• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۲۰۶۴
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
خوزستان » علمی فرهنگی

از زیرزمین خانه تا تولید ظروف چوبی؛ داستان یک کارآفرین خوزستانی

حجت‌الله هدایت‌نسب، کارآفرین خوزستانی، از شروع کار با چهار نفر در زیرزمین خانه تا تولید ظروف چوبی و چالش‌های بازاریابی می‌گوید.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت‌الله هدایت‌نسب، کارآفرین خوزستانی، که با کمک‌های بسیج سازندگی، کار خود را توسعه داده، داستان موفقیت خود را از زیرزمین خانه تا راه‌اندازی یک کارگاه تولید ظروف چوبی روایت می‌کند.

او که فعالیت خود را از اواخر سال ۹۶ یا اوایل سال ۹۷ با چهار نفر آغاز کرد، در ابتدا اسباب‌بازی‌های چوبی، میز و صندلی‌های کوچک چوبی تولید می‌کرد و محصولاتش را در مغازه‌ای از یک آشنا به فروش می‌رساند. کارها در آن زمان به صورت دستی انجام می‌شد، اما با دریافت یک سفارش بزرگ در اواخر سال ۹۷، ابزارهایی مانند سمباده برقی به کارگاه اضافه شد.

هدایت‌نسب می‌گوید: کار را از زیرزمین خانه شروع کردیم و حدود پنج سال در آنجا فعالیت داشتیم. بعد از پنج سال، به محل جدیدی نقل مکان کردیم و حالا تولیدات ما شامل ظروف خراطی مانند کاسه، بشقاب، قاشق، چنگال، کفگیر و سینی در اندازه های مختلف است. مواد اولیه‌مان را از دو چوب‌فروشی بزرگ در بهبهان تهیه می‌کنیم که کارگاه‌های صنعتی دارند. همچنین، از درخت‌هایی که شهرداری قصد قطع آن‌ها را دارد، استفاده می‌کنیم.

او در مورد چالش‌های بازاریابی و استقبال از محصولاتش می‌گوید: تا سال ۹۶ و ۹۷ که کار را شروع کردیم، مغازه‌ها بیشتر به دنبال کالاهای خارجی بودند یا محصولاتی که از تولیدات بزرگ تهران وارد می‌شد. محصولات ما در آن زمان کیفیت پایین‌تری داشتند و به همین دلیل زیاد دیده نمی‌شدند. حتی یک بار چند جامدادی با طرح‌های عروسکی ساختیم، اما وقتی به مغازه‌ها نشان دادیم، هیچ‌کدام استقبال نکردند، آنها را خارج از بهبهان به فروش رساندیم ولی بعداً متوجه شدیم که همان فروشگاه هایی که از محصولات ما استقبال نکردند، کالای ما را از شهرهای دیگر خریداری و به عنوان کالای خارجی می‌فروختند.

هدایت‌نسب که شغل اصلی‌اش کشاورزی است، در زمان‌های آزاد در کارگاه فعالیت می‌کند. او از حمایت خانواده‌اش قدردانی می‌کند و می‌گوید: حمایت خانواده‌ام بسیار زیاد بوده، هم از نظر مالی و هم از نظر ابزار و تجهیزات؛ به همین دلیل در این مسیر زیاد اذیت نشدم و توانستم کار را پیش ببرم.

در مورد برنامه‌های آینده، این کارآفرین خوزستانی معتقد است که باید بر اساس نیاز بازار پیش رفت.

او می‌گوید: اگر محصولاتی که الان تولید می‌کنم دیگر مورد استقبال بازار نباشند، مجبور خواهم بود برنامه‌هایم را تغییر دهم. پنج سال پیش، زمانی که تازه کار را شروع کرده بودیم، از بسیج سازندگی درخواست وام کردیم، اما به دلیل عدم تطابق محصولات با معیارهای آن‌ها، وامی به ما تعلق نگرفت. حالا بعد از پنج سال، دوباره درخواست وام دادم و این بار موفق شدم وام دریافت کنم که خیلی به درد من خورد و توانستم مصالح و ابزارهای لازم را تهیه کنم و کارگاه را گسترش دهم.

هدایت‌نسب در مورد بازار فروش محصولات چوبی می‌گوید: به نظر من فروش محصولات چوبی دوره‌ای است. مثلاً محصولاتی مثل لیوان‌های چوبی تا پارسال فروش خیلی خوبی داشتند، اما الان تقریباً فروش آن‌ها به صفر رسیده و مجبور شده‌ام تولید آن‌ها را متوقف کنم. به نظر می‌رسد در هر دوره باید محصولات خاص آن دوره را تولید کرد و فروخت.

او در پایان در مورد سرمایه اولیه برای شروع کار می‌گوید: این موضوع کاملاً به نوع محصولی که می‌خواهیم تولید کنیم بستگی دارد؛ مثلاً اگر بخواهیم ظروف خراطی تولید کنیم، حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان سرمایه اولیه نیاز دارد تا بتوان کارگاه را راه‌اندازی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
اصفهان میزبان دانه‌های سفید برف می‌شود
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
صدور گواهی حصر وراثت از ثبت احوال در استان سمنان
غیر حضوری شدن برخی مدارس در استان سمنان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۳ آذر ۱۴۰۴
سطح عمومی قیمت ها در لرستان کمتر از میانگین کشوری
ورزشی با قدمتی ۱۰۰ ساله در دنیا
دعوت ورزشکاران هوراندی به تیم ملی سرکل کبدی
تظاهرات صد‌ها فرانسوی در اعتراض به سیاست‌های دونالد ترامپ
حمایت از بانوان کارآفرین اولویت‌ وزارت جهاد کشاورزی
آمادگی ۱۵۰ مسجد لرستان برای میزبانی معتکفان
راهیابی نمایش خیابانی چهارمحال و بختیاری به جشنواره تئاتر
مهر و موم تعدادی واحد صنفی متخلف در آبادان
موفقیت فست فودهاي بومی مالزی در حذف برند‌های حامی رژیم صهیونی
حمایت از طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌های دانش بنیان اولویت دولت
حماس: رژیم صهیونیستی مسئول پیامد‌های نقض آتش بس است
هفته بارانی در خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
هشدار دیوان محاسبات کشور درباره افزایش زمان ترخیص کالا در گمرکات ایران
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)