پخش زنده
امروز: -
رئیس مرکز سلامت محیطوکارخراسان شمالی گفت: آجیل باید دارای بو و طعم طبیعی باشد و از خرید محصولاتی که بوی ترشیدگی، تندی یا ماندگی دارند، خودداری شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ ظاهر مغزها نباید بیش از حد براق باشد، زیرا ممکن است با رنگهای مصنوعی یا روغنهای غیراستاندارد اسپری شده باشند.
وجود لکههای تیره، سفیدک یا سوراخهای غیرعادی در مغزها میتواند نشانۀ آفتزدگی یا کپکزدگی باشد که برای سلامت خطرناک است.
بیش از حد نرم یا خشک هم نباید باشند، زیرا نرمی غیرعادی میتواند نشانهٔ جذب رطوبت و فساد باشد.
طعم تلخ یا ترش آجیل ممکن است ناشی از اکسید شدن چربیهای آن باشد که مصرف آن برای سلامتی مضر است.