• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۲۰۳۷
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲
بین الملل » آمریکا

ترامپ: ناتو باید پول بیشتری بدهد

رئیس جمهور آمریکا گفت: اگر کشور‌های عضو ناتو هزینه‌های خود را پرداخت نکنند، ایالات متحده از آنها دفاع نخواهد کرد.

ترامپ: ناتو باید پول بیشتری بدهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در کاخ سفید بار دیگر موضوع لزوم افزایش سهم مالی اعضای ناتو را پیش کشید و گفت: اعضای ناتو در حالت غارت آمریکا هستند.

دونالد ترامپ با خطاب قرار دادن اعضای ناتو تأکید کرد: «ما قصد نداریم به اوکراینی‌ها آسیب برسانیم، اما باید هزینه‌ها به‌طور عادلانه تقسیم شود و کشور‌های ناتو باید سهم بیشتری پرداخت کنند.»

رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که برخی کشور‌ها از لحاظ اقتصادی از آمریکا بهره‌برداری کرده‌اند، در حالی که واشنگتن تقریباً تمامی هزینه‌های این ائتلاف را پرداخت می‌کند. او هشدار داد که اگر این کشور‌ها به تعهدات مالی خود پایبند نباشند، آمریکا از آنها دفاع نخواهد کرد.

ترامپ افزود: «کشور‌های ناتو همچنان کمتر از میزان مورد نیاز هزینه پرداخت می‌کنند، ما تقریباً ۱۰۰ درصد هزینه‌های ناتو را پرداخت می‌کردیم و در تجارت مورد سرقت قرار می‌گرفتیم، اما زمان آن رسیده است که به غارتگری که آمریکا متحمل می‌شود، پایان دهیم».

دولت ترامپ چندی پیش از اعضای ناتو خواسته بود که سهم دو درصدی از تولید ناخالص داخلی برای دفاع از خود را به پنج درصد افزایش دهند. درخواستی که با مخالفت قاطع اعضای این پیمان نظامی همراه شد.

رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از سخنان خود به تعرفه علیه چین پرداخت و گفت: «من ۶۰۰ میلیارد دلار از چین گرفتم، کاری که هیچ رئیس‌جمهوری غیر از من انجام نداده است.» او مدعی شد که به دلیل تعرفه‌هایی که علیه چین وضع کرده، آمریکا پیشرفت چشمگیری داشته است.

ترامپ همچنین به اسرای با تابعیت آمریکایی نزد حماس اشاره کرد و مدعی شد: «داستان‌ گروگان‌هایی که پس از بازگشت از غزه با آنها ملاقات کردم، باورنکردنی است.»

رئیس جمهور آمریکا افزود: وضعیت گروگان‌ها «بسیار وخیم» است و در اشاره‌ای به پیچیدگی‌های منطقه تأکید کرد که آمریکا مذاکراتی را با حماس انجام داده است. وی تصریح کرد که هدف از این مذاکرات، «کمک به اسرائیل» بوده است.

سیاست داخلی و کاهش بوروکراسی

در رابطه با اداره دولت آمریکا، ترامپ از «بزرگ شدن بی‌رویه» نهاد‌های دولتی ابراز نارضایتی کرد و گفت: «ما نیازی به تعداد زیادی کارمند بی‌فایده در وزارتخانه‌ها نداریم.»

رئیس جمهور آمریکا تأکید کرد که وزرای کابینه‌اش باید تعداد کارکنان غیرضروری را کاهش دهند و حتی اظهار داشت که اگر آنها این کار را انجام ندهند، ممکن است «ایلان ماسک» را مسئول این اصلاحات کند. ترامپ همچنین گفت که به لطف تعرفه‌های تجاری، «ما درآمد زیادی به دست خواهیم آورد که بایدن آن را هدر داده است.»

پرونده هسته‌ای روسیه و مذاکرات آینده

در بخش دیگری از اظهاراتش، ترامپ فاش کرد که در دوران ریاست‌جمهوری‌اش به توافقی نزدیک با روسیه بر سر مسئله سلاح‌های هسته‌ای دست یافته بود و همچنان آماده است تا در مذاکرات جدید با مسکو شرکت کند.

رئیس جمهور آمریکا گفت: «ما بسیار به دستیابی به یک توافق هسته‌ای با روسیه نزدیک شده بودیم.»

ترامپ در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد که هفته آینده گزارشی درباره تلاش برای ترور او دریافت خواهد کرد و افزود که سؤالات زیادی درباره این حمله و تلاش‌های صورت‌گرفته برای ترورش دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)