوت اعلا سیر می‌کند ضامن و مبدا عزت ما است. امام مجد و عظمت از دست رفته مسلمین را احیا کرد مسلمانان در گورستان جهل مرده بودند امام به اسلام عزت داد امروز آمده‌ایم تا عهد ابدی خود را و میثاق ابدی خود را با نماد عزت مسلمانان عالم تجدید و تاکید کنیم انقلاب امام به فضل الهی پیش رفته است و می‌تواند در دوردست با مستکبران درگیر شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار جعلی علیه قوه قضائیه، از فعال فضای مجازی تا حمید رسایی
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
معاون وزیر خارجه: تلاش آمریکا برای پیشگیری از امکان هرگونه مذاکره
مازوت‌سوزی گزینه آخر وزارت نیرو است
آذربایجان شرقی پیشرو در توسعه شهرک‌های کشاورزی کشور
سامانه خدمات حمایتی زنان سرپرست خانوار در مراحل نهایی آزمایش
تجمیع فعالیت دستگاه‌های اجرایی در سامانه جامع آموزش عمومی قرآن
گرشاسبی مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان شد
تدارک سیما برای مخاطبان
آمریکا، حامی قلدر منطقه
شهید تهرانی مقدم، مردی از تبار ایمان، علم و عمل بود
اجرای برنامه مشترک ورزشی رزمی کاران و باستانی کاران در میاندوآب
کاهش سر فاصله سرویس دهی ناوگان بی.آر.تی در جنوب پایتخت
ذخیره ۳.۳ میلیارد مترمکعب سوخت نیروگاه‌ها
صعود مسعود عبدالمالکی به مرحله دوم
همیشه پای نفت در میان است
تکذیب گران شدن بنزین
رفت و آمد قطار فَدَک، هفته‌ای یک روز بین ساری – مشهد
اعزام هزار فرهنگی به اردوی راهیان نور جنوب کشور
بهره برداری از دسترسی‌های تقاطع بزرگراه‌های خرازی - دوگاز؛ آبانماه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)