• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۸۰۵۶
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
وزیر بهداشت در رزمایش نوروزی پلیس اعلام کرد؛

بیش از ۳۰۰۰ قطع‌نخاع در تصادفات سال گذشته

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اجرای پویش «نه به تصادف» در آستانه سفر‌های نوروزی، گفت: سال گذشته در تصادفات جاده‌ای بیش از ۲۰ هزار نفر فوت کردند و بیش از یک میلیون مجروح نیز به مراکز درمانی مراجعه کردند.

بیش از ۳۰۰۰ قطع‌نخاع در تصادفات سال گذشته

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر محمدرضا ظفرقندی در رزمایش طرح ترافیکی نوروزی پلیس، بیان کرد: اساسا ارزش هر دستگاه و حاکمیت به این است که برای جان انسان‌ها چه قدر ارزش و احترام قائل است و چقدر برای حفظ این جان‌ها تلاش و همت می‌کند و همچنین سرمایه گذاری می‌کند. این چیزی است که در دنیای امروز به عنوان یک شاخص توسعه به آن نگاه می‌شود.

وی افزود: دستگاه سلامت یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از دستگا‌هایی است که وظیفه آن رسیدگی به سلامت مردم است. سلامت مردم یعنی رسیدگی به همه عوامل موثر بر سلامت مردم، از تصادف و آسیب‌های جاده‌ای گرفته تا آلودگی هوا، تغذیه و همه عوامل دیگری که ما به عنوان عوامل اجتماعی موثر بر سلامت از آن نام می‌بریم. ۷۵ درصد علت‌های بیماری همین عوامل هستند و بایستی مورد توجه دستگاه سلامت و همه دستگاه‌های ذی ربط قرار بگیرد.

وزیر بهداشت ضمن تشکر از همه کسانی که در این طرح دست به دست هم داده‌اند به عنوان یک نشان از وفاق، تاکید کرد: معنای وفاق همین است. یعنی همه دست به دست هم بدهیم برای ملت و ایران. وفاق در عمل محقق می‌شود نه در نظر، ما امروز دور هم جمع شده‌ایم برای یک خیر عمومی که جان انسان‌ها را نجات بدهیم.

ظفرقندی در ادامه با اشاره به آمار‌های تصادفات جاده‌ای سال گذشته، خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از ۲۰ هزار انسان در تصادفات جاده‌ای دچار مرگ و میر شدند این تنها یک عدد نیست بلکه یک خانواده و زندگی‌ها است. پیش از یک میلیون مجروح به مراکز درمانی مراجعه کردند. بیش از ۳۰۰۰ آسیب قطع نخاع داشتیم. آسیب‌های روانی و اجتماعی که به دنبال این تصادفات است و خسارات مالی که به دنبال این تصادفات است در محاسبه‌ای که انجام شده، حدود ۷ درصد درآمد ناخالص ملی است.

وزیر بهداشت با اشاره به اجرای مرحله اول پویش «نه به تصادف» تا ۱۵ فروردین با هدف افزایش آگاهی عمومی و هشدار‌های عمومی، تاکید کرد: همه دستگاه‌ها دست به دست هم داده‌اند که این خسارت‌ها کم شود. امیدواریم با گزارشی که به دولت اعلام کردیم، با اجرای مراحل دوم و سوم این پویش - که میان مدت آن در عرض دو سال و بلندمدتش در عرض سه سال -، بتوانیم این شاخص توسعه را در کشور به حد قابل قبولی برسانیم و رنج‌ها و تلخ کامی‌های مردم را کم کنیم.

۶ فوتی و ۴۰۰ مجروح در حوادث چهارشنبه‌سوری امسال

دکتر ظفرقندی در حاشیه این رزمایش و در جمع خبرنگاران نیز گفت: طبق آمار، ۵۰ درصد مرگ‌ومیر‌های جاده‌ای در صحنه تصادفات رخ می‌دهد.

وی با اشاره به آمادگی بیش از ۳۰۰۰ پایگاه اورژانس و هلال‌احمر برای امدادرسانی به مجروحان، خاطرنشان کرد: تمام بیمارستان‌ها و اورژانس‌ها آمادگی کامل برای پذیرش مصدومان را دارند.

دکتر ظفرقندی همچنین به پویش "نه به تصادف" اشاره کرد و گفت: این پویش ملی نمونه‌ای از وحدت و همبستگی دستگاه‌ها در دولت و نهاد‌ها است. رسانه‌ها نقش مهمی در اطلاع‌رسانی به مردم دارند.

وی از آسیب‌های ناشی از مواد محترقه نیز سخن گفت و افزود: در ایام اخیر، بیش از ۴۰۰ نفر مجروح و ۶ نفر در اثر انفجار مواد محترقه جان خود را از دست داده‌اند. پلیس و دستگاه‌های امدادی در این رزمایش تأکید داشتند که هدف از این اقدام مشترک، ایجاد فضای ایمن و آرام برای مردم در ایام تعطیلات است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید شرکت در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی دراصفهان
رونق گلخانه‌های هوشمند در ساوجبلاغ
آغاز طرح توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی استان همدان 
اجرای طرح ملی قرار دوازدهم در استان سمنان
مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید جدی گرفته شود
پوشش ویژه رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در شبکه ورزش
بررسی استقلال حوزه انتخابیه بردسکن در کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور
مسابقات چندجانبه کشتی آلیش بانوان در خرم آباد
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بهزیستی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز
تلاش برای زنده کردن توافق در حال احتضار
اعزام ۱۴۵ دانش آموز دختر گلپایگانی به سرزمین آسمانی ها
افتتاح مدرسه ۱۸ کلاسه سیادک زاهدان با حضور معاون روستایی و مناطق محروم
پاراجودو قهرمانی آسیا؛ ایران نایب قهرمان شد
معرفی برگزیدگان مچ اندازی، قهرمانی باشگاه‌های خراسان رضوی و انتخابی کشور
صندوق‌های صدور و ابطال طلا؛ و کاهش محدودیت معاملات
اخبار کوتاه از مناطق مخلتف کهگیلویه و بویراحمد
عروج مادر شهید قیام‌علی احمدی در استان زنجان
خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم بیمار در کرج
۳هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش نگهداری و بهسازی
اعزام دانش آموزان بسیجی لنده به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
تحویل هزار مسکن ملی به مردم کرمانشاه در دهه فجر امسال  (۱ نظر)