• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۶۰۳۳
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰
قم » اجتماعی

امضا تفاهم‌نامه ۳ جانبه همکاری برای ایجاد زنجیره کامل نیروگاه خورشیدی در قم

تفاهم‌نامه سه جانبه همکاری بین استانداری قم، ارتش جمهوری اسلامی ایران و منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان برای ساخت نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی و ساخت کارخانه تولید پنل خورشیدی به ظرفیت ۶۰۰ مگاوات در قم منعقد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، اکبر بهنام‌جو، استاندار قم با اشاره به اینکه بر اساس این تفاهم‌نامه ساخت ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی با سازمان اقتصاد مقاومتی ارتش جمهوری اسلامی ایران منعقد شد، گفت: این نیروگاه در مکان خود ارتش و با سرمایه گذاری ۴ هزار میلیارد تومان اجرایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه ارتش در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان هم تفاهم‌نامه‌ای امضا کرده تا کار خانه تولید پنل‌های خورشیدی را در این مکان با اعتبار هزار میلیارد تومانی بسازد، گفت: با ساخت این واحد تولیدی برای تولید ۶۰۰ مگاوات پنل خورشیدی در سال هم آغاز می‌شود.

استاندار قم تاکید کرد: برنامه ریزی استان این است که تا پایان سال آینده حداقل ۱۸۰۰ مگاوات را در برنامه کاری داشته باشیم و با سرمایه گذاران آن درحال رایزنی هستیم و با تعیین مکان نیروگاه‌ها و ساخت آنان آغاز می‌شود.

وی از ساخت نیروگاه ۱۲۰۰ مگاواتی خورشیدی در قم نیز خبر داد و گفت: در طی هفته‌های آینده امیدواریم بتوانیم روند ساخت و کلنگ زنی این طرح‌ها انجام شود.

استاندار قم اضافه کرد: تاکنون ساخت ۳۲۰ مگاوات در قالب نیروگاه‌های کوچک مقیاس در استان قم آغاز شده و تا پایان سال آینده تمام این نیروگاه‌ها به بهره برداری می‌رسند.

بهنام‌جو گفت: نیرو‌های های کوچک‌مقیاس در طی یک سال ساخته خواهند شد و نیروگاه‌های بزرگ مقیاس هم بین ۲ تا ۳ سال طول خواهد کشید و ناترازی استان با راه اندازی نیروگاه‌های کوچک مقیاس حل خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

استاندار قم با بیان اینکه مکان ساخت نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی توسط ارتش مشخص شده است گفت این نیروگاه در دو فاز اجرای می‌شود که در فاز اول تا سال آینده ۲۵ مگاوات اضافه می‌شود و پس از تکمیل تا ابتدای سال ۱۴۰۵ نیز ۷۵ مگاوات باقی مانده هم به شبکه برق استان تزریق خواهد شد.

استاندار تاکید کرد که ناترازی برق با راه اندازی این نیروگاه‌ها به پایان خواهد رسید و با این تفاهم‌نامه قم به قطب تولید پنل‌های خورشیدی در کشور تبدیل خواهد شد.

مجری طرح ساخت کارخانه تولید نیروگاه خورشیدی در منطقه ویژه اقتصادی هم در این مراسم گفت ظرفیت این کارخانه سالیانه ۶۰۰ مگاوات پنل خورشیدی است و این نیروگاه بزرگترین طرح ساخت واحد تولید پنل‌های خورشیدی در کشور است.

وی بیان داشت: این طرح آخرین فناوری تولید پنل خورشیدی به روش تاپ گان است و بازدهی پنل‌ها هم۲۳ و سه دهم درصد است و در کل منطقه ظرفیت بزرگی است و در کنار ساخت کارخانه پنل خورشیدی، اجرای نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی هم اجرایی می‌شود.

مجری طرح افزود: قرارداد هزار و ۱۰۰ مگاوات قرارداد منعقد شده است که ۱۰۰ مگاوات آن در استان قم با اعتبار ۴ و نیم همت اجرایی می‌شود و در فاز اول کارخانه هم حدود یک همت هزینه خواهد شد.

وی ادامه داد: در این طرح برنامه ریزی شده که کل زنجیره پنل‌های خورشیدی در قم اجرایی شود که بین ۲۶۰ تا ۳۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری صورت خواهد گرفت و تا سال ۱۴۰۷ نهایی و اجرایی خو اهد شد.

مجری طرح کارخانه پنل خورشیدی قم گفت: ساخت کارخانه پنل خورشیدی تا پایان سال آینده به ظرفیت ۶۰۰ مگاوات در مساحت ۲ هکتار تعریف شده و در فاز اول برای ۴۰۰ نفر و با تکمیل زنجیره برای ۴ هزار نفر اشتغال‌زایی ایجاد خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)