پخش زنده
امروز: -
پای مرغ که روزی به عنوان ضایعات در زنجیره تولید مرغ محسوب میشد، حالا، اما به گواه محققان و متخصصان مادهای موثر و دارای خواص شگفت انگیز برای سلامتی انسان شناخته شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گلستان، بر اساس تحقیقات، پای مرغ حاوی مادهای به نام گلوکزامین است که به حفظ سلامت مفاصل و بهبود حالتهای دردناک مفاصل کمک میکند.
گلوکزامین باعث افزایش تولید و ترمیم بافتهای ضایع شده در مفاصل میشود و این خاصیت میتواند به خصوص برای افرادی که با مشکلات و درد مفصلی مانند آرتروز مواجه هستند، مفید باشد.
دکتر حمیدرضا رستمانی متخصص طب سنتی میگوید: پای مرغ به واسطه داشتن ترکیبات ارزشمندی مانند کلسیم و ویتامین دی، یکی از منابع تامین کننده طبیعی برای بدن بیماران به شمار میرود.
همین خاصیتهای منحصر و خاص پای مرغ سبب شده پای مرغ گلستان جایی در سبد صادرات داشته باشد و چین از طرفداران این ماده غذایی است.
فریدون قرنجیک مدیر تولید کشتارگاه مرغ گلستان گفت: روزانه چند تن پای مرغ پس از فرآوری به شرکتهای طرف قرارداد ارسال میشود.
رضا مبصری دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره طیور کشور هم با اشاره به ارزش صادراتی پای مرغ گفت: پای مرغ تولیدی در کشور بازار خوبی برای کشور چین است و ارزش صادراتی آن سالانه پنجاه تا شصت میلیون دلار برآورد میشود.